Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Yıkama Günü

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

n/a

Bugün Yıkama için Sercan, Volkan ve Ben Meguiar's 'taydık, Orçun da cila için gitmişti.. Ayrıca Ergun Gürsoy'un olduğu söylenen yeni kasa bir 166'nın da orada bulunmasıyla Kızıltoprak Meguiar's 'ta tam bir Alfa Yıkama günü havası oldu.. (Wolkanku biraz bozdu şekli ama :P) Arabalarımızı cillop gibi yaptık maşallah, Sonra Sercan'la çıkıp bir amortisörlerimi ayarladık.. Güzel bir gün geçirdik..

Register or Login" border=0>

kaptan_swng61

Meeeeeeeeşaaaaalllllllllaaah

n/a

megici alfacılar...166  o jantları ile çok güzel gözüküyor.. :)

Sercan Keklik

erhancım tekrardan jantların hayırlı olsn.. artık her cumartesı yıkatma faslına sende üye olucan gıbı gozukuyo :)
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

n/a

quote:

erhancım tekrardan jantların hayırlı olsn.. artık her cumartesı yıkatma faslına sende üye olucan gıbı gozukuyo :)

Sağol Sercancım..
Bu arada çok sağol tekrar You are not allowed to view links. Register or Login yıkama için randevumu aldın, amortisörlerimi ayarladın.. Ellerine sağlık..

Şu Etiler civarlarında bi Meguiar's olsa bende ordan çıkmicam, burda sokak yıkamacısına aynı parayı veriyosun ve yalap-şap yıkamaları ve aracın ırzına geçmeleri de yanında hediyesi oluyor.. Artık o tarafa gelceğim zamanlar yıkama için direk meg.deyim.. :)

n/a

oo gençlik toplanmış:) ben FSK yı dün KFC nin önünde gördüm caddeden geçerken pırıl pırıl duruyodu sanırım mag den çıkıp gelmişsin :)

omeroguz

Güzel bir temizlik ve bakım buluşması olmuş.

Nazara dikkat? Zaten Erhan ve Orçun'un arabaları sıkça denk geliyor bu işe, Sercan ve Volkan'a da bulaştırmayın

ersinguller

bende istiyorummmm ^^

n/a

quote:

oo gençlik toplanmış:) ben FSK yı dün KFC nin önünde gördüm caddeden geçerken pırıl pırıl duruyodu sanırım mag den çıkıp gelmişsin :)

Evet Sercan'la bir KFC'yi talan edelim dedik.. :)
Keşke bi uğrasaydın Burak görüşmüş olurduk..

Bu arada birazdan cila günüyle de sizinle birlitke olacağız.. :)
Az Sonra...:)

Sercan Keklik

quote:

Güzel bir temizlik ve bakım buluşması olmuş.

Nazara dikkat? Zaten Erhan ve Orçun'un arabaları sıkça denk geliyor bu işe, Sercan ve Volkan'a da bulaştırmayın

aman abi agzını hayırlı aç :)
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

n/a

quote:

quote:

Evet Sercan'la bir KFC'yi talan edelim dedik.. :)
Keşke bi uğrasaydın Burak görüşmüş olurduk..

Bu arada birazdan cila günüyle de sizinle birlitke olacağız.. :)
Az Sonra...:)

Çok güzel olurdu aslında Erhan hem seni hem Sercanı görmek ama ben o ara trafikte studioya gitmek için çırpınıyodum :) bi dahakine haberim olsun ayarlar gelirim mutlaka