Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Orjinal 147 brandasına 300YTL verilir mi?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

admin

156 lara hangi boy branda almak lazım, bilen var mı?
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

n/a

Branda da ne branda ama ,,ne kırmızı yahu

n/a

Alırsanız kaskonuza dahil ettirin :P

Şaka bir yana, kırmızı branda... Elbet bir meraklısı olacaktır, gece geçen bir taksici, mahalledeki çocuklar.. :) Bence riskli.

Kendi 156'mda, standart bir branda kullaniyordum, ve arabayı 5-6 saat dışarıda bıraksam bile örtüyordum (elim alışmıştı zaten, kısa zamanda hallediyordum). Boya konusunda dikkatimi çeken bir deformasyon yoktu, ama zati branda kullanılan arabayı dandik bir ürün ile cilalasanız bile, cila 3 hafta kadar kaportadan kaybolmuyor. Bu  uzun ömürlü cila tabakası da, brandalı aracın korunmasına katkıda bulunuyor olabilir.

alfa146

branda hiç kullanmadım ama benimde duyduğum bikaçşeyi paylaşmak isterim.

güneşin altında durduğunda aracın içerisi nemle birlikte aşırı bi sıcağa ulaşıyormuş.
boyaya çizik vs. doğrultusunda zarar verdiğini söylüyorlar ancak kalitesine göre değişeceğini tahmin ediyorm.
brandanın boyayı yaktığını duydum.
kapalı olduğu için gece yanından geçerken sürten, hafiften dokunduran filan oluyor tabi brandanın altında belli olmuyor.
hırsızlara aracın içini rahat rahat dağıtması konusunda yardımcı oluyor ve belkide siz bunu günler sonra fark edebiliyorsunuz.

Ben kesinlikle branda kullanmam, kullanamam zaten. acil ihtiyacım olduğunda kapısını açtığım gibi hemen hareket edecek.

murat

Kapalı garajda kullanılmalı :D
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

n/a

156 için varmı ???

anIL(34an623)

yazlığa gittim mi branda kullamak zorunda kalıyorum. sitenin önünde çok fazla çocuk oynuyor. branda olmasa araba 2 haftada türkiye haritasına döner walla ayrıca önlü-arkalı park ediliyor ve biraz yer sıkışıklığı olduğu için girerken çıkarken çok dokunan sürten oluyor. branda kesinlikle şart, çok iyi koruyor çünkü. ince bir branda bu konularda avantaj sağlamaz. ayrıca gerçekten el alışınca 2 dkda toplayabiliyosunuz.

ama boyanın hawasız kalması da ciddi handikap. artılarını eksilerini düşünerek kullanıp kullanmamaya karar wermek gerek. kışın otoparkımız rahat olduğu için hiç kullanmam mesela

kırmızı bi branda tr'de her an çalınabilir. aman deyim

SertackeS

konudışı olacak ama honda için bumuştum, alfa 147ye bulamadım birtürlü: uzun yolculuklarda öndeki aracın taş sekmelerinden ve böcek lekelerinden aracı korumak için olan ön maskeyi satan bir yer biliyormusunuz?
2007 GT  1.9JTD Q2
2011 Giulietta 1.6JTD Distinctive beyaz
2011 Giulietta 1.6JTD Distinctive kırmızı

n/a

quote:

konudışı olacak ama honda için bumuştum, alfa 147ye bulamadım birtürlü: uzun yolculuklarda öndeki aracın taş sekmelerinden ve böcek lekelerinden aracı korumak için olan ön maskeyi satan bir yer biliyormusunuz?

maalesef bizim araçlar için yok ben çok araştırdım uzun yola gitmeden takmak için ama hiçbir yerde bulamadım biryerde yeni kasa 156 lar için buldum nette..
bilmem ne branda die baya bi araç için aradığınızdan yapıyor belki siparişlede yapar ama pahalıya malolur haliyle..
hazır olanlar 150ytl fln ama özel yaptırınca fiyat nekadar artar bilinmez..

BARLAS

Yaw 147'nin kendine özel brandası mı var ayriyeten?? Ben hiç duymamıştım!

n/a

Bu kırmızı örtüyü açık havada kullanırsan, leş gibi olacak. Bunlar kapalı garaj için toz örtüsü, açık hava için uygun değiller.

Branda kullanacaksanız, iç kısmının yumuşak 1 malzemeden oluşmasına dikkat edin derim. Arkadaşların dediği gibi, piyasadaki örtülerin içleri zımpara gibi. "Autoplus" marka öneriyorum, getirtebilirseniz İtalya ve Yunanistan'da bulunur. Fiyatı 235 Euro ama dünyanın en iyi örtüsü, bilen bilir. İçi pamuklu polar kumaşı, çizmez. Dışı ise gözenekli ince suni deri.

Branda doğru şartlarda doğru şekilde kullanılırsa, ne nem yapıyor, ne boyaya zararı var. Çok sıkı olmayan, periyodik olarak iç-dış temizliği yapılan ve boyayla temas eden kısmı yumuşak olan brandaları gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Son olarak, kapalı garajda kullanmanızı tavsiye ederim. Rüzgar, brandanın içine toz-toprak sürükler, kediler içinde yaşar, köpekler üstüne işer, sıkı bağlasan çizer gevşek bağlasan uçar, en iyisi kapalı garajda kullanmak. Ben GTV'yi kapalı garajda tutmama rağmen sırf autoplus kirlenmesin diye, 30 YTLlik 1 örtü daha aldım, örtüyü onunla örtüyorum...