Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

İzmir Birmot 159 Lansmanı..

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

master

Ben test sürüşü yapmadım , ancak arabayı oldukça detaylıca inceledim ve sürüş esnasında içindeydim. Yorumlarım ise şunlar ,

Internet üzerinden "Yok ya , o kadar da güzel tasarımı yok" diyordum , hemen o lafı yutuyorum. Gerçekte çok daha güzel. Tasarım çok başarılı. İç mekan ise 156'dan kat kat daha üstün. Hatta Alfa'dan bu kadar güzelini beklemezdim diyeyim :) Tasarım olarak değil , kalite olarak bahsediyorum. Tasarım biraz daha ağırbaşlı abi modeli ancak dediğim gibi kalite inanılmaz. Sınıfının standartlarını bırakın , sınıfının en iyilerinden olabilecek kadar iyi (Audi varken en iyi olmak kasar biraz :) ). Arka koltuklarda ise 156'dan bir fark göremedim. Mesafeler aynı gibi , ancak klimanın arka koltuk için ayrı ısı ayarı olması çok hoş. Bagaj da 156'dan büyük olduğunu gösteriyor ancak çok bir fark yok. Sürüş esnasında denediğimiz müzik sistemi de standart bir müzik sistemi için oldukça başarılı kalite olarak. Ama ses olarak denemedik limitlerini.

Sürüşe gelince. Açıkçası daha önce dizel Alfa'ya binmediğim için (distribütör sağolsun) çok merak ediyordum , bindiğimizde ilk farkedilen aracın içeriye neredeyse hiç ses almaması , dizel olduğunu ise hiç belli etmiyor. Bu arada arka koltuk emniyet kemerinde sorun olması dayanıklılık ile ilgili soru işaretleri bıraktı kafamda. Araçta dört kişiydik ancak çekiş mükemmeldi. Turbo devrede olduğu sürece bütün viteslerde çok başarılı bir çekişi var. Hızlanması dizel araca göre çok iyi , ara hızlanmalar ise süper. Frenler konusunda ise bir hatan olabilir Sercan , diskler aynı olabilir belki ama mutlaka ki geliştirilen bir şey var , yapılan bütün testlerde aracın frenlerine süper deniliyor , ayrıca testte de aracın 170 km/s hızdan ani frenle 90 km/s hıza iniş kararlılığı iyiydi. Yol tutuş konusunda ise , araç kopmaya başladığında verdiği tepkileri görme fırsatımız olmadı çok zorlanmadığı için , ama limitleri 156'dan daha yüksek , oldukça uzun ve orta sertlikte bir viraja 156'nın kopacağı bir hızla girdiğimizde araç tınmadı bile.

Tabii ki kendim test etmeden yaptığım yorumlar tam doğruyu yansıtamayabilir , ancak benim gözlemlerim bu şekilde. Genel olarak da aracı çok beğendim , dayanıklılık ile ilgili kafamda soru işaretleri olmasa (çünkü alınca uzun süre kullanmak lazım yoksa ikinci elde ağlatır :) ) alacağım tek araçtır orta sınıfta. Dayanıklılık ile ilgili soru işaretleri varken de alırım ama :) Ayrıca , almışken JTD almak lazım. JTS'nin performans verilerine bakıldığında JTD'den çok farklı değil , kaldı ki JTD'nin ara hızlanmaları daha iyi. Ayrıca JTD'nin yakıt konusunda cimri olduğu da (Accord , Jaguar X-Type ve A4 TDI'dan az yakıyor) testlerde ortaya çıktı ki Accord için çok az yakıyor diyorlardı. Motor sesi yüksek devirde (yüksek dediğim 4.500 falan , heyecan yapmayın :) ) bir dizel için çok sportif olmakla birlikte bir Alfa için pek çekici değil :) Ama aradaki 4 milyarı hakeder , hem kaliteli hem hesaplı :)

Ayrıca siyahı her zamanki gibi yine en güzel rengi ve inanılmaz dikkat çekiyor. Trafikte bakmayan yok gibi.

Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

Sercan Keklik

fren konusunda cok iddalıyım ya eski sistem cok iyi inceledim. frene bastım araba uzuyo gidiyo bostancı tren köprüsünden suadiyeye kadar ayagımı gazdan cekmedm hatta test sürüşü görevlisi biraz yawaş gitsek falan dedi frene bi bastımki basmas olaydım gidiyoruz hala boş pedal..

bu 36 M olayı 3.2 lerde olmasın eminmisiniz? hiç ama hiç ilgilenmedim o fren olayından sonra zaten araçla direk sogudum

145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

n/a

Sercan fren konusunda nasıl eminsin neye göre hangi veriye göre anlamadımki.. Frene bastım tutmadı diye bir mantık varmı ya ??.. 156 ile nasıl aynı olabilir ? Diskler boyutları balatalar abs sistemi anamerkez kuvveti herşey farklı .. Kaliper sistemi 156 ile aynıymış.. aynı olucak tabi bütün arabalarda aynı, kaliperin görevi nedir ki farklı olsun ? 159, 156'dan 200 kilodan daha fazla ağırlıkta, senin mantığına göre bu arabanın hiç durmaması lazım.. 36mt 3.2 ye ait olsa bile 1.9 jts'den 250 kg. ağır bir araba ..

Sercan Keklik

quote:

Tolga wrote:

Sercan fren konusunda nasıl eminsin neye göre hangi veriye göre anlamadımki.. Frene bastım tutmadı diye bir mantık varmı ya ??.. 156 ile nasıl aynı olabilir ? Diskler boyutları balatalar abs sistemi anamerkez kuvveti herşey farklı .. Kaliper sistemi 156 ile aynıymış.. aynı olucak tabi bütün arabalarda aynı, kaliperin görevi nedir ki farklı olsun ? 159, 156'dan 200 kilodan daha fazla ağırlıkta, senin mantığına göre bu arabanın hiç durmaması lazım.. 36mt 3.2 ye ait olsa bile 1.9 jts'den 250 kg. ağır bir araba ..

tolga tüm fren mekanizması mekanik her şeyiyle aynı. tek fark diskler biraz daha büyük ne kdr büyük?

159larda önler 3o6 arkalar 275 diye biliyorum.

156 larda ön 281 arkalar 276'dır. pek fazla fark yok göründügü gibi diski geçtim önemli olan kaliperdir sonuçta baskı yapan kaliper disk ne kadar büyük olursa olsun basıcak bişey yoksa nası durucak? kaliper ise 156dada 159 dada TEK piston. Bugun bi evo 5 e bile bakın tarihi eser bi arabada bile 4 piston kaliper var niye 4x4 turbo oldugu içinmi? durmadıgı içinmi?

17" jant takıyolar 4 pistonun alasını takarlar o janta ama demekki italyanlar hala bi yerlerden çalmaktan vazgeçmediler. showroom aracı sıfır bi aracın 3 yasındaki cocugun gucuyle park sensörlerinin düştügünü söyledim.

Master Quate ;

"Bu arada arka koltuk emniyet kemerinde sorun olması dayanıklılık ile ilgili soru işaretleri bıraktı kafamda."

demekki hala bi yerlerden çalıyoruz.. Hiç biriniz motoru açmadımı? motor kapagında köşelerde anlamsız boş yuvaların ne anlama geldigini soran oldumu hiç? peki ya cevap alan? kaput kitlenme olayı var bilmem hanginizin dikkatini cekti ama cok başarılı bi olay yapmışlar mesela.

farların üst köşelerine kim elini sokup camurlugun içine ulaştı? neden orası acık bırakıldı kimse düşündünüm? motor üst kapagı plastik olan yerde daha showroom arabasında plastikte hata var nası olucak? showroom arabası bu.. içine tek lafım yok içi falaket iyi yapılmış bagajda aynı şekilde kullandıgım araç dizeldi motoru inanılmaz tatmin etti beni 15oo devirlerde bile 3 viteste kendini direk topluyabiliyor. direksiyon şanz. vites kutusu yürüyeni herşey çok iyi ama bu aracın kaportası ve frenleri yüzünden yolda kalıcak gibi..

145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

rikizlerli

Cumartesi günü Birmot Beylikdüzünde 159 la  test sürüşüne çıktım.İzlenimim , frenler ve viraj kabileyeti 156 dan çok daha iyi.arabanın sınırlarını zorladık,tek kelimeyle muhteşem viraj ve frenleri var.Frenlerin kötü olduğuna katılmıyorum.Dizel motorun çekişi devirlenmesi gayet iyi ama 2.0 twinsparkın verdiği zevki pek vermiyor.Fakat benzin istasyonunda zevkli olduğu kesin. 

n/a

159 Tasarimi konusunda yenilikci,kalbimi carpan bir unsur soz konusu degil.Her zaman soyledigim gibi 156'yi ilk gordugumde yasadigim seyleri bana hissettirmekten cok uzak.Bir Alfa hayrani oldugum icin gorunus itibariyle sicak gorunuyor hepsi bu.Kullanilan malzeme kalitesi olsun,ses yalitimi olsun,yolculuk hissi olsun,Hepsi birer adim one cikmis.Ancak yeni bir arabadan da beklenen bu degil mi zaten? Dizel motor oncedende bildigim bir motordu,saab'da kullanilan GM grupla ortak kullanilan bir makina.Gercek anlamda Dizel motor muhtesem.Ancak 160 beygirlik BMW dizeli karsisinda nasil bir satis basarisi saglar onu bilemem.65.000 YTL bence bu sinifta dizel bir arac icin muhtesem bir fiyat.Fiyatin bu civarda seyretmesi aracin en guclu rakibi 3.20d ye karsi cok ciddi bir avantaj saglamasina sebep olacaktir. Ve kanimca dizel versiyon piyasada gercekten tutacak,icine bindigimde bmw 3 serisinden daha luks bir arac karsiladi You are not allowed to view links. Register or Login fiyat kalite kriteri degerlendirildiginde daha oncede belirttigim gibi dizel versiyonun bir atak yapmasi muhtemel.Ancak 2.0 benzinli versiyon icin ayni seyi soyleyebilir miyiz bilmiyorum? Sadece alfa hayranlarinin ilgisini cekecegini dusunuyorum.

Tasarim konsunda daha onceki yazilarimda belirttigim fikrimin degismedigini vurgulamak isterim.Araba gorunusuyle cigir acmiyor.Ancak BMW 3 Serisinden de kotu durmuyor.En az onun kadar yirtici ve carpici.Ama beni kalbimden vurmuyor :( Araci kullanma sansim olmadigi icin surusle ilgili izlenim belirtemiyorum ancak genel anlamda son bir vurgulama gerekirse dizel versiyon satar :)

anIL(34an623)

ben de dizelin satacağını düşünüyordum. ta ki bu sabah otomobil fiyatlarını inceleyene kadar. C5 1.6 dizel 43 milyar, 407 1.6 dizel 44 milyar, mondeo 2.0 dizel 44 milyar (eğer 53 milyar verirseniz mondeo ghia yani full aksesuar oluyor. bu arabada da inanılmaz donanım var valla)

ben ki alfa hastasıyım hepiniz gibi. ama param olsa hayatta gidip 159 dizel almam, giderim dizel mondeo ghia alırım. bu sırada 156'yı da satmam. aradaki 12 milyarı da 2 arabanın vergileri+yakıt tüketimi için kenara ayırırım Register or Login" alt=""/>

159 satacak mı peki? banka kredileri bu kadar düşmüşken tabi ki satacak ama diğerleri 10 tane, hatta 20 tane satarken, 1 taneyi zor belki de çok zor satacak Register or Login" alt=""/>

n/a

Anılcım Peugeot'a baktımda olay aslında pek senin dediğin gibi olmuyor.. Bir kere 159'u karşılaştıracaksak 2.0 ile karşılaştırmak lazım.. Ondada mesela 407'nin en lüx modeli 65.600YTL , Alfa 159 dist. ise 69,639.. Donanım olarakta yakınlar.. Bi xenon, 17' Jant açısından 159, Deri koltuk açısından 407 avantajlı.. Ama tabi bunlar donanım ile ilgili.. Yol tutuşu ve motor gücü açısından 159 çok üstün 407'ye göre.. 407'nin motor hacmi yaklaşık 100cc fazla olmasına rağmen motor gücü 136hp. Bunun yanında 159 150hp.. Dayanıklılık açısındanda 159 kendini ispat etti.. Karizma dersen istemediğin kadar.. ee daha ne yapsın Alfa : )  

Onur

dizel olarak 159 un 1.9 120 hp lik bir versiyonu daha var. asıl o gelirse o daha da cazip bir fiyattan piyasaya sunulabilir..

Alfadanadam

Onurcum adamlar benzinli için o parayı isterken 120 beygirlik dizeli piyasaya sunarlar mı? Sonra o benzinliyi kime satacaklar...Alfa alacak adam -istisnalar hariç- zaten arabalardan az çok anlıyor; dizellerde de beygir gücünün çok ta dert olmadığını, asıl olayın tork olduğunu zaten bilir..Özetle 120 beygirlik bir dizeli tercih ederdim ben JTS yerine...

Onur

bütün avrupada 159 un giriş modeli o. burdaki  JTDl 16v  ,giriş modeli ise 1.9 JTD 8v diye geçiyor ve birkaç bin euroluk fiyat avantajı var. bencede güçlü bir JTS olsa daha mantıklı ama euro normları yüzünden heralde gelecek yeni 147 1.6 bile 115 beygirlik 1.6 litrelik JTS motor ile piyasada olucak.( kesin bir bilgi değil ama beygir 120 den daha güçlü olamayak anladıgım kadarıla) ondan distiributor getirse pekte fena olmaz. 120 hplik dizel 3 aşağı 5 yukarı 10.5-11 sn ye de 100 km vurur ama o agırlıkla 180km yide geçemez..

anIL(34an623)

sevgili tolga, dizel otomobil alacak türk insanı az yaksın, ucuz olsun, 2. eli kuvvetli olsun der ve gider pejo 407 1.6 dizel alır, paşa paşa kullanır. ben, sen kullanamayız ama adam kullanır.

yazdıklarım yanlış anlaşılmasın. vurgulamak istediğim nokta 159la diğer dizelleri karşılaştırmak değil, türk insanın cebindeki parayı nasıl daha ekonomik olarak kullanacağı. bu durum da 159'un satılma şansını oldukça düşürüyor. satış karşılaştırdığım için de 1.6 dizeli örnek gösterdim. yoksa tabiki aynı segment otomobiller değiller

ayrıca sewgili tolga, 159 dayanıklılığını nasıl ispat etti? crash test mi kastettiğin? daha 100.000 km'ye gelen bir 159'un ne durumda olduğunu göremedik ki? sevgili sercan pek çok konuya şüpheli yaklaşmış, ben "bekleyelim, görelim" diyorum

ayrıca aynı sınıfta yer alan mondeo ile temel modellerdeki 20 milyarlık fiyat farkı da azımsanacak bir rakam değil. 3-4 değil, 20 milyar bu ya. bir araba parası resmen. ayrıca 159'un, mondeo'ya karşı tek avantajı çekici dış görünümü. donanım belki 159'un biraz daha zengin olabilir. 20 milyar fark değer mi sizce? bence kesinlikle değmez.

quote:

Tolga wrote:

Anılcım Peugeot'a baktımda olay aslında pek senin dediğin gibi olmuyor.. Bir kere 159'u karşılaştıracaksak 2.0 ile karşılaştırmak lazım.. Ondada mesela 407'nin en lüx modeli 65.600YTL , Alfa 159 dist. ise 69,639.. Donanım olarakta yakınlar.. Bi xenon, 17' Jant açısından 159, Deri koltuk açısından 407 avantajlı.. Ama tabi bunlar donanım ile ilgili.. Yol tutuşu ve motor gücü açısından 159 çok üstün 407'ye göre.. 407'nin motor hacmi yaklaşık 100cc fazla olmasına rağmen motor gücü 136hp. Bunun yanında 159 150hp.. Dayanıklılık açısındanda 159 kendini ispat etti.. Karizma dersen istemediğin kadar.. ee daha ne yapsın Alfa : )  

Onur

bencede fiyat olarak alfa biraz pahalı. yani bmw ve mercedes e yaklaşmak istemişler gibi duruyor. 159 156 gibi ulaşılabilir değil. yani ben kendimden örnek verim full megane2  almaya çıkmışken dist+deri 156 ile dönmüştük :) seçenekler arasına s40 ve passat da girmişti hatta. fiyatlar orta sınıfta makullaşırken alfa suyunu çıkarttı. ama idda ediyorum alfa 147 ile 159 arasına bir araç konumlandırmayı ve ürün yelpazesini genişletmeyi düşünüyor:)

n/a

He tabi o ama o mantıkta araba alan kişileri ben her zaman değerlendirme dışında tutuyorum anılcım.. Zaten Alfada o sınıfa hitap etmesi için çıkarmadı 159'u.. O adamlar 159'un 1.6sı olsada zaten gidip passat 1.6 yada valla bakın buraya yazıyorum 1.2 passat olsa giderler onu alırlar : ))

Tabi dayanıklılıktan ncap testini kastetmiştim.. 147'deki gibi bir baş ağrıtıcı durum yok en azından Alfanın karşısında.. 100binde filan hiç bir şey olmaz merak etmeyin artık eskide kaldı o maceralar.. Yani aslında sadece Alfada değil diğer markalardada 100binlik araba devri kapandı artık.. Zaten tersi bir durum olursa Alfa kepenkleri kapatır artık bir daha imaj filan toparlayamaz : )

Mondeo ilginç bi araba .. Kimsenin aklına gelmeyen bir araba sanki.. Tamam donanım iyi fiyat süper.. ee nerde mondeolar ben doğru dürüst görmüyorum trafikte : ) Ve Ford hani mantıken tutulması lazım ama yok işte ..

Ben fiyat konusundada pahalı olduğuna katılmıyorum onurcum.. Bakınız  Passat, 407, Vectra hepsine bakın 2.0 Diesel Full donanımlı arabaları hep 60-70 milyar civarında geziyor.. 159 'un bu fiyatları çok normal bence..

Mesela ;

Vectra 1.9 CDT :  66,400YTL,

Passat 2.0 TDI Comfortline : 67,000 YTL

Passat 2.0 TDI Highline : 81,150 YTL

Peugeot 407 2.0 HDI : 65,250

Alfa 159 JTD 1.9 Distinctive : 69,630

Gerçekten 159'un  fiyatını pahalımı buluyorsunuz ???

Onur

abi zaten ben pahalı derken 1.9 JTS ve JTD için değil o sınıfa giriş için pahalı dedim ona bir açıklık getireyim. tabiki digerleriyle aşagı yukarı anı fiyatta hatta full aksesuar 316i fiyatında 159 ama bu sınıfın giriş motoru olan 1.6 olmaması fiyat olarak çok caydırıcı duruyor bence

n/a

Çok satması açısından haklısın tabii.. 1.6 motoru her halukarda tercih eden olacaktır.. Ama Onur o kasaya 1.6 motor 1.5 tona yakın arabayı nasıl kaldırsın.. 1.6 Vectra sahipleri vardır tanıdığımız mutlaka.. hepsi arabalarına küfür ediyor afedersiniz gitmiyor bayılıyor diye : ) Alfa kendine küfür ettirecek araba yapmamış sadece olay budur : )

Yani Alfa belki daha az satacağını bile bile ve çok araba satmaya muhtaç olduğu bu zamanlarda,1.6 koyup arabanın ruhuna hakaret etmemiş bence.. Alamasakta binemesekte ben takdir ediyorum..

Ama 147 ile 159 arası bir sınıf gerekli alfaya gerçekten.. Bu aralar fazla Spor oldu alfa... Hele 149 'da 8C tipinde çıkarsa Orta yaşa hitap eden bir alfa olmayacak piyasada..???

anIL(34an623)

tolga bence bu fiyat yüksek. belki ben modeo'ya takıldım ama bu araba sonuçta hyundai değil, kia da değil. çok iyi ve sağlam bir alman arabası. sadece 159 değil, bu arabaların hepsinin fiyatı yüksek. ya da mondeo'nun fiyatı çok makul olduğu için artık gözüme daha da yüksek geliyorlar. açıkçası ford mondeo'nun fiyatını gördüm ve dengem bozuldu benim Register or Login" alt=""/>

bu arabaların da fiyatı 50 milyar seviyesine düşmezse veya mondeo fiyatını 60 milyar seviyesine çıkarmazsa  bu sınıfta benim kral arabam mondeo'dur artık. ikinci eli bırakın, prim yapmamasını bırakın (zaten alfa da bu yönden sıkıntılı) kafadan 20 milyar kârlı oluyorsunuz Register or Login" alt=""/>

quote:

Tolga wrote:

He tabi o ama o mantıkta araba alan kişileri ben her zaman değerlendirme dışında tutuyorum anılcım.. Zaten Alfada o sınıfa hitap etmesi için çıkarmadı 159'u.. O adamlar 159'un 1.6sı olsada zaten gidip passat 1.6 yada valla bakın buraya yazıyorum 1.2 passat olsa giderler onu alırlar : ))

Tabi dayanıklılıktan ncap testini kastetmiştim.. 147'deki gibi bir baş ağrıtıcı durum yok en azından Alfanın karşısında.. 100binde filan hiç bir şey olmaz merak etmeyin artık eskide kaldı o maceralar.. Yani aslında sadece Alfada değil diğer markalardada 100binlik araba devri kapandı artık.. Zaten tersi bir durum olursa Alfa kepenkleri kapatır artık bir daha imaj filan toparlayamaz : )

Mondeo ilginç bi araba .. Kimsenin aklına gelmeyen bir araba sanki.. Tamam donanım iyi fiyat süper.. ee nerde mondeolar ben doğru dürüst görmüyorum trafikte : ) Ve Ford hani mantıken tutulması lazım ama yok işte ..

Ben fiyat konusundada pahalı olduğuna katılmıyorum onurcum.. Bakınız  Passat, 407, Vectra hepsine bakın 2.0 Diesel Full donanımlı arabaları hep 60-70 milyar civarında geziyor.. 159 'un bu fiyatları çok normal bence..

Mesela ;

Vectra 1.9 CDT :  66,400YTL,

Passat 2.0 TDI Comfortline : 67,000 YTL

Passat 2.0 TDI Highline : 81,150 YTL

Peugeot 407 2.0 HDI : 65,250

Alfa 159 JTD 1.9 Distinctive : 69,630

Gerçekten 159'un  fiyatını pahalımı buluyorsunuz ???

n/a

Hakket 44 milyar iyi bir rakam ona bir lafım yok canım..

Yaw gerçekten Mondeo'da nasıl bir fiyat olayı varya.. Şu fiyata bakarmısınız Mondeo Trend 2.0i 38,899 YTL,

1.6 Alfa 147 fiyatına 2.0 Mondeo yahu ??

Kapatın siteyi abi mondeo almaya gidiyoruz : )

Sercan Keklik

bencede 159 a o fiyatlar ultra yüksek

66 milyar arabaya vericem +

METALİK BOYA (210) / 1.9 PROGRESSION - 1.9 DISTINCTIVE 1.121

ELEKTRİKLİ SUNROOF (400) / 3.2 DISTINCTIVE 2.762

DERİ PAKETİ (204+452+177+58J+211) / 1.9 DISTINCTIVE 4.561

bana mantıklı gelmiyo.

145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

Sercan Keklik

bu arada opelin yaptıgı 36 ay 0 vade farkı mükemmel bi kampanya
buna ragmen tofaş alfa sahiplerine bile her arabada olan %6 lık indirimini 159 alana yapmıyor peh..
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

anIL(34an623)

yeni site adresimiz de şöyle olsun:

You are not allowed to view links. Register or Login">www.fordcuturkey.com Register or Login" alt=""/>

her gün kaç cinsi sapık siteyi ziyaret eder allah bilir Register or Login" alt=""/>

Onur

opsiyonlar bana çok pahalı ve eksik geldi. prog. hala VDC standart değil bunu anlamış değilim

passat TDI surekli görüyom allahım o insanlar o hilkat garibesine 81.000 ytl mi veriyorRegister or Login"/>

mondeo ya çok takılmayın abi kasası değişcek araba hemen ucuzlar...

Edited by - Onur on 26/01/2006  00:15:10

anIL(34an623)

sercan sen de mondeo al. hem rahat, yayla gibi araba. 147 dedik, sığamam dedin. al sana mondeo biz daha ne yapalım Register or Login" alt=""/>

n/a

Ya sercan abartmaktada üstüne yok Ultra pahalıymış : ) diğerlerinin fiyatlarınıda yazdım birbirine yakın fiyatlar hepsi nası Alfa Ultra Pahalı oluyor.. Deri ve Sunroof passattada yok mesela.. Hatta Xenon bile yok 67 milyarlık modelinde !! 

Mondeo olayı ilginç işte ama 159 pahalı değil Mondeo ucuz : )

quote:

Sercy wrote:

bencede 159 a o fiyatlar ultra yüksek

66 milyar arabaya vericem +

METALİK BOYA (210) / 1.9 PROGRESSION - 1.9 DISTINCTIVE 1.121

ELEKTRİKLİ SUNROOF (400) / 3.2 DISTINCTIVE 2.762

DERİ PAKETİ (204+452+177+58J+211) / 1.9 DISTINCTIVE 4.561

bana mantıklı gelmiyo.

n/a

: )

yada You are not allowed to view links. Register or Login">www.olursunlord.com

quote:

anIL(34an623) wrote:

yeni site adresimiz de şöyle olsun:

You are not allowed to view links. Register or Login">www.fordcuturkey.com Register or Login"/>

her gün kaç cinsi sapık siteyi ziyaret eder allah bilir Register or Login"/>