Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Güncellemeler, Talepler, Öneriler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

radar54

You are not allowed to view links. Register or Login
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Gibi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aynen  :lol: :lol: :lol: :lol:
2004_156 1.6 TS Progression 2015-2018

2008_147 1.6 TS Collezione 2018-2019

2004_156 2.0 TS Distincive Selespeed 2019-2023

2006_159 1.9 JTD Distincive Manuel 2023-2025

coyote

murat

Sanırım okunmamış, şurayı bir okuyabilirsiniz ..Keyfi yapılan birşey olmadığını tekrar edelim  8)

Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

Dellobaltino

Ben site güncellendikten sonra tapatalkla bağlanmada sorun yaşıyorum. Günün sadece belli bir bölümünde bağlanıyor. Sorunun tapatalktan kaynaklandığını sanmıyorum, çünkü diğer forumlara sorunsuz bağlanabiliyorum. Mesela bugün sabah girebilmiştim. Ama şimdi bağlanmıyor ve bütün gün de bağlanmayacak. Şu an iletimi internet sitesi üzerinden yazıyorum, fakat resim yükleyemediğim için pek kullanışlı olmuyor benim için. Bilgisayar kullanmıyorum cep telefonundan bağlanıyorum. Bu sorun neden kaynaklanıyor?

Delpiero09

Merhaba arkadaşlar

Ben ikinci el bölümüne başlık açamıyorum aynı sorunu yaşayan var mı yani yeni konu yada yanıtla gibi sekmeler çıkmıyor sadece haberdar et ve okunmuş say bölümleri çıkıyor.Yardımcı olabilirseniz sevinirim. :alfisti:

Gouki

Merhaba arkadaşlar

Ben ikinci el bölümüne başlık açamıyorum aynı sorunu yaşayan var mı yani yeni konu yada yanıtla gibi sekmeler çıkmıyor sadece haberdar et ve okunmuş say bölümleri çıkıyor.Yardımcı olabilirseniz sevinirim. :alfisti:

Delpiero09

Yeni üye olmuştum 100 ileti kuralını okuyup anlamamışım teşekkürler yardım için

RMX1921 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

atlas

Merhabalar,

İndirmeler - Teknik Dokümanlar kısmında Alfa Romeo 159 için teknik doküman (eLearn) download linki yok.
Ancak elimde 159 için eLearn programı mevcut siteye eklemek isterseniz, yardımcı olmak isterim.  :)

doğrudan admin e mesaj atamadığım için buraya yorum olarak ekledim.  :D)

Gouki

Merhabalar,

İndirmeler - Teknik Dokümanlar kısmında Alfa Romeo 159 için teknik doküman (eLearn) download linki yok.
Ancak elimde 159 için eLearn programı mevcut siteye eklemek isterseniz, yardımcı olmak isterim.  :)

Özelden yazıyorum İbrahim Bey.

Gouki

Merhabalar,

Katkınız için teşekkür ederiz İbrahim Bey.

atlas

Katkınız için teşekkür ederiz İbrahim Bey.

:)

makine

Açtığımız başlığı editleme özelliği var mıdır bilmiyorum. 1 saattir uğraşıyorum ama hala edit nasıl yapılır konusunu çözemedim

Gouki

Bir süre sağ tarafta değiştir butonu aktif oluyor, bu süre dolana kadar değiştirebilirsiniz.

Tolga033

Konuyu hortlatmış olayım. Bağlantınız gizli değil hatası veriyor forum adresi. Farklı tarayıcılarda da aynı.  :alfisti:

Gouki

Konuyu hortlatmış olayım. Bağlantınız gizli değil hatası veriyor forum adresi. Farklı tarayıcılarda da aynı.  :alfisti:

Tekrar dener misin dostum?

Tolga033

Tekrar dener misin dostum?

Şu an sorun görünmüyor.  :serefe:

meis

Adminler hâlâ fââl mi bilmiyorum ama forum diğer markalara ve globale kiyasla çok geri vaziyette. bir frontend developer olarak mobile ve dizayna revize gelmesi gerektiği kanisindayim. varsa benim gibi developer arkadaslar amme hizmeti olarak bölüp parcalara yapılabilir. 2-3 aylık tas catlasin proje sonuçta servisler vesaire her şey hazir cursor ai bile bu isi çözer :) Hoş su anda reklamlar da gayet gözüküyor forum genelinde, yani gelir de var ;ama kullanıcı olarak biz elimizi taşın altına koyabiliriz yönetim bütçe ayırmak istemiyorsa, boş vakti olanlar tabi. Sonuçta biz kullanıyoruz burayı en çok ve wp gruplarında olmayan degerli bilgiler buradalar. Saygılar.

Gouki

Adminler hâlâ fââl mi bilmiyorum ama forum diğer markalara ve globale kiyasla çok geri vaziyette. bir frontend developer olarak mobile ve dizayna revize gelmesi gerektiği kanisindayim. varsa benim gibi developer arkadaslar amme hizmeti olarak bölüp parcalara yapılabilir. 2-3 aylık tas catlasin proje sonuçta servisler vesaire her şey hazir cursor ai bile bu isi çözer :) Hoş su anda reklamlar da gayet gözüküyor forum genelinde, yani gelir de var ;ama kullanıcı olarak biz elimizi taşın altına koyabiliriz yönetim bütçe ayırmak istemiyorsa, boş vakti olanlar tabi. Sonuçta biz kullanıyoruz burayı en çok ve wp gruplarında olmayan degerli bilgiler buradalar. Saygılar.

Nazik teklifiniz için teşekkür ederiz. Adminler faal. Reklam var ancak gelir giderlerin 1/10'unu ancak karşılamakta, burayı bir VW forumu sanmayın :)

Yakında hosting firmasını değiştireceğiz, bu vesile ile forum altyapısını en güncel versiyona yükselteceğiz ve full responsive bir temaya geçeceğiz. Destek lazım olursa sizlerden talep ederiz. :serefe:

meis

Nazik teklifiniz için teşekkür ederiz. Adminler faal. Reklam var ancak gelir giderlerin 1/10'unu ancak karşılamakta, burayı bir VW forumu sanmayın :)

Yakında hosting firmasını değiştireceğiz, bu vesile ile forum altyapısını en güncel versiyona yükselteceğiz ve full responsive bir temaya geçeceğiz. Destek lazım olursa sizlerden talep ederiz. :serefe:

Cok memnun etti bu hızlı donusunuz ve cozum odakli yaklaşımınız. Elimden gelen bir şey olursa seve seve destek olmak isterim. Reklam da pek tabi hakkinizdir yanlış anlasilmasin, bahsettiginiz gibi hosting ve domain giderleri bile kuyruğunu koparmış vaziyette :)

Tolga033

Tapatalk bir süredir çalışmıyor forumda. Artık çalışmayacak mı yoksa geçici bir sorun mu? :alfisti:

Gouki

You are not allowed to view links. Register or LoginTapatalk bir süredir çalışmıyor forumda. Artık çalışmayacak mı yoksa geçici bir sorun mu? :alfisti:

Şimdi çalışıyor mu canım kardeşim?

Tolga033

You are not allowed to view links. Register or LoginŞimdi çalışıyor mu canım kardeşim?
Düzelmiş abi. Eline sağlık.

coyote

Önceki versiyonda, forum ana sayfasının altında, yeni ileti girilen tüm konuları bir çırpıda görebiliyorduk. Şimdiki versiyona eklenen "En son gönderilen iletileri göster" seçeneği tıklandığında, eğer tek bir konuya çok sayıda ileti gönderildiyse, diğer güncel konuları farketmek pek mümkün olmuyor. Şahsi görüşüm, forumda ne muhabbetler döndüğünü izleyebilmek açısından, önceki versiyondaki uygulama daha pratikti.

Tolga033

You are not allowed to view links. Register or LoginÖnceki versiyonda, forum ana sayfasının altında, yeni ileti girilen tüm konuları bir çırpıda görebiliyorduk. Şimdiki versiyona eklenen "En son gönderilen iletileri göster" seçeneği tıklandığında, eğer tek bir konuya çok sayıda ileti gönderildiyse, diğer güncel konuları farketmek pek mümkün olmuyor. Şahsi görüşüm, forumda ne muhabbetler döndüğünü izleyebilmek açısından, önceki versiyondaki uygulama daha pratikti.
Evet, önceki arayüz daha güzeldi sanki. :)

coyote

Bu arada şimdi farkettim, forum ana sayfasında değil ama, sitenin ana sayfasında sağ tarafta, eskiden olduğu gibi güncel konular gösteriliyormuş  :haydi: