Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

bir anı

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Fırat

internette okuduğum bi alfistinin anısı.paylaşmak istedim.

Ufak bir anımı paylaşmak isterim; yağmurlu bir gecede Bağdat caddesinde ufak bir kaza atlattım. Tam 10 dk içinde ordan geçen 6 tane Alfa Romeo markalı araç kullanan hiç tanımadığım arkadaşlar yanımda belirdi. Hepsi benim için birşeyler yapmaya çalışıyordu. Gergin olması gereken ortam adeta şenlik havasına büründü hatta polisler olay yerine gelince siz grup olarak mı geziyordunuz gibi sorular sormaya başladı ... Bu çok gurur verici ve saygı duyulacak bir durum bence ... O an anladım ki bizim ülkemizde de Alfistiler çengeli büyümeye başladı.

n/a

tatsız bir anı ballanmış yani

admin

Kim yazmış merak ettim.. Bulmak lazım bu elemanı...
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

ATA

Evet, Alfisti topluluğundan haberi varsa sitemizde görmek isterdim böyle bir insanı :)
Ufak bir kazamda, bir 33 sahibi durup yardım etmişti banada.

Bende ne zaman yolda kalmış bir Alfa görsem durmuşumdur, ama şaşkın bakışlara maruz kalıp kös kös otomobilime dönmüşümdür :)
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

Fırat

ehehehee

n/a

quote:

Evet, Alfisti topluluğundan haberi varsa sitemizde görmek isterdim böyle bir insanı :)
Ufak bir kazamda, bir 33 sahibi durup yardım etmişti banada.

Bende ne zaman yolda kalmış bir Alfa görsem durmuşumdur, ama şaşkın bakışlara maruz kalıp kös kös otomobilime dönmüşümdür :)

Vebaş karşısı, direksiyon hidrolik olayını unutma Atacım : )Bir alfisti dayanışması daha ne kadar olabilir ki : )