Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Herkese selamlar

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dr.garipp2002

Öncelikle herkese merhabalar; 2004 model alfa 156 1.6 distinctive 19.000 km de hasarsız aracımı 26.000ytl ye  aldım.Araç hakkında açıkcası pek bir deneyimim yok ancak tasarımı ve iç dizaynına aşığım sağ da solda bir çok eleştiri aldım ve eğer bukadar insan alma diyorsa alayım dedim çünkü insanların olumsuz eleştirileri daima olumlu sonuçlar doğurmuştur hayatımda .Araç hakkında yorumlarınızı ve çnerilerinizi bekliyorum .Teşekkürler.....

Aramıza hoşgeldiniz.

Çok iyi bir seçim yaptınız bence , zamanla sizde anlayacaksınız.156 hakkında sitede istemediginiz kadar yorum war bence bir göz gezdirin :)

Aracınızın resimlerini bekliyoruz.

alfistihrn

Hoş geldiniz.

babi

Garip bey alfisti ailesine hoşgeldiniz.
Hakan Senyıl
Giulietta 1.4 TB
159 1.9 JTD SW
156 2.0 [url="//sw.ss"]SW.SS[/url]
156 1.6 TS

ersen

Hoşgeldiniz ,en kısa zamanda ayrıcalıklı olduğunuzu hissedeceksiniz.

n/a

Alfistiturkey'e hoşgeldiniz. 156'nızla kazasız, sorunsuz sürüşler.

ATA

Aramıza hoşgeldiniz...
'Alma' diyen insanlara bir sormak lazım, hayatlarında kaç defa Alfa sahibi olmuşlar
Bilmeyip yorum yapan çok insan var. Umarım memnun kalırsınız ki, kalırsınız gibi geliyor
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

AlfistiKerem

Aramıza hoşgeldiniz.

nagash

Hayırlı olsun kazasız You are not allowed to view links. Register or Login de pek düşükmüş be..

omeroguz

Aramıza hoş geldiniz.

Aracınızı almadan yapılan olumsuz eleştirilere Cem Yılmaz'ın reklamıyla cevap verin:

Onlar soracaklar aracınızı görünce:
- Doktor bu neee?

Sende dersin artık:
Biz kullanıcıyız, satıcı değil :)

murat

Olumsuz görüş bildirenlere selamlarımızı iletin, siz en iyisini yapmışsınız.Hoşgeldiniz
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

tughan

Hoşgeldiniz...
Tuğhan.
156 Selespeed

selim

Hoşgeldiniz,156 çok memnun kalacağınız bir alfadır,aldığınıza asla pişman olmayacaksınız.Madem yenisiz,size küçük ama önemli bir tavsiye vereyim,soğuk motor ile 3000 devri asla geçmeyin,aracın yağ ve flitresini değiştrip önerilen bir yağ koyun.Yağ eksilince ilave edin,ve 156 ile keyfili bir hayat sürün:)
156 1.6 t.s   sold   
Gtv 2.0 V6 tb sold 
166 Super V6 tb sold
Mitsubishi Evolution X (Güncel)
Citroen C4 x electric Güncel
147 1.6 T.S  sold
147 2.0 T.S Selespeed sold
Ssangyong Korando 2.0xdi sold
Hyundai i20  sold

adnan.geyik

Hosgeldiniz. Alfa kullanabilme keyfine ulasacak ayricaklikli kisilerden birisiniz. Doya doya yasayin. Cevrenizdeki insanlar inanin sizi kiskanarak (Alfayi kötüleyerek) elestireceklerdi. Bu size digerlerinden farkli olabilme zevki verecektir. Kim ne derse desin ALFA nizi tadini cikarin.
Iyi günlerde kullanin!
Adnan Geyik
34 GIA 336
Tonale TI

HAKAN-K

Hoşgeldiniz.
Aracınız hayırlı olsun , güzel günlerde kazasız , belasız kullanmanızı dilerim

agucba

Size virüs bulaşmış bile. Umarım arabanızla uzun yıllar beraber olursunuz. Kim ne derse desin, ufak tefek sorunlar dışında 156'lar sağlamdır. Bunu TÜV bile kanıtlamış.

///////////////

n/a

Klübe hoşgeldiniz. KM'nizin düşük olması, sorun yaşama olasılığınızı düşürüyor.

1 sonraki Alfa'ya dek, güle güle kullanın...

junip

Hiç pişman olmayacak hatta O'na günden güne bağlanacaksınız. Zaman zaman eşiniz sizi ondan kıskanacak ve bir sonraki aracınız kesinlikle bir alfa olacak
Abarttım mı ne

Hoşgeldiniz güle güle kullanın.

Not: YAY ŞART !

n/a

Hoşgeldiniz..
Aracınızın fotoğraflarını bekliyoruz..

n/a

Aramıza hoşgeldiniz...

nurcan.demir

pişmanlık duymadan ve bir dahaki yeni alfanızı almak için sabırsızlanacağınızı ve aracınıza binen insanların sizi unutup aracın içini incelemeye dalacağınızı ve en ufak ayrıntısına kadar ''bu ne bu ne''diye sorular soracağını göreceksiniz.yollarda her araç yürür.ama alfa hayranlık uyandırarak yol alır.eşine az rastlanır araçlara sahibiz arkadaş.Birde aracımı kullanan arkadaşımın performansından dolayı söylediği bir söz var.'Alfayı kullanmak cesaret ister'kazasız ve cezasız sürüşler arkadaşım.

dr.garipp2002

her kese teşekkür ediyorum fotoğraflarını en kısa zamanda koyacağım alfa aldığım için çok memnunum