Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Romeo Posterleri

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Onur

Anıl  arabanın birkaç foto.sunu koysana jant bakalım sana fikir vermek açısından:)

Edited by - Onur on 13/03/2006  19:13:42

anIL(34an623)

harbi o 15 jantlar biraz sıkıntılı ya. zaten boğuk bir jant. siyah jant bence iyice iç karartıcı olur. beyaz renk olabilir belki ama onu da denemek gerek. bu jantlar biraz küçük de duruyor. öyle bi renk seçilmeli ki jantı biraz olduğundan büyük göstermeli

17" jant düşünmüyorum açıkçası. ben en hasta olduğum alfa jantına kavuştum çok şükür. harbi değiştirmeye kıyamam onları Register or Login" alt=""/>

You are not allowed to view links. Register or Login">You are not allowed to view links. Register or Login

yaw sewgili onur arabanın resimlerini koyacam ama şaka gibi bende fotoğraf çekecek bir teknoloji yok. telefonumda kamera yok. mpx 200 takılıom. bizim hatlar beleş, ondan gprs-wap ve gprs-internet için bu cihazı tercih ettim. dijital makine de yok ne yazık ki. hep alcam diyorum ama sıra gelmiyor bi türlü Register or Login" alt=""/>

bir istanbul buluşması olsa da birileri benim arabanın fotoğrafını çekip siteye koysa Register or Login" alt=""/>

Onur

evet bende bu jantı begeniyorum gerçekten güzel arkadan bir de kırmızı kaliper ben burdayım derse çok daha güzel olur. arabanın rengini bilmiyorum ama ben hep diyorum siyah veya kırmızı alfam olursa mutlaka o çok kollu beyaz jantları alıp takıcam :)

n/a

You are not allowed to view links. Register or Login">You are not allowed to view links. Register or Login

bu jantlarda güzel.fiyat farkıda az.

anIL(34an623)

alfa'nın orjinal jantlar genelde güzel gerçekten, bir kaç tanesini çok beğeniyorum. geçenlerde konuşmuştuk zaten. jant piyasa çok takip etmiyorum ama fiyatlar da makul gibime geliyor. kredi kartıyla veya indirim kuponlarıyla da daha makul olabiliyor açıkçası.

sewgili onur renk bilmiyorum derken benim arabayı kastettiysen rengi kırmızı. beyaz çok kollu jant oynanmış arabada çok güzel duruyor gerçekten

Onur

woow kırmızı :) eh tabi yıllardır koymazsan bir tane fotoğraf bilemeyiz tabi :) fikir vermesi açısından halil abi nin koydukları galiba;

Register or Login" align="left" vspace="2" border="0" alt=""/>

buda benim favori arabam :)

Register or Login" align="left" vspace="2" border="0" alt=""/>

senin istediğin jantları takımış bir kırmızı bulamadım ama sercan kardeşim bir fatoş yapar bizim umarım :)

anIL(34an623)

tamam onurcum çok üstüme geldin Register or Login" alt=""/> en kısa sürede bir kaç resim koyacam buraya

Onur

jantları al öyle koy bari Register or Login" alt=""/>

Alfadanadam

Adamın canavar gibi GTA jantları var daha ne alsın Onur :)

Onur

gta jantları takınca görelim arabayı diye dedim :)

Alfadanadam

E zaten takılı yaw :) adam 15"leri napsam diyo :)

anIL(34an623)

ewet bülent abi, onur sanırım yanlış anlamış. benim derdim 15leri ne yapacağım Register or Login" alt=""/>

bi de bi düzeltme yapayım izninizle. bendeki jantlar 16". gta jantları aynı modelin ya da çok az farklı bir modelin 17" veya 18" olanları. tam GTA jantı demek yanlış olur ama aynı şekil&model denilebilir. ölçü farklı ama

Onur

evet yanlış anlamışım ben değiştirceksin sanıyordum :) 15" leri alınca ne yaparım diye düşünüyorsun diye anladım :)

n/a

ya poster olayından janta geçmişizi ya helal olsun... Ah Bülent ah hep senin yüzünden ..

Neyse asıl konumuza devam..

1 kaç örnek daha gerisi gene zamanla fotoğraflar bölümüne gönderilecektir..

Register or Login" border=0>

n/a

Alfadanadam

Özellikle Montreal'e bayıldım, Türkiye'de Montreal var mı bilen?

admin

Var ama, benim gördüklerim hep leş pozisyonundaydı.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

n/a

akının ve canın jantları favorim