Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

lastik rulman maliyeti ?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

pulse

alfamdan 70 80 km yi hafif geçince uğultu tarzında ses gelmeye başlamıştı.lastikler 50.000 km olduğu için 4 tane michelin primacy hp aldım..sorun devam etti.bugün enrico alibertide sağ arka lastik rulmanının değişmesi gerektiğini söylediler..tek arka lastik rulmanı 380 + işçilik isteniyor..önlere göre iki kat pahalıymış..karar veremedim..yardımlarınızı bekliyorum..fiyat normal mi,önereceğiniz daha hesaplı bir yer var mı?..diğer yerlerle arada uçurum yoksa e aliberti de yaptırmayı düşünüyorum..

admin

Sanırım porya bilyası bu. SSde hiç başıma gelmedi ama 145'lerde üç kuruş paraydı bu. Ben ucuz olduğunu görünce iki arkayıda değiştirmiştim.

Bu acaba daha komplike birşeyde, yanında başka parçalarda mı değişiyor?
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

agucba

145'lerde arka poryalar 90 YTL idi. Ama QV ile diğerleri farklı.

///////////////

Alfadanadam

Bence gidin iyi bir rulmancıya varsa SKF marka fiyat sorun, fiyatı da uyarsa sipariş edin. İstediğiniz yerde de montajını yaptırabilirsiniz, çok komplike bir işlem değil.

ATA

Fiyat biraz fazla gibi, rulmandan başka, değişen başka parçalar da var sanırım.
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

selim

aynı sorun bende var.arka tekerlek bilyası bozuk dediler serviste.Birmot fiyatı 380+kdv idi.
Bu parça yerine ikame edilebilecek başka bir bilya olur mu?Olursa uygun olduğunu nasıl anlayacağız ve nerelerde bulabiliriz?
156 1.6 t.s   sold   
Gtv 2.0 V6 tb sold 
166 Super V6 tb sold
Mitsubishi Evolution X (Güncel)
Citroen C4 x electric Güncel
147 1.6 T.S  sold
147 2.0 T.S Selespeed sold
Ssangyong Korando 2.0xdi sold
Hyundai i20  sold

Alfadanadam

quote:

aynı sorun bende var.arka tekerlek bilyası bozuk dediler serviste.Birmot fiyatı 380+kdv idi.
Bu parça yerine ikame edilebilecek başka bir bilya olur mu?Olursa uygun olduğunu nasıl anlayacağız ve nerelerde bulabiliriz?

Yukarıda yazdıklarım senin için de geçerli Selim'cim. SKF çok kaliteli ürünleri olan bir markadır. Güvenle taktırabilirsiniz.

selim

yarın ilk işim skf ile irtibata geçmek olacak,inşallah benim araca uygun bilye bulurum.Çok sağ ol Bülent.
156 1.6 t.s   sold   
Gtv 2.0 V6 tb sold 
166 Super V6 tb sold
Mitsubishi Evolution X (Güncel)
Citroen C4 x electric Güncel
147 1.6 T.S  sold
147 2.0 T.S Selespeed sold
Ssangyong Korando 2.0xdi sold
Hyundai i20  sold

pulse

çok teşekkürler..

n/a

eğer sadece rulmansa fazla pahalı olmaz ancak ancak orijinal arka poryalardan sadece 1 tanesi 450 lira bir hafta önce sordum ve bunların yan sanayisi yok eğer tanıdığın iyi bir usta yada servis varsa rulmanı götür çakabilirlerse orda çakarlar ama zor iş konik rulman tarzı birşeymiş servisin dediği o

alfistahakan

Arka sağ teker rulmanını 90 ytl parça+20 ytl işçilik ile değiştirmiştim.146 1.4 TS içindi.

AlfacıHakan
Hakan
Forever Alfa