Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Aroc-tr kazandırıyor.

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

xenogenesis

ben uyelik formunu doldurmustum 3-4 ay önce ama ruhsatı yollamadıgım icin beklemedeydi. rozeti duyunca bugun faxladım. ne zaman acılır uyelik acaba bu konuda bi bilgisi olan varmı.

anIL(34an623)

arkadaşlar hakkını yemeyin AROC kendini çok geliştirdi. bundan 4-5 sene önce AROC forumu antidemokratik bir şekilde kapanırken, AROC'tan bir yetkili beni arayıp "üyelik bilgilerinizdeki telefondan size istediğim zaman ulaşamıyorum, bu ne iş?" demişti

şimdi güldüğüme bakmayın o gün ilk şoku atlattıktan sonra neredeyse telefonu fırlatacaktım öfkeden

neyse bakın AROC kendini geliştirdi işte. artık "sana ulaşamıyorum, bunun hesabını ver" diyen müşteri temsilcileri kalmadı en azından.

bu sırada benim kartın da süresi doldu ama ben almayım kalsın. aynı sıkıntı stresi tekrar yaşarız falan. gerek yok sinirleri bozmaya

alfisti

aroc-tr işlerini çok iyi bir şekilde takip etmiyor, doğru... ama benim kartımın süresi dolduğundan mail attım hemen yanıt verip kartı gönderdiler. yine aynı şekilde halil abi takvim için mail attı hemen gönderdiler... başvurduğunuzda sonuçsuz bırakmıyorlar gibi görünüyor...
Ulvi Toprak Tire/İzmir
1998 145 1.4 TS ( 2004 de satıldı)
2004 147 1.6 TS Distinctive (2011 de satıldı)
2009 159 JTDM Distinctive Plus QTronic (2023 de satıldı)
2023 Tonale MHEV Veloce

onr

Ben, aroc kartımı aracımı aldıktan
bir iki hafta sonrasında almıştım.
Ancak şu ana kadar gönderililen takvim gibi promosyon dışında
bir faydasını veya ayrıcalığını görmedim.
Aroc kartın var mı? -Var.

Ersin: Sorduğun soruya gelince, ruhsatını faksladığın günden itibaren
müteakip 15 gün içerisinde kartın eline ulaşacaktır. Üyeliğinse, başlamış olması lazım zaten.
Ancak sitemizdeki bazı dostlarımızın kartları bu işleme rağmen
henüz ulaşmadı sanırım.
Garantiye almak için 1 hafta sonra arayıp,teyid al istersen.

Tufan

Sevgili arkadaşlar, Aroc'un yeniden yapılanma çabaları Altavilla döneminde başlamıştı. Bildiğiniz üzere bu projenin sorumlusu da sevigli Çağıl arkadaşımızdı. Erhan'ın bahsettiği organizasyonlarda da hep Çağıl'ın emeği var.

Peki şimdi durum ne diye baktığımızda, Altavilla ayrıldı, yerine Ali Pandır geldi. Bırakın AROC'u, Alfa umurlarında değil. Satsa nolur satmasa nolur mantığıyla iş gidiyor.

Peki Çağıl nerede? Söyleyeyim, kendisi şirket içi bir görev değişikliği ile artık Lancia için uğraşıyor. Arada bizden gelen taleplere de elinden geldiğince çözüm bulmaya çalışıyor ama artık AROC onun sorumluluğunda değil.

O zaman soru şu, AROC'tan kim sorumlu? İşte sizin sorduğunuz soruların cevabı burada: Kimse!

Fazla birşey beklemeyin AROC'tan. Kartı ben birtek havaalanında CIP lounge için kullanıyorum, onun dışında cüzdanımda bile taşımıyorum. Başka da bir avantajı yok zaten...Sallayınız kısacası.

n/a

Bana da rozet gelcekmiş, ama benim kartım bile gelmedi daha

Ben de bluetooth'a göz koydum. Cantlar da fena olmazdı tabi

junip

Ayın 17 sini geçtik. Kazananlar listesi nerede
Yakında burada herkes kazandıkları hediyeleri açıklar inş.

bado

hakikaten ya nerde bizim hediyeler.. yoksa kandırdılarmı bizi..
Bahadır BAYRAK --- 2011 Alfa Romeo Giulietta /

xenogenesis

ayın 19 u yediler bizi galiba.
yalan oldu bizim hediyeler.
bu arada rozet eline ulaşan varmı

ATA

Evet bende onu yazacaktım, rozetleri kampanya sonunda toptan gönderirler diye düşünmüştüm ama ne rozet var ortada ne talihli listesi nede başka bir şey
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

bado

ya bunların bişey yollıyacağı yok...

suadiyedeki test sürüş günü için gelen mesajlarda'da sizleri sürpriz hediyeler bekliyor diyordu..ne hediye n başka bişey..hep fasa fiso..

aroc-maroc hikaye...

Edited by - bado on 19/03/2008  20:47:30

n/a

arkadaşlar kesinlikle katılıyorum daha önce yapılan yorumlara bencede aynı şekilde aroc maroc hikaye.  aroc denilince bu aralar Cem Yılmaz'ın yeni filmi geliyor aklıma :)
-a r o c
- a r o c
- a r o c
- yakında
- Ne kadar yakında
- Pek

n/a

Aroc, iyi kötü birşeyler yapmaya çalışıyor sonuçta . Alfistiturkey in yaratılmasında, Aroc unda katkısıda var, unutmayın arkadaşlar:)

n/a

quote:

Aroc, iyi kötü birşeyler yapmaya çalışıyor sonuçta . Alfistiturkey in yaratılmasında, Aroc unda katkısıda var, unutmayın arkadaşlar:)

Tamer'cim Aroc'un alfistiturkey'in açılmasında katkısı nasıl oldu biliyormusun ? .. Aroc resmi forumunu bir anda kapatıp bizi kapı dışarı etmesiyle : )

Komik dimi.. ama gerçek

Bu hediye/promosyon konusunda fikrim ise ; sözlerini geçde olsa tutarlar merak etmeyin..

Alfadanadam

Benim takvimimi de sene bitmeden gönderirlerse inanırım ancak Tolga'cım :)

n/a

quote:

quote:

Tamer'cim Aroc'un alfistiturkey'in açılmasında katkısı nasıl oldu biliyormusun ? .. Aroc resmi forumunu bir anda kapatıp bizi kapı dışarı etmesiyle : )

Komik dimi.. ama gerçek

Bu hediye/promosyon konusunda fikrim ise ; sözlerini geçde olsa tutarlar merak etmeyin..

iyiki kapı dışarı etmişlerde böyle bir oluşuma gidilip ,gerçekleştirilmiş... :)

admin

Rozet geldi de bundan bende zamanında 30'a yakın vardı ve herkese dağıtmıştım.

Şimdi sadece bir adet var oda numunelik kalır elimde.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

burcintun

Arkadaşlar bence karamsar olmayın lütfen. Sanki siz Aroc u yönetseydiniz. Elinizde bu kadar bütçe var veya hiç bütçe yok başka kaynaklardan böyle şeylere girişmeniz gerekseydi daha mı iyisini yapabilecektiniz. Bana bir şekilde dedikleri şeyler geliyor. Allah razı olsun onlardan. Hele hele aroc kartım için haklarını ödeyemem. Kaç kere havalimanında yutdışı-yutiçi seyahatlerimde kullandım. Benim 3.veya 4. el 1997 model 155 im var sıfırda almadım. Sıfır olan araçlara  öncelik tanıyabilirlerdi. Ama ayrımcılık yapmıyorlar. Erhan mesela F1 i VIP den izledi. Bilet fiyatlarını kendiniz biliyorsunuz. Ve daha aklıma gelmeyen niceleri. Aza kanaaat getirelim. Biz bu şekilde mutlu değil miyiz? Hediyeler hikaye. Benim burda en çok sevdiğim şey bu forumumuz. Herşeyi paylaşıyoruz. Araçlarımızın bazı sorunlarını bile servise gitmeden başarabiliyoruz. Foruma, benim üzerimdeki yoğunluktan ve sıkıntılardan  dolayı çok sık giremiyorum belki farkedenleriniz vardır. Buluşmaları bile denk getiremiyorum içim gidiyor ama işçilerimi o halde bırakamam.  Şunu söyleyim ben Alfa Romeo sahibi olmaktan çok gurur duyuyorum. Ayrıcalığı çok farkediyorum. Sizin gibi kariyer sahibi insanlarla aynı markayı kullandığım için gurur duyuyorum. İçimi döktüm lütfen yanlış anlaşılmasın.

AlfistiKerem

Rozet bana da gelmiş bulunmakta.Hiç yoktan iyidir...

xenogenesis

rozet gelsin guzelde hediye listesini acıklasalar iyi olacaktı. ne zaman gelirse gelsin problem degilde bisey kazandıkmı onu merak ediyom yaw

bado

banada rozet geldi ama defolu

Cem

Ben bilgisayardaki bir problem yüzünden internet üzerinden güncelleme yapamadım malesef, ama hırs yaptım telefon ile arayarak bilgi güncelledim. Bakalım rozet gelecek mi bana=)

n/a

Ben de güncelleme yapamadım. Sonuçta geldiğimiz, çıkış noktamız, bir çok arkadaşımız için aroc.

alfa146

benim rozette geldi.
mesafeden dolayı en son bana gelir diye düşünüyordum.

babi

Benim rozette geldi.sıra diğer hediyelerde bakalım siteden kime çıkacak.
Hakan Senyıl
Giulietta 1.4 TB
159 1.9 JTD SW
156 2.0 [url="//sw.ss"]SW.SS[/url]
156 1.6 TS