Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Torpido Sökümü

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BARLAS

Benim de aynen torpidonun arka kısmından bir ses geliyordu uzunca zamandır, en sonunda Küçükyalı olayı halledemeyince Zincirlikuyu'ya götürdüm. İş bittikten sonra bana anlattıklarına göre onlar da tüm ön konsolu söküp keçeleme falan yapıp yeniden takmışlar. Herhalde yaparlarken benzer görüntüler olmuştur benim arabamda da. Yaklaşık 2-3 ay oldu hala ses yok Maaşallah. Özellikle garantisi olan arkadaşlara bu konuda Zincirlikuyu'yu öneririm, yiğidi öldür hakkını ver..

Bu arada, güle güle sessiz günlerde kullanman dileğiyle Bülent...

Alfadanadam

Teşekkürler Barlas, bilmukabele diyorum :)

alfistahakan

Merhaba foruma yeni üye oldum biraz karıştırırken başlık ilgimi çekti.Benim aracımda inanılmaz bir iç gürültü var.Heryer sanki oynuyor.En son bende Fethiye sanayide göğüsü söktürdüm.Çok titiz ve bir elektirkçi abimiz var.Durmuş usta diyorlar.Öyle bulmakda pek mümkün de değil kendisini.Göstergelerde yanmayan yada ışığı zayıflayan led ler vardı.Onları değiştrdik ışıl ışıl oldu .Ama!.Yinede kapılardan ve bagajdan inanılmaz ses geliyor.Kasisli yola girdimmi teybin sesini açıyorumki daha fazla moralim bozulmasın diye.4 kapıyı kendim söktüm içinde ses yapabilecek elemanları sağlamladım.Buda bana 20 ytl ye mal oldu para değil yani.Sadece kapı kapağını (artık ne deniyrsa ben böyle diyorum.Döşemenin ve el tutamaçlarının olduğu yekpare parça)Tüm vidaları elden geçirdim,sıktım.Bakalit parçaları çıkarıp içinden siyah bant çektim bir nebze azaldı ama kapılardan hala ses geliyor.Tabii bagajdanda.Göğüse ne yaptıysak gıcır gıcır eden sesleri kesemedim.Ses konusunda aşırı mı duyarlyım bilmiyorum ama arkadaşın arabasına binince hiç ses yok.Sanki camlar pimapenKapı fitillerini değiştirip tekrar bakıcam bakalım sonuç ne olucak.Sizlerinde bu konuda fikirleri varsa paylaşırmısınız.?

Not:Araç resmimi nasıl ekleyebilirim?

Alfacı Hakan
1997 146 1.4 TS
48 HS 510
Hakan
Forever Alfa

agucba

Aracınızın 145/146 serisinden olması başlı başına sorun zaten. Bagajdan gelen gıcırtı, aracın yeteri kadar rijit olmaması sebebi ile bagaj kapağı kilidinden geliyordur muhtemelen. Ayrıca düzgün olmayan zeminlerden geçerken de şasinin esnemesi sebebi ile de ses gelebilir.

///////////////