Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Güvenilir Benzin İstasyonları..

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

n/a

ataşehir giriş ve çıkışı shell...istanbulda zorda kalmadıktan sonra ataşehir shell dışında bir benzinlikten benzin almam..

agucba

quote:

ufuk petrol opet gebze sekerpınar(15 yıldır değiştirmediğim benzin istasyonu) ayrıca temde mehmetcik vakfı opet,oğlumun söylediği yerde kızıltoprak bp

Ufuk Petrol'den bir kaç kez benzin aldım. Her aldığımda babamın arabasında sanki çalışması düzenleşiyor gibiydi. Ayrıca yine mehmetcik vakfinda da aynısı oluyordu. Herhalde tesadüf oluyordu!

///////////////

AlfistiKerem

Mehmetçik Vakfının ordaki opette çok temiz benzin satıyor.Uzun yola giderken birkaç kez almıştım.Gayet iyiydi.Arabanın gidişi falan değişir gibi gelmişti.

n/a

Ankarada Eskişehir yolu, ODTÜ kavşağı öncesi Shell...
Günlük satış olarak Ankaradaki en büyük istasyon... Hiç şikayetim olmadı...

İstanbulda da Sercanın tavsiyesi üzerine Bostancı köprüsü altındaki Total... Serkan abininde bahsettiği yer...  Firmaya ait istasyonlar gerçekten temiz oluyor...

Gouki

Hasan abi ben de eskisehir yolu üstündeki shell`den alıyorum ama bazen hayattan sogutuyolar ya. Mesela diyorum ki "100 YTL`lik 95 oktan" hemen başlıyolar; "Abi 97 verelim,bak 97 koyuyorum". Ancak anahtarı isteyince adam oluyolar. Ama başka bir şikayetim de yok yani benzinlerinden fln

n/a

Yapma yaa...
Sasırdım walla hic sahit olmadım daha öyle bir seye sadece yağı suyu tamammı diye sorarlar ama böyle ısrar etmeleri çok çirkin tabiki...

Gerçi temiz benzin uğruna değer ama eğer istersen ve oyle yapıskan olanların adını alablirsen şikayet edebiliriz...
Benim eczane oraya çok yakın olduğu için ve patronuna kadar bizden alışveriş yaptığı için tanıdıklar var...

Gouki

Ahaha saol Hasan abi düşünmen yeter..

n/a

Terazidere Shell, Tunç Petrol Shell, Sirkeci Shell, Havaalanı Shell, Kasımpaşa Shell, Bağdat Caddesi Shell.

Gayet memnunum...

junip

Karşıyaka girişi shell , bir de kuyruk soruu olmasa

n/a

opet yenikapı...büyük şehir belediyesinin güvenilir bir istasyon

onr

Karşıyaka girişi Shell. Çiğli Kipa yolu PO.

dragsTaR155

hizmetini saymazsak sadece akaryakıtsa konumuz,ben libadiye shell den alırım benzinimi...
çamlıca/istanbul

alfss

feneryolu shell
Current garage
2003 166 3.0 V6 s.tronic
2006 Brera 3.2 v6 q4

AlfistiKerem

Yolunuz Şileye düşerse,çıkışta Bp var.Ordan sakın almayın,solvent katıyorlar arabaya.

n/a

Alsancak Stad yolu üzerindeki Opet.

Uzun yolda da Opet tercih ediyorum çünkü WCleri İzmir, Afyon, Adana olsun hep temiz

Alkan

ben de ankarada ümitköydeki opetten alıyorum sürekli. dizel araclarınkini de ordan alıyoruz 95 oktanı da. ikisinde de bir problem yaşamadım

n/a

ankara eskişehir yolu odtü köprüsü öncesindeki OPET :)

Not:İstanbuldaki arkadaşlar okudukça şaşırıyorlardır da, ankarada eskişehir yolu odtü köprüsünden hemen önce yanyana OTOGAZ, SHELL, PO, BP, OPET var...

agucba

Hereke'de bulunan Gulf. Tabi buraya uğrayabilme ihtimaliniz çok düşük.

///////////////

AlfistiKerem

quote:

Hereke'de bulunan Gulf. Tabi buraya uğrayabilme ihtimaliniz çok düşük.

Gulf her yerde pek yok sanırım Serkancım.Ben 1-2 yerde görmüştüm o kadar.Gerçekten iyi mi?

agucba

Aslında bu markadan ziyade, benzin istasyonunun güvenirliği ile ilgili. Hereke'de Gulf açıldığından beri benzini mümkün olduğunca buradan alırız.

///////////////

AlfistiKerem

Bizim Bartın tarafında da var.Bartın,Karabük yolunda var.Ordan almıştım bir seferinde ii di benzini.Alan arkadaşlarım var.Herkes memnun..

n/a

Ankarada eskisehir yolu üzeri opet veya çayyolu opet
Dizelinden gayet memnunum...

ersinguller

eski foça PO -

hondam varken benzin alıyordum, şimdi alfam var mazot alıyorum.

her ikisine de kefil olabilirim :)

alfistahakan

Tüm Opet bayileri.Çok memnunum yanma kalitesi daha You are not allowed to view links. Register or Login den aldığımda aracın çekişi hissedilir şekilde düşüyor.Zaten 1.4 yığılıyor resmen.95 oktan kullanıyorum.Opettden alınca sorun yok.Bir kez PO dan aldım.Suluydu. .Belgelendi ve servis + benzin parasını geri aldım.OPET i tek geçerim

AlfacıHakan
146 1.4 TS 16V
48 HS 510
Hakan
Forever Alfa

dragut

Hatay Suriye'ye komşu olduğu için istasyonların çoğu çakma Suriye benzini ve mazotu karıştırıyor yakıtlarına. Hatta orijinal benzin diye Suriye benzini veren de var! (Suriye benzini oktanı çok düşük, avans vurduran ve motorda aşırı kuruma sebep veren berbat bir benzin. Ayrıca amonyak ilacı gibi kokuyor!) Bu yüzden merkezdeki shell ve opet dışında hiçbir yere uğramıyorum. Ne benzin ne de lpg için.
"Alfa sevgisi"