Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

27 Ocak İzmir Buluşması

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem

Topu topu 11 kişi mi çıktı Koca İzmir'den? Diyerek gaz vermiş olayım

Benim gelecegim ilk buluşma oldugu için bu sayı bile gayet güzel geliyor gözüme

onr

Bundan önce Karşıyaka'daki 3-4 kişilik mini buluşmalar ve Burak'la (Güven) görüşmem dışında bu sayı karşısında ben de Allah bereket versin diyorum.
Buna da şükür.

n/a

Sayı çok yetersiz ama bunda kesin gelecek bazı eski üyelerimizin o gün işlerinin olması da etken.. Biraz şanssızlık da var yani..

Yinede ne olursa olsun İzmir'in 5-6 ayda bir buluştuğu düşünülürse en az 15 aracın en kötü ihtimalde toplanması lazım..

n/a

Ben sayı olayına pek takılmıyorum artık.. Hatta hatırlarsınız Onuru yolcu ettiğimiz toplantıda liste bile yapmadık, isteyen gelsin burdayız dedik.. Ben izmirde 5-6 ayda olsada, az kişide olsa muhabbet ortamını sevdiğim için katılıyorum.. İşin gösteri kısmı istanbulda, Kalabalık aynı zamanda kaliteli bir topluluğumuz orada mevcut, Ankarada aynen İzmir gibi mütevazi bir şehir.. Orda da onlarca kişilik toplantılar yapılmıyor.. Nedenlerini izmir toplantımızda detaylıca tartışalım ama şunu söylemek isterim ki , hani bazen eleştiriliyoruz ya "kalitemiz bozuluyor" gibisinden, İzmir , Ankara için "az ama öz", İstanbul için "kalabalık ama kaliteli" diyebiliyorsak eğer, bu sitede koyduğumuz kurallardan değil, kişilerin, Alfa sahiplerinin forumumuzdaki duruşlarından, davranışlarından ve tavırlarından dolayıdır.. Doğal seleksiyon durumu diyerek özetleyelim olayı

n/a

Tolga beyin dediği gibi sayı hiç önemli değil biz istanbulda 25 alfa idik ama kişi olarak kalabalıktık dolayısı ile arkadaşlarımızla tek tek tanışıp konuşmadık ,,ama Alfanın gövde gösterisi için inşallah daha çok katılımlı toplantılar yaparız
yani istanbul-izmir-balıkesir birde ankara geldimi ,,nerdemi detroit oardon Bursada !!!

n/a

İnsan özeniyor yinede bi İstanbul gibi olsun.. :) Ama zaten Onur Askerde, Önder istanbul'da olacak, Ulvi abi de gelemiyor.. Yine bi 15'i bulabilirdik ama bi dahaki buluşmalara artık.. :)

alfamania35

bundan önceki toplantıda ki guruptran pek farkı yok .en az onun kadar keyifli olcağına inanıyorum

n/a

İzmir topiğine limon sıkmak istemem ama, tüm illerin buluşması için orta noktanın Bursa olduğunu herkes kabul ediyorsa, 1 "maxi iskender" buluşması yapılabilir diye düşünüyorum. Bu proje için ayrı bir başlık açmalıyız belki de...

onr

quote:

bundan önceki toplantıda ki guruptran pek farkı yok .en az onun kadar keyifli olcağına inanıyorum

Ben de öyle düşünüyorum hava durumuna baktım hava da yanıltmazsa açık olacak. Güzel bir Pazar bizi bekliyor.

13° AÇIK olacak.

AlfistiKerem

quote:

İzmir topiğine limon sıkmak istemem ama, tüm illerin buluşması için orta noktanın Bursa olduğunu herkes kabul ediyorsa, 1 "maxi iskender" buluşması yapılabilir diye düşünüyorum. Bu proje için ayrı bir başlık açmalıyız belki de...

Hakkaten Aras kardeş ya.Bursa ideal biryer hepimiz için.İzmirli ve Ankaralı Alfistiler için de uygun diye düşünüyorum.Şöle iskenderciyi kapattıkmı off,garsonlar yetiştiremez bize iskenderleri

n/a

Eğer herkes için uygunsa, aklımda rota ve iskender tüketilecek yer bile hazır, herkes alternatiflerini döker...

onr

Bilge ve Burak  bugün Ata'yla konuştuk.
Sizin için de uygunsa eğer,
Pazar günü saat 09:30-09:45 gibi Bostanlı İskelesi'nde buluşuyoruz.
10:00 feribotuyla Üçkuyular'a geçip,
oradan Levent Marina'ya varıyoruz.

n/a

İskender eski garagın karşısında adı ULUDAĞ olan yerde yenir,,küçücük ama en iyisi Bursalı arkadaşlar bilirler
offff  fena canım çekti

n/a

İzmir ve Ankara kendi sınırları içinde 10 arabayı zor bulurken, siz de baya bir fantezi yaptınız..

n/a

Tamam Onurcum. 9.30da ordayım. Hava da açık. Her toplantımız gibi bu da çok keyifli olacak.

n/a

quote:

İskender eski garagın karşısında adı ULUDAĞ olan yerde yenir,,küçücük ama en iyisi Bursalı arkadaşlar bilirler
offff  fena canım çekti

Evet, 45 tane Alfa Romeo'yu da cebimize sokarız artık o daracık sokakta

Doğrudur, en lezzetli yapanlardan biri orası, ama çok daha ferah, rahat parkedilecek ve iyi yapan başka 1 yer var. Eğer planlama aşamasına gelirsek konuşuruz...

n/a

1) Tolga Oraltay
2) Erhan Meço
3) Onur Özkan
4) Umur Boyacı
5) Burak Güven (%50)
6) Bilge Tuncay
7) Burak Dağaltı
8) Tamer Topkaç
9) Ata Can Aytaç
10) Ersen Akçay (%50)
11) Burak Ökten
12) Ali Gediz

n/a

quote:

quote:

offff  fena canım çekti

Evet, 45 tane Alfa Romeo'yu da cebimize sokarız artık o daracık sokakta

Doğrudur, en lezzetli yapanlardan biri orası, ama çok daha ferah, rahat parkedilecek ve iyi yapan başka 1 yer var. Eğer planlama aşamasına gelirsek konuşuruz...

Aras bey haklısın oraya araba falan konmaz anca Bursa girişinde dilek veya rodi jeans in oralara bırakmamız gerekir..

master

1) Tolga Oraltay
2) Erhan Meço
3) Onur Özkan
4) Umur Boyacı
5) Burak Güven (%50)
6) Bilge Tuncay
7) Burak Dağaltı
8) Tamer Topkaç
9) Ata Can Aytaç
10) Ersen Akçay (%50)
11) Burak Ökten
12) Ali Gediz
13) Onder Filiz (%70)
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

n/a

Evet arkadaşlar durumu tekrar belirtelim:

27 Ocak Pazar Günü (Yani Yarın) saat 10:30'da Levent Marina'nın otoparkında buluşuyoruz.. Bekar olarak.. :)

10:45'e kadar Levent Marina'nın otoparkında takılıyoruz hasret gideriyoruz ve toplanıyoruz..

10:45 gibi Levent Marina'dan çıkıyoruz ve Patlıcan'a gidip yer olup olmadığına bakıyoruz :) Yer yoksa kafamıza esen başka yerleri deniyoruz.. :)

Geç kalanlar, kaybolanlar veya gelemeyecek olanlar bana cep telefonuyla ulaşabilirler.. Tel: 0532 3026062

Edited by - shame on 26/01/2008  17:52:55

junip

Çok hastayım geberiyorum ama yarın orda olucam
Tolga abi stickerlarımızı unutma nolur.

quote:

Bilge ve Burak  bugün Ata'yla konuştuk.
Sizin için de uygunsa eğer,
Pazar günü saat 09:30-09:45 gibi Bostanlı İskelesi'nde buluşuyoruz.
10:00 feribotuyla Üçkuyular'a geçip,
oradan Levent Marina'ya varıyoruz.

onr

:o( Çok geçmiş olsun Bilgecm. Ben de yeni yeni iyileşmeye başladım grip gibiydim. Yarın temiz hava ikimize de iyi gelir. Sabah geç kalma iskeleye.

ATA

Buluşmaya saatler kala....
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

n/a

ata bu saate sana nazire yapiim,,6 da yürüyüşüm var.hadi iyi eğlenceler dilerim hepimize