Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

35 BDA 66

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

admin

Bu spider'a ilk binenlerdenim ve hatta o kadar çok kaldımki zorla çıkarttılar beni içinden diyerek çomak sokim araya.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

n/a

quote:

Bu spider'a ilk binenlerdenim ve hatta o kadar çok kaldımki zorla çıkarttılar beni içinden diyerek çomak sokim araya.

Benim bahsettiğim Spider'mı Bektaş?

Gerçekten de, hem çok güzel, hem de artık çok değerli 1 otomobil. Dünyada sıfır km kaç Spider kaldı bilmiyorum ama son örneklerden biri olduğu kesin. Koleksiyonluk... Meraklısı alsın saklasın...

admin

Evet Aras, TR'ye o zaman yeni kasanın tanıtımı için getirtmişti Alfa'nın başı. (adı bir türlü aklıma gelmedi adamın.) Ama tabi GTA serisinin hazin sonu gibi olmuştu buda. 1-2 galeriyi dolaştırmışlar sonra da hep yaptıkları gibi bir kenarda beklemeye almışlardı.

n/a

Ben daha 15 gün önce yanındaydım arabanın. İyi bir bakım ile capcanlı olur. Hatta verdikleri fiyata bu bakım da dahil A'dan Z'ye... Hortumlar, kayışlar, gergiler, akü, bujiler, tüm sıvılar vs...

master

Recep Bey tam uyumlu oluyor. Benim imzamdaki araba rahmetli GTV. 97 model ve yeni kasaya donusum islemi yapilmisti ben almadan once. Piyasada da satilik var iki tane yeni kasaya donusum islemi yapilmis.

Benim bildigim kadariyla 2000 model ustu GTV ve Spider sayisi cok cok cok az. Olanlar da satar mi onu da bilmiyorum. Alfa Center'da Spider var bir tane 2001 model, 30.000 euro gibi imkansiz bir rakam istiyorlar. Gecenlerde 2002 ve yeni kasaya cevrilmis vardi, 40.000 YTL diyordu ve pazarlik payi da vardi, alan olmayinca satistan cekti araci sahibi. Bir tane yanilmiyorsam 2003 model GTV 3.2 V6 vardi Aliberti ailesinde, ama arac ne oldu ne bitti onu bilmiyorum. Ayrica gecen yaz Cesme'de yeni kasa Spider 3.2 V6 gormustum. Bunlar disinda gormedim duymadim, birkac tane daha vardi ama sahipleri de henuz satmiyorlar, ben olsam ben de satmam :)

Aras Abi'nin soyledigi Spider cok mantikli, ben aslinda almayi cok istedim ama nasip olmadi :) Bir Alfisti'ye gitmesi cok iyi olur gercekten. Bulunmaz bir nimet ve zamaninda 50.000 euro'nun ustunde fiyatla satilan bir arac icin de oldukca iyi fiyati var.
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

n/a

kafam karıştı şimdi bak Aras,zehirledin beni aslına bakarsan o kadar çok vermek aklımda yoktu ama..o dedin ya,, Zaten yazın haftada 1-2 kullanmak var aklımda

admin

Mantıklı düşünmek gerekirse; eskisine ortalama 25bin vericen. Bunun nasıl kullanıldığı belli değil, komple bir elden geçirmen gerekecek ki buda artı bir masraf. Bu tertemiz mis gibi bir araç. Hard topda cabası yani.

Al çocuklara müthiş bir klasik bırak,

n/a

Birde Birmotun mavi makyajlı Spider 'ı vardı...Balıkesirdeki 25 Ağustos 2005 kokteyline getirmişlerdi...O zamanlar için çok iyi hatırlıyorum araç 2000km 'de mi ne idi...O zamanlar 40.000ytl istiyorlardı...
Araç şu an kimbilir nerededir.. :)

Register or Login" border=0>

Edited by - ralf on 17/01/2008  20:58:10

n/a

jantları neden 147 standart jantı?

n/a

o renle neler yaparım o arabaya varya..

n/a

Bu mavi de lokum ya... Ama benim bildiğim, bu araba hiç TR plaka olmadı ve geri gitti İtalya'ya. Bildiğim kadarıyla

n/a

quote:

Mantıklı düşünmek gerekirse; eskisine ortalama 25bin vericen. Bunun nasıl kullanıldığı belli değil, komple bir elden geçirmen gerekecek ki buda artı bir masraf. Bu tertemiz mis gibi bir araç. Hard topda cabası yani.

Al çocuklara müthiş bir klasik bırak,

Bektaş, Recep Abi.

Bugün imkanım olsa, hiç düşünmeden bu Spider'ı alır, 3. olarak koleksiyonuma katardım, o kadar söylüyorum

n/a

quote:

Recep Bey tam uyumlu oluyor. Benim imzamdaki araba rahmetli GTV. 97 model ve yeni kasaya donusum islemi yapilmisti ben almadan once. Piyasada da satilik var iki tane yeni kasaya donusum islemi yapilmis.

Benim bildigim kadariyla 2000 model ustu GTV ve Spider sayisi cok cok cok az. Olanlar da satar mi onu da bilmiyorum. Alfa Center'da Spider var bir tane 2001 model, 30.000 euro gibi imkansiz bir rakam istiyorlar. Gecenlerde 2002 ve yeni kasaya cevrilmis vardi, 40.000 YTL diyordu ve pazarlik payi da vardi, alan olmayinca satistan cekti araci sahibi. Bir tane yanilmiyorsam 2003 model GTV 3.2 V6 vardi Aliberti ailesinde, ama arac ne oldu ne bitti onu bilmiyorum. Ayrica gecen yaz Cesme'de yeni kasa Spider 3.2 V6 gormustum. Bunlar disinda gormedim duymadim, birkac tane daha vardi ama sahipleri de henuz satmiyorlar, ben olsam ben de satmam :)

Aras Abi'nin soyledigi Spider cok mantikli, ben aslinda almayi cok istedim ama nasip olmadi :) Bir Alfisti'ye gitmesi cok iyi olur gercekten. Bulunmaz bir nimet ve zamaninda 50.000 euro'nun ustunde fiyatla satilan bir arac icin de oldukca iyi fiyati var.

Önder, benim bildiğim kadarı ile, 2002 ve üstü 4 araç var:
VV 5788 benimki, VV 5785 gümüş Spider 1 amca kullanıyordu 30bin km civarında sanırım, Aliberti'deki 3.2 ve bu 2004 Spider. Başka bilen varsa eklerse sevinirim, ben de merak ediyorum...

master

Aras Abi VV 5785 dediginle ayni midir bilmiyorum ama benim bahsettigim kisa sureli satilik kalan 18'' siyah jantlara, cift egsoz cikisina sahip, yay, amortisor gibi modifiyeleri olan, gri renkli, kirmizi deri dosemeye sahip 2002 model bir aracti. O zamanlar onu da almak istemistim o da nasip olmamisti :)

Bir de dedigim gibi yeni kasa Spider 3.2 V6 gormustum Cesme'de ama kimindir nedir bilmiyorum. Sadece gordum.
Mülayim biriyim.

1997 GTV V6 Turbo
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

n/a

quote:
Bir de dedigim gibi yeni kasa Spider 3.2 V6 gormustum Cesme'de ama kimindir nedir bilmiyorum. Sadece gordum.

Yıldızburnu'nda duranı mı diyosun önder? Siyah?

Edited by - shame on 18/01/2008  01:04:09

n/a

quote:

Aras Abi VV 5785 dediginle ayni midir bilmiyorum ama benim bahsettigim kisa sureli satilik kalan 18'' siyah jantlara, cift egsoz cikisina sahip, yay, amortisor gibi modifiyeleri olan, gri renkli, kirmizi deri dosemeye sahip 2002 model bir aracti. O zamanlar onu da almak istemistim o da nasip olmamisti :)

Evet Önder, o araba... Tamamen orjinal ve sıfır km idi, şimdi ne durumda bilemiyorum...

Burak

o çeşmedeki araç muhtemelen alibertinin arabası
ve kesinlikle satılık değil (ben talip olmuştum çünkü :(  )  oğulları kullanıyo yazları hatta yeni kasa bi spider aldılar , onu beğenmemiş eskisini kullanmaya devam etmişti geçen yaz.
1997 Gtv V6 TB

admin

Gerçi bir katılım göstermemiş olsada You are not allowed to view links. Register or Login site üyesi.

Burak

annesi çok istemişti ilgilenmesini yanlış hatırlamıyorsam , Tolgayla konuşmuştu diye hatırlıyorum o zamanlar  üye olmuş olabilir.
1997 Gtv V6 TB

admin

Bu durum biraz çocuk mevzusuna benziyor.
Kimilerinin istesede olmaz, çevresindekilere gıpta ederek bakar, kimilerininde istemesede olur ve onuda sokağa atar.

master

Evet Erhan, ama ben Yildizburnunda gormemistim.

Aklima simdi geldi bir tane de acik mavi renkli Spider 2.0 TS vardi Izmir'de yeni kasa. Nuvola miydi degil miydi tam hatirlamiyorum. Yanilmiyorsam Birmot'ta duruyordu. Sonra gitti. Galiba satilmisti o da. Bir tane de Enriko'da gri gormustum diye hatirliyorum.
Mülayim biriyim.

1997 GTV V6 Turbo
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

n/a

O araba Burak'ın da dediği gibi Alibertilerin arabası, oğulları kullanıyor..

agucba

Yapmayın arkadaşlar. İnsan'ın iştahını kabartıyorsunuz; GTV, Spider, eski kasa, yeni burun.... Of off..

///////////////

Burak

Gtv'yi aldığımdan beri (hatta almadan önce ) planladığım , ph2 konsol ve gösterge takma projemi uzun bir araştırma sürecinden sonra en sonunda gerçekleştirdim.

Maxigauges Maxi Display II üzerinde Afr , Egt , Turbo Boost , Yağ Basıncı , Yağ Sıcaklığı , Su Sıcaklığı , Devir ve Volt değerlerini okuduğumuz bir ekran ekledik.

Proje Başlangıç

Maxigauges Maxi Display II

Montaj

Sensörler

Yağ Basınç ve Sıcaklık

Egt ve Afr

Son

Başlangıç hesabıma göre daha farklı bi şey çıkmış olsa da içime daha fazla sindi .

Akşam Görüntüsü

Yardımlarından dolayı Maxigauges Hakan Çalışkan'a ve Fotografik Umut Boyunsuz ' a teşekkürlerimi sunarım .  
1997 Gtv V6 TB

Burak

Mat Siyah Kaplama

Tolga'nın Depoda

1997 Gtv V6 TB