Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Cila

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

n/a

Sercan iyiki gidecen valla herşeyi satıyosun kardeşim

Sercan Keklik

:) sizde yararlanıyosunuz walla :p
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

Calibra

Arkadaşlar bu arada şöyle bişey de çıkmış bilmem haberiniz var mı:

You are not allowed to view links. Register or Login

sevgili xenada'nın aradığı gibi sadece cila değil ama bir bakın :)

Autoshow'da da incelemişlerdi 2 hafta önce, beğenmişlerdi baya..
2007-2013 Alfa Romeo 147 1.6 Distinctive MK2

n/a

aman aman böle şeylerden uzak durun..
boyanızın  canına okur bizaman sora matlaşmayı görürsünüz..

n/a

Can'a katılıyorum..
Üstüne para verseler sürmem ben bu tür şeyleri arabama :)

n/a

Ne olduğu belli olmayan şeye 20 milyon para vereceğinize,Meg Quick Detailer 'a 21ytl para verin ,hiç olmazdan oda aynı şekilde su kullanmadan ,kirli yüzeye direk sıkılarak, kuru bir mikrofiber bezle mucizeler You are not allowed to view links. Register or Login de olsa ,ne olduğu ve nasıl bir sonuç vereceği belli ve güvenilir.... :)

Sercan Keklik

quote:

Ne olduğu belli olmayan şeye 20 milyon para vereceğinize,Meg Quick Detailer 'a 21ytl para verin ,hiç olmazdan oda aynı şekilde su kullanmadan ,kirli yüzeye direk sıkılarak, kuru bir mikrofiber bezle mucizeler You are not allowed to view links. Register or Login de olsa ,ne olduğu ve nasıl bir sonuç vereceği belli ve güvenilir.... :)

olm nası belli degil senin yıkamacı cıkartmış bak üstünde ne yazıyo ürünün =)
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

n/a

Şurda bir kaç yıkama ve temizlikle ilgili bir video var...

Sercan Keklik

quote:

Şurda bir kaç yıkama ve temizlikle ilgili bir video var...

konuyu degiştirme ahmet sil pakmı cıkarttı acaba bu ürünü?
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

n/a

Meguiar's Ultimate Quik Detailer

n/a

aga bir işin içine su girmedimi ben o işe temizlik falan demem,kusura bakmayın

n/a

teşekkürler Erhan..
bu hızlı yüzey temizleyiciler işine nokta koymuş olan ürünün videosunu eklediğin için:)

nekadar mucizevi bile olsa kaba yada beklemiş kirlerin üzerine sıkıp kullanmayın hiçbirşeyi..
o an temizler ama zamanla kılcal çizikler artacağından ancak o an boyanız temiz olur ama parlak olmaz..

en iyisi ya az tozlu gibiyken uygulamak yada yıkamadan sora bu quik detailer yada ultimate quik detailer ı kullanırsanız çok güzel parlaklık elde edersiniz..
Ultimate in ki oldukça uzun süre kalıcı ayrıca su itici özelliğiyle çok dha farklı :)

su itici özelliğide videoda war temiz araca uygulandıktan 1 hfta sonra bile nasıl etkili olduğunu görebiliyorsunuz..

n/a

Ne demek Can..:)
Valla videoyu gördükten sonra maslak'tan kızıltoprak'a gittim kaptım geldim.. :)
Pazartesi falan İzmir'de şu meguiar's ürünlerini uygulamayı düşünüyorum bakalım..

Bu arada İzmirli arkadaşlar şöyle geniş bir alanı olan ve elime süngerimi alıp cila yapabileceğim, kimsenin karışmadığı etmediği bir yıkamacı tavsiye ederse iyi olur.. Arkadaşımla 2 araba gidip denicez.. :)

n/a

hadi bakalım erhan...İki günde, en işe yarayan ve en gerekli ürünleri almışsın... hayırlı olsun...Sende hiç üşenme diye bir şey yok dimi..Taa maslaktan kızıltoprak'a bir ultimate detailer için gelmişsin..Helal vallaha tebrik ederim... :)

n/a

ultimate için gidilir ama yaw bulamıosan :)
sanada lazım ahmet..

onr

Ben de cila'yı görünce birayla ilgili sandım..

n/a

bu arada forumda ''Wash, Wax, Detailing and Exterior repairs '' diye bir bölüm olsa çok güzel olur kanımca... :)

n/a

Walla iyi olur aslında bencede.. bunu yazalım "sitemiz için yeni fikirler"'e :)

admin

Aslında bunun için yeni bir bölüm açmaya gerek yok. TEKNİK kısmı bu iş için olur.

Bana göre bu işin en mantıklısı şöyle olur. Sanırım buraya en çok giden Can. Gene oraya gittiği ve müsayit olduğu bir zaman, alır eline foto makinasını, önce satıştaki ve bizilerin işine yarayacak ürünlerin fotolarını çeker. Hatta varsa o anda bakım için gelmiş bir araç, onunda işlem sırasına göre fotoğraflar. Oradaki bilen kişilerinde vereceği tavsiyeler doğrultusunda, bizlere araç korumanın, bakımının, kullanılan malzemelerin önemini ve nasıl-ne hallerde kullanılacağı gibi detayları bir güzel yazar.

Bunun sonrasında da, ürünlerin özellikleriyle fotolarını ve fiyatlarını ekler. Hatta gene oradaki yetkililerin tavsiyeleriyle, başlangıç, cila, tam bakım, yıkama gibi paketler halinde bunları gruplar ve bunları eklerse çok daha güzel olur.

Bu bilgileri referans olarak kabul eder ve ona göre hareket ederiz. Sonuçta buraya gidipte memnun olmayan yok, herkes çıkan sonuçlardan çok mutlu. Diğer markalarla da bu bilgiler doğrultusunda karşılaştırma yapma imkanı buluruz.

En önemliside bu ürünleri kullanacak ya da direkt oraya gidip koruma, bakım yaptıracak kişiler bir araya gelip hareket ettiğinde, sanırım fiyatlarda da düşüş yapacaklardır. Buda herkesin işine gelir.

Topu Can'a atarak, koşar adım uzaklaşıyorum.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

n/a

volkanı da dahil edebiliriz bu işe hemen aldığım ihaleyi 2 ye böleyim :P

şaka bi yana yawaştan ben detaylı bilgileri toplar,not eder buraya yazarım sonunda bir başlık altında..

admin

Herkes sana minnettar kalacak Can, herkes seninle tanışmak için can da atacak diyerek hıınnn hıınnn diyim.

İyi olur Can, bekliyoruz bu başlığını, yaz'da geliyor iyi bir ref. olur herkes için.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

n/a

Ver gazı Bektaş abi :) aynısından Volkan a da bi ö.m at derim :P

şaka biyana kısa zamanda yaparım bi liste..
ptesi ilk detaylı ev çalışmasını yapıcam..
onuda başlık altına koyup örnek gösterebilirim,tahminen örneklik bişi olucak,herkesin birincil dertlerinden birine çözüm olarak :)

n/a

ahaha :) valla böyle bir uygulama çok güzel olur site için..Bütün üyeler bu konuda bilgi sahibi olurlar...Hemde ürün karşılaştırması gibi sonuçları, uygulamalı ve fotoğraflı olarak görebiliriz...Yurt dışındaki yabancı forumlarda bu konuda ayrı başlıklar mevcut.... Can heralde bu gibi bilgileri ve birikimi bizimle paylaşıcak en iyi üye sensin sitede....Haydi hayırlı olsun... :)

Cem

Bende bugün itibariyle, amatör cila makineme kavuştum. Artık yakalayabildiğim fırsatlarda(kızımın uyuduğu saatler) cila işine girişeceğim. Bakalım sonuçları merak ediyorum=)
Artık pasaklılığa son!

n/a

Can aldım msn'den yazdıklarını çok sağol da şimdi izmire geldiimden artık önümüzdeki ay alırım senden işallah.. :)

Bende uyguladıım zaman fotoğraf çekerim de benim de meguiar's la ilk denemem olduu için hatalarım olabilir.. Artık Can ve Volkan bize yol gösterir :)