Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

159 için 20-25 mm yay???

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

n/a

komik olmayamı çalışmışsınız bilemiyorum ama ben gülmedim...

n/a

...

Edited by - okanizm on 02/03/2008  23:28:00

n/a

Okan bey Orçun arkadaşımız espriyle karışık söylemiş ama gerçekten 4500 deviri geçmeden 9.8 saniyede 100km'yi görmüş olmanızı ben espri zannettim açıkçası..

Çünkü gerçekten mantık olarak deviri bitirerek vites değiştirdiğinizi düşünürsek tahminen 8-8.5 saniyeye yakın bi değere ulaşırsınız ki bu da imkansız..

n/a

Tam aksine, komik olmaya çalışmadım sizin mantık dışı olan iddianızın olamayacağını polemik yaratamayacak bir şekilde anlatmak istedim. Ne yazık ki anlayamamışsınız...

n/a

quote:

arkadaşlar eibach yaylar geldi...izmirde nerede yaptırabileceğim hususunda tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı? yoksa servisemi yaptıralım??saygılar...

Okan bey garantiyi bozmamak için enriko alibertiye yaptırmanız daha doğru olur (tabi yay takılırsa garanti bozulur demezlerse), eğer garanti bozulmaz derlerse Alfa Teknik'de de taktırabilirsiniz..

n/a

quote:

Okan bey 4500 devri geçmeden 9.8 leri görebiliyosanız ,Sanırım devri sonuna kadar  çevirseniz 7.6-8.0 civarı birşey çıkar ... Sizin aracın 1.8 olduğunda eminmisiniz okan bey yanlışlıkla 3.2 felan vermiş olmasınlar...

ewet polimik yaratmıyacak ama dalga geçilmiş bir yazı olmuş...

quote:

Tam aksine, komik olmaya çalışmadım sizin mantık dışı olan iddianızın olamayacağını polemik yaratamayacak bir şekilde anlatmak istedim. Ne yazık ki anlayamamışsınız...

ewet anlayamamışım anlayamamda...siz ve sizin gibi arkadaşları anlamam mümkün değil zaten...konu ile ilgili tavır ve yaklaşımlarınız düzgün olsa idi(bana göre ve beni bağlar) zaten yapılan çalışmanın tüm detaylarını alırdınız...

admin

Size de güle güle Okan bey.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.