Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

20bin bakım için merak ettiğim bi konu

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

n/a

quote:

zztn iki yıl garanti veriolar. araç 20bin olana kadar  en az 1 yılı geçmiş oluyo. yan i20bin den sonraki bakımlar için servise gidip de söğüşlenmeye gerek yok. servislerden daha kaliteli iş yapan özel servisler varken.

ancak garanti uzatabiliyorsunuz..
bu sayede trim sesleri vs gibi ıvır zıvır şeyler için servise gidip işçilik dahi ödemeden halledebiliyor ama en önemlisi olası viraj demiri-salıncak vs lerin değişimi gerektiğinde ztn garanti uzatmaya ödediğiniz parayı amorti ediyorsunuz..hele varyatör bozulursa kardasınız :)

buarada 20bin kesin bakım zamanını göstermez..
20bin yada yılda bir periyodik bakım hangsi önce dolarsa yaptırmanız gerekiyor..

babi

Can zaten gerekenleri söylemiş, birkaç ilavede ben yapayım .araç yağ eksiltiyordu segmanlar falan hepsi garantiden değişti,arabada bir ses vardı şanzımandan dediler bulamadılar yeni şanzıman takıldı gaz kelebeği ve manifoltda değişecek  bunlar hepsi gold plan garanti kapsamında oldu.ben faydasını gördüm.

Edited by - babi on 01/04/2008  20:44:59
Hakan Senyıl
Giulietta 1.4 TB
159 1.9 JTD SW
156 2.0 [url="//sw.ss"]SW.SS[/url]
156 1.6 TS

SertackeS

teşekkür ederim arkadaşlar. bu hafta içi samsun birmot servise gidip 20bin bakımını yaptırdım.

alfa için selenia 20k kullanılıyormuş.
toplam 150ytl masraf çıkardılar.
yağ,yağ filtresi, polen filtresi,hava filtresi değişti. varyatörün garanti kapsamında değişeceğini söylediler. sanırım sizin de söylediğiniz gibi sadece işçilik alacaklar. araçta başka hiçbir problem çıkmadı.

herkonuda inanılmaz titiz davrandılar ve çok yardımcı oldular.
hatta fatura keserken "20bin bakımı için ekstra 110bin lira alıyoruz ama ayrı ayrı faturalandırıp sizi 110 bin lira fark ödemekten kurtaralım" dediler.

samsun birmota yolu düşenler direkt yaşar ustayı bulsunlar, çok yardımcı oldu. "alfa benim için arabadan öte" dedi durdu

Edited by - SertackeS on 24/04/2008  09:47:33
2007 GT  1.9JTD Q2
2011 Giulietta 1.6JTD Distinctive beyaz
2011 Giulietta 1.6JTD Distinctive kırmızı