Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Jant seçiminiz hangisi olurdu ?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kotchero

quote:

quote:

quote:

çakma çukma jant alıcagıma (yani 3.yü) gider Taksitle orjinal jant alırım (neden taksit? peşin fiyatına taksit imkanı saglıyorlar yani o manada söyledim)

Bursa Birmot tan alınmış jantlar gelen tırdan çıkmış ve üzerinde bir iki çizik varmış sanıldığı gibi replica değil jantlar orjinal Alfaromeo baskılı imiş diye söyledi satan kişi orjin miş yani

abi bildigin replika bu jantlar bu jantların orjinali yok dünya üzerinde :) adam konsept aracı üretiyor hiç ufagını üretirmi bu jantın bildigin replika işte..insanların hayatı yalan dolan..

Peki dediğine katılıyorum da, sence replica olan jantları kim üretiyor böyle bir jant için kalıp maliyeti ne kadar yüksek olur ve seri olarak üretilmiyorsa kim bu maliyete girer. başka bir jant olsa katılıcam ama bu jant için replica yı bile Alfaromeo ya jant yapan yer yapmıştır diye düşünüyorum.

kotchero

bu arada 8C nin kendi jant ebatı kaçtı

n/a

quote:

quote:

quote:

çakma çukma jant alıcagıma (yani 3.yü) gider Taksitle orjinal jant alırım (neden taksit? peşin fiyatına taksit imkanı saglıyorlar yani o manada söyledim)

Bursa Birmot tan alınmış jantlar gelen tırdan çıkmış ve üzerinde bir iki çizik varmış sanıldığı gibi replica değil jantlar orjinal Alfaromeo baskılı imiş diye söyledi satan kişi orjin miş yani

abi bildigin replika bu jantlar bu jantların orjinali yok dünya üzerinde :) adam konsept aracı üretiyor hiç ufagını üretirmi bu jantın bildigin replika işte..insanların hayatı yalan dolan..

Ben göremiyorum resimleri yahu? Ortalıkda replikacı çok, dikkat edin arkadaşlar... Mümkünse üretici faturasını isteyin jantların, kutuya mutuya bile kanmayın..

admin

Kişisel fikrim olarak şöyle bir jant öneriyorum.

Register or Login" border=0>
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

onr

Bende 215/45R17 87W RE050 için 17" TI jant var.
Tamamen zevk meselesi ama ben senin favorin olan 1.yi beğendim benimkine en yakın olanı belki de.
Bence çok şık durur.

n/a

quote:

bu arada 8C nin kendi jant ebatı kaçtı

8C diye geçen Jant 159'un aksesuar listesinde yer alan bir jant..

n/a

ayy ayy o sağdaki 19 inç miymiş..
en sağdakiyle 159 nası güzel oluyor yaa 18 i yokmu bunların :)

Valla 18 1.6 ya hertürlü fazla kanısındayım..ciddi hafif olmadıkça ama yinede çokta şart değil..17 yeteri kadar dolduruyor 156 da da..

o.z superturismo Corsa ;) yada beyaz speedline çok kollu orj. jant dha ii olur kanımca :)

buarada z.kuyu birmotta enaz 1.5 senedir o jantlardan duruyor ama beyaz mı gri mi emin değilim şuan..

n/a

Can bende acayip hastayım o jantlara..
Sıfır 159 alacak günleri görürsem direk bu jantlarla sipariş edicem..

You are not allowed to view links. Register or Login

Cem

Cengiz abi yaklaşık bir fiyat verme imkanın var mı?

Sercan Keklik

o jant farklı erhan sahibinden.comdakilerin arkası ofsetli dikkatli bakarsan ;)
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

ATA

2. jantı direk eledim, imprezalarda standart çıkan bir janttı ve alınabilitesi hiç yok bana göre.

Kırmızı olduğu için bir çok jant şık duracaktır ama genede alfa için jant üreten toora nın kataloglarını bir inceleyin derim. Şu anda TI larda kullanılan jantta "Toora T670"
olarak satışta zaten ;) 16" 17" 18" ve 19" seçenekleri mevcut. tek farkı kenarında TI yazmıyor ama 156 ya çok yakışır diye düşünüyorum.

İtalyana italyan diyorum, ya Oz yada Toora diyorum ;)  

1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

n/a

Cengiz abi 1inciyi tak hem güzel hem de yanlış hatırlamıyorsam hafif... Beyazlarda 2.seçenek olarak güzel bence

kotchero

Bende birinciyi tercih edicem heralde.

Beyazları da düşünmüyor diilim ama.