Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Herkese Selam

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

n/a

yok işaretlenmiş olmasına bakmayın..
ısıtmalı koltuk işaretli ama deri işaretli değil...
o işaretleri pek dikkate almayın bnce...
malum bi-xenon ztn standart distinctive de..

naxos

Arkadaşlar Bugün Alfa corse'ye uğradım.
istediğim türden arac vardı orda fakat fiyatı cok tuzluydu benim için 159 otomatik 62 bin ytl dediler pazarlık bile etmedim zaten

Kartımı bıraktım acelem yok dedim bana az kullanılmış temiz ilk tercih otomatik sonra dizel düz vites^de olur dedim

Beklemem gerektiğini söyledi ordaki arkadaş kendileri öyle bir arac bulduklarında bana döenebilecekleri belirttiler.

Ben kozyatağında oturduğum için bir tek orası var aklımda sizlerin bildiği sırf alfa satan tanıdıklarınız varsa bildirirseniz oralarda gidebilirim.
Giulietta 1.6 JTD SP1
156 2.0 Selespeed 2003
156 2.0 Selespeed 2001
Hiçmi Sınır yok

Volkan

Register or Login" border=0>

göztepede alfa bayrak var bir de oraya bakın,ama ellerinde 159 var mı su an bilmiyorum

n/a

İkinci el galeriden baktığınız ve almayı düşündüğünüz alfa'ları mutlaka ve mutlaka serviste gidip kayıtlarına baktırın.Ayrıca güvenilir bir kaportacıdan, arabaya baktırmanızı da tavsiye ederim soner bey..

Edited by - ralf on 02/04/2008  01:35:02

n/a

bostancı köprüsünden aşağı inerken sağda da bir alfa romeo galerisi war..

nanook

Bencede 159 estetiği tartışılmaz bile

HAKAN-K

Hoşgeldiniz , 159 cok güzel bi seçim olur bencede inşallah size uygun bir 159 cıkarda sahip olursunuz . Şimdiden hayırlı olsun

Dentist

Şimdiden hoşgeldiniz
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

naxos

Şuan Beklemedeyim arkadaşlar istediğim gibi bir arac cıktığı anda tepesine bineceğim

Bakalım ilk tercihi otomatik bir 159 olacak o zamana kadar'da bekliyeceğiz
Giulietta 1.6 JTD SP1
156 2.0 Selespeed 2003
156 2.0 Selespeed 2001
Hiçmi Sınır yok

n/a

yanlız otomatik seçeneği sadece dizellerde olduğundan fiyatlar çok uygun olma ihtimali yok belirteyim..
yani 20binkm ye kdr olan q-tronic araçlar 56bin den pek aşağı olmazmış gibi geliyor..

naxos

piyasada fazla ikinci ele düşmediği için dediğin gibi hatta 56 milyara bile bulmak biraz zor.Ama bekliyorum şuan şansa artık İyi bir ikinci el bulana kadar bekleme kararı aldım o zaman kadar biraz daha para biriktirirsem en azından var olan nakitimi  beş veya altı milyar daha yükseltme şansım  var bunun sonucunda krediyle birlikte 60 milyar seviyelerine gelir buda temiz bir ikinci el otomatik için yeterli olabilir önümdeki bir kac ay içinde..

Bir altarnetif de GT olabilir benim için ama onlarında Fiyatları aynı seviyede işte bu yüzden 1 haftadır araştırmam sonucunda eğer bu araclara en az altı sene bineceksem 159 dan başka mantıklı secenek görünmüyor.Bu arada dünkü trafık keşmekeşi sonucunda'da otomatik dedim içimden bu istanabulda düz vitese binmenin pek bir esprisi yok gercektende.
Giulietta 1.6 JTD SP1
156 2.0 Selespeed 2003
156 2.0 Selespeed 2001
Hiçmi Sınır yok

admin

Konu Alfa olunca hiç kasmayacaksın Soner. Sabırla bekleyeceksin. Mutlaka istediğin gibi bir tane çıkacak karşına.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

naxos

Aynen bende öyle düşünüyorum.Sabrın sonu selamettir.
Giulietta 1.6 JTD SP1
156 2.0 Selespeed 2003
156 2.0 Selespeed 2001
Hiçmi Sınır yok

naxos

Arkadaşlar hala azimle bekliyorum ,hergün sitelere bakıyorum araştırıyorum takipdeyim anlıyacağınız

Bu arada eşim de boş durmuyor oda bakıyor ve gezerken aşağıdaki aracı görmüş.
"Nesi var işte canavar gibi,fiyatıda km side cok iyi al bin tepe tepe kullan işte diyor. Annenin karnından otomatiklemi doğdun diye cıkıştı bide. binersin üc dört sene ondan sonra alırsın 159 otomatiğini acelenmi var" diyiverdi,bende öyle kalakaldım vazla cevap veremedim hık mık hök falan uzaklaştım ordan

You are not allowed to view links. Register or Login
Giulietta 1.6 JTD SP1
156 2.0 Selespeed 2003
156 2.0 Selespeed 2001
Hiçmi Sınır yok

AlfistiKerem

Göztepe'de Alfa Center da siyah bir 159 vardı.Geçerken gördüm.Bir oraya uğrayın isterseniz.