Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

ALFA koltuğu yanılttı adamcağızı

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nurcan.demir

Bugün alfamın klima rezistansı yanmıştı.onu değiştirmek için servise giderken ister istemez bazı dengesiz araç sürücüleri ile yolda kapışmıştım.Tabiki yoluda bilmemin avantajı ve altınızda bir yol canavarı 156 olunca sonuç belli.ama kendini bilmez bir mercedesci ani bir hareket yapıp önüme direksiyonunu kırdı ve az daha vuruyordum.Tabiki arkasından tam gaz ve ilk fırsatta önünde bir fren.Bu sefer bu beni geçti ve inanırmısınız sanki vurmam için elinden geleni yaptı ve aniden önümde durdu.Bu arada ben 1.85 boyunda ve 87 kiloyum.Koltuğum geri yatırılmış ve en alt seviyede aracımı kullanıyorum.Mercedesten çıkıp bir hız beni dövmeye gelen adamda 1.60-1.65 boyların bir herif.Tabiki ister istemez gülmeye başladımki adam dahada hırslandı.bende aşağıya indim ve adam ne dedi beğenirsiniz ben sizi çocuk sanmıştım.Bu demek oluyorki Alfanın koltuğu insanın yanıltabilir.Sizi veya karşınızdaki insanı ufak gösterebilir.bu yüzden dikkat derim.sonunda umduğunu değil bulduğunuda yiyebilir insan(mercedesteki gibi)Tabi mercedesçinin aracına binip gidişini hiç sormayın artık.İşte benim başımdanda böyle bir olay geçti.Ama baya bir gülmüştüm koltuk yüzünden

Dentist

Siz yine de kendinizi bu tiplere kaptırmayın.Boyu kısa,ama elinde etkili bir alet olabilir.
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

patricius13

Bence bırakın bu asfalt magandalarıyla didişmeyi alfanızın keyfini çıkarın saygılar;)

147BLACK

Yine olayın pozitif yanındaymışsınız.
Ben 1.73 olan boyumla taksici dövmek için arabadan inince 1.90+ bir taksici arabadan inip canıma okumuştu. Ayırmaya gelenlerde karşı taraftaki alakasız başka bir taksi durağının çalışanlarıydı.
Hem beni ayırdılar (kurtardılar) hem de "küfür etme birader, ayıp oluyor deyip" hem suçlu hem güçlü taksicinin tarafında olduklarını belli ettiler.

Edited by - 147BLACK on 27/07/2008  00:50:01
please teach me how to dream
I long to be more than a machine

ATA

Trafikte ne birisiyle kapışacaksın, nede inp kapışacaksın, hiç gerek yok. Ama bazen gişe sırasında yada sıkışık trafikte kaynak yapanlarla gerçekten kavga edecek duruma geldim. Çoğu kez ayırdılar. Sinir geçip mantıklı düşünüce, böyle medeni bir toplumda(!) hiç gerek yok.
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

Dentist

Aman sen sinirlerine hakim ol Ata.

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1750 Tbi-Ti

nurcan.demir

ya şimdi abiciğim ben kavga etmek için inmedimki adam üstüme gelince derdi ne anlamaya çalıştım.ama o kavga etmek için geliyormuş.tabi bizde vucut biraz büyük olunca tırstı garibim.Bir alfisti olarak kavgaya bende karşıyım ama ATA'nın dediği gibi damarımıza basmasınlar onlarda değilmi ATA.

Dentist

Sevgili Nurcan;hergün İstanbul'da köprü trafiğinde,35km lik yolu yaklaşık 2.5-3 saatlik bir dur kalk trafiğinde147sini kullanan biri olarak seni çok iyi anlıyorum.Zaman zaman gerçekten insanı deli eden magandalarla karşılaşıyoruz;ama dediğim gibi elindeki kesici,delici bir aleti cahil cesaretiyle sana doğru sallayabilir bu tipler her zaman.Aman kendimize hakim olalım,küfredip gidelim diyorum.Ben de 1.90 lık boyumla sık sık caydırıcı olabiliyorum,ama her an ciddi bir sorun yaşayabilirim diye düşünerek,fazla kafaya takmıyorum bu tipleri.

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1750 Tbi-Ti

burcintun

Babamla hep ters düşeriz bu bahsedilen konu ile ilgili ama o hep şöyle der" ucuz kahramanlık cesurluk bu ülkede sökmez. akıllı davran onların seviyesine inme" diye söyler durur.

Dentist

Bence de sen babanın sözünü dinle.

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1750 Tbi-Ti

nurcan.demir

ama yerinde ve doğru bir söz olmuş burçin.

patricius13

quote:

Babamla hep ters düşeriz bu bahsedilen konu ile ilgili ama o hep şöyle der" ucuz kahramanlık cesurluk bu ülkede sökmez. akıllı davran onların seviyesine inme" diye söyler durur.

Babalar doğru söyler kaybedecek birşeyi olmayan magandalardan daha tehlikelisi yok bırakın onlar orman kanunlarıyla mutlu mesut yaşasınlar siz kafanıza takmayın onları

Dentist

Evet,ortalık orman kanunlarıyla yaşamaya alışmış iki ayaklı ayılarla dolu maalesef.

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1750 Tbi-Ti

ATA

quote:

ya şimdi abiciğim ben kavga etmek için inmedimki adam üstüme gelince derdi ne anlamaya çalıştım.ama o kavga etmek için geliyormuş.tabi bizde vucut biraz büyük olunca tırstı garibim.Bir alfisti olarak kavgaya bende karşıyım ama ATA'nın dediği gibi damarımıza basmasınlar onlarda değilmi ATA.

Evet ama çekilmez olabiliyor, kimse bunlara cevap vermeyince iyice azıyorlar iki ayaklı hayvanlar
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

Dentist

Bu arad sevgili hayvan dostlarımıza da istemeden de olsa hakaret ediyoruz,özür dileriz.

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1750 Tbi-Ti

gkalagan

benim dikkatimi bir şey daha çekti, ben ne zaman alfa kullanmaya başladım özellikle hız meraklısı gençler beni daha çok sıkıştırmaya başladı, sanırım potansiyel rakip olarak filan görüyorlar.halbuki ben çok dikkatli ve yavaş kullanırım gerçi yol uygunsa alfa'nın da hakkını verırım:)

Dentist

Ah ;ben de aynı dertten muzdaribim ne zamandır...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1750 Tbi-Ti

Dentist

Özellikle Bağdat caddesinde,sahil yolunda ara gazı verenler mi,camı açıp el kol işaretleriyle kapışalım mı You are not allowed to view links. Register or Login ararsan var.

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1750 Tbi-Ti

gkalagan

Aynen size katılıyorum gecen gun gıdıyorum sağımdan öyle geçtilerki aniden ve tehlikeli bir şekilde çok canım sıkıldı, kapışmak için elinden geleni yapıyorlar halbuki bizler şehir içinde keyifli ve yavaş kullanımla aracımızın tadına varmak istiyoruz.

Dentist

Dolduruşlara gelmeyelim...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1750 Tbi-Ti

nurcan.demir

ne yapalım murat abi herkes kendi dünyasında sağolsun.bizler alfalarmızla mutluyuz değilmi sonuçta.bizler insanlar aleminde yaşayalım onlarda ayıp olmazsa hakaret sayılmazsa hayvanlar aleminde yaşasınlar.Allah alfalarımızdan ayırmasın

patricius13

Herkes gaza sonuna kadar basabilir ama maharet nerde fren yacağını bilmektir. Bunların beyni sürekli birileriyle yarışıp alt etmek üstüne modifiyeli(!) olduklarından insani vasıfları kalmamış tipler malesef.  

Böyle tipleri umursamamak lazım. umarım bu iki ayaklı hayvanlarında nesli bir an evvel tükenir buna üzülen olmaz sanırım saygılar

erenmanaz

Abicim bence kimle neyle kapışıp yarışırsanız yarışın ama şahinlerden uzak durum sürekli taciz ederler amann ne olur gaza gelmeyiin hayır bize bişey olacaginda deil adamlar altlarindaki arabayı porche filan sanıyorlar o an ve genelde bu yüzden bi yere veya sana çarpıp geberiyorlar başıma geldi de ondan dert yanıyorum herif e-5 de edirneden atatürk havalanı yolu üzerinde küçükçekmece ızdırap oldu bana gelip önümde ani frenler arkama geçip sellektör yapmalar cart curt işte cıldırttı beni bide arabanın içinde 3 tip var tam eşgal bende tektim artık nevrimi döndürdüler başladim bu sefer ben bunlarla oynamaya akşam 11 filandı akıyordu e-5 en sağdan sola bi kırdım önlerine fren bastılar tabi bi baktim arkdan tiz bi ani fren sesi sonra bi baktim arkamda yoklar bariyere girmişler yine durdum cektim sağa bak ölmemişler aradım 112i yoluma devam eettim kısacası abicim bu tarz araçlarla aynı seviyeye inmeeye değmez gaza gelmeyelim buda benim başımdan geçen bi olaydı :)

oeralp

Size arkadaşımın birebir şahit olduğu bir olayı anlatayım, bende akşam dinlemiştim ondan tesadüf oldu. Duymuşsunuzdur mutlaka, etilerde  bir BMW sürücü ile bir tüp kamyonu arasında yol verme kavgası çıkıyor. Bmw sürücü aracından inip tüp kamyonunun şoförünün kafasına bir el sıkıp kaçıyor.
Hadi bilin bakalım şimdi yolu kim kazandı?

CrazyRomeo156

İşte böyle magandalarda çıkabilmekte.
Ara sıra tv'de yaşlı amca çıkıyor.Renault Laguna ile güvenli sürüş vs. bişeyler anlatıyor.Yol vermeyi severek yapın hatta selamlaşın diyor.Bende elimden geldiği kadar yapmaktayım.