Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

156 mk2'ler arasındaki farklar

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

t_e_m

Çok merak ettim, bazı makyajlı 156'ların sis farlarının yanında petek ızgara varken bazıları sanki çıkmış gibi boş duruyor. Bu ayrımın nedeni nedir acaba?

Bir de bazı 156'larda anten varken bazıları benimki gibi arka cama entegre, acaba harici anteni olanlar da benimki gibi kötü radyo performansına mı sahip?

Dikkat edenler farketmiştir iç malzemeler de mk2 ler arası farklılık göstermekte, bunun nedeni nedir?  

Alfadanadam

Sunroof'lu modellerde anten tavanda idi yanlış hatırlamıyorsam. İç malzemeler de seneden seneye değişiyor. Tedarikçi firma ile ilgili bir durum sanıyorum. Bahsettiğim malzeme kalitesi, çift renk vs. değil.
Sis farı etrafındaki ızgaralar da neye göre farklılık gösteriyor hiç bilmiyorum.

tarkan156

o sis farlarının yanındakı ızgaralar 2004 156 larda var 2005 te yok bende olmadıgı ıcın ustun otoya servıse gıttıgımde sormustum ızgara koymamalarının sebebi  fren balatalarına daha ıyı hava gıtmesı ve sogutması ıcınmıs
artık ne kadar etkılıyodur frenlerı onu bılemıyorum ama ızgarasız kotu gorunuyo bence

patricius13

Ben burda birmot dehası görüyorum sanki ;)