Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

147 mk2 yedek su deposu

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

onurdemr36

Merhaba, aranıza 147 mk2 ile yeni katıldım büyük bir alfa hastasıyım fakat aklıma takılan bir kaç şey var

ilk olarak aracımın yedek su deposunda fotoğraftaki gibi tortular var bunun ne olduğunu bilmiyorum bakımda antifriz eklemesi yapıldı yine kırmızı olarak ve sonra bu oluşmaya başladı ve bakımdan bir kaç gün sonra araç içinde gaza bastıkça su sesi gelmeye başladı. Araç 2020 yılında yağ soğutucu değişmiş aynı zamanda radyatör temizliği yapılmış sanırım soğutucu patlatmış o sıralar diye düşünüyorum.

You are not allowed to view links. Register or Login

daha sonrasında ise aracımda garip bir çekiş düşüklüğü var bazen gayet iyiyken bazen düşük gibi aracım lpgli aynı zamanda 5 vites 2.500 3000 devir gibi gaza yükleniyorum ama milim milim ufak bir yokuşta devir düşüyor ama bazen de hiç böyle bir şey yok trafikte dikkatimi çeken nokta rölanti minik minik sallanıyor aynı zamanda sabah çalıştırırken de rölanti 1 saniyeliğine dalgalanıp düzene biniyor.

ve aynı zamanda hararet 90 da çakılı iken birden 1 saniyeliğine 75 80 e düşüp geri 90 a çıkıyor

Bunlar neden olur desteklerinizi bekliyorum

Uğurhan

You are not allowed to view links. Register or LoginMerhaba, aranıza 147 mk2 ile yeni katıldım büyük bir alfa hastasıyım fakat aklıma takılan bir kaç şey var

ilk olarak aracımın yedek su deposunda fotoğraftaki gibi tortular var bunun ne olduğunu bilmiyorum bakımda antifriz eklemesi yapıldı yine kırmızı olarak ve sonra bu oluşmaya başladı ve bakımdan bir kaç gün sonra araç içinde gaza bastıkça su sesi gelmeye başladı. Araç 2020 yılında yağ soğutucu değişmiş aynı zamanda radyatör temizliği yapılmış sanırım soğutucu patlatmış o sıralar diye düşünüyorum.

You are not allowed to view links. Register or Login

daha sonrasında ise aracımda garip bir çekiş düşüklüğü var bazen gayet iyiyken bazen düşük gibi aracım lpgli aynı zamanda 5 vites 2.500 3000 devir gibi gaza yükleniyorum ama milim milim ufak bir yokuşta devir düşüyor ama bazen de hiç böyle bir şey yok trafikte dikkatimi çeken nokta rölanti minik minik sallanıyor aynı zamanda sabah çalıştırırken de rölanti 1 saniyeliğine dalgalanıp düzene biniyor.

ve aynı zamanda hararet 90 da çakılı iken birden 1 saniyeliğine 75 80 e düşüp geri 90 a çıkıyor

Bunlar neden olur desteklerinizi bekliyorum

Merhabalar. Tortular aracın daha önce yağ soğutucusunu patlattigini suya yağ karıştığını sornasinda sistemin de düzgün temizlenmedigini gösteriyor. Umarım sistem iyice temizlendiğinde hararet göstergesindeki sorun da kaybolur. Aksi halde termostat ve sisteme bağlı sensorlerin de değişimi gerekebilir. Rölanti ile ilgili kısmı daha tecrübeli alfistiler cevaplar diye umuyorum. Aracınız hayırlı uğurlu olsun. Keyifle binin umarım.
Güçlüler Kendilerini Daha Güçlüler Başkalarını Savunur!