Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

156 kendini aştı!!! 65 lt alabilir mi?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dentist

Yanlış açıklıyorsunuz gibime geliyor.
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

patricius13

quote:

quote:

Arkadaşlar ben bi hayin olarakAlfama LPG taktırdım.

Örnek olarak 10 ytl 60 km gidiyorum.

İnanmayacaksınız benzinle performans acısından 200 kmden sonra farkı anlıyorsunuz.

Yorumlarınızı bekliyorum lütfen...

Ne marka kit taktırdın?
Stepneye ne oldu?
Ne kadar ödedin?
vs vs vs

Bende lpg tecrübelerinizi paylaşmanızı istiyorum saygılar

ATA

quote:

quote:

quote:
Yalnız merak ettiğim konu ışık yanmaya başladığında rezervi mi yemeye başlıyoruz?

Hayır, yakıt göstergesi tamamen boş gösterdikten sonra rezerv harcanmaya başlıyor.

Şimdi anlamadığım, ibre tam anlamıyla dibe vuruyor, yol bilgisayarı da tamamen benzin bitti diyor, bunun üzerine hala araçta yakıt mı oluyor? yani aslında kırmızı ışık yanınca aracın hala oldukça fazla yol gitme kapasitesi oluyor bu durumda?

Benim aracımda yol bilgisayarı yok. Yakıt depom tam olarak boş gözüktüğünde 50Km fazla yol yapıyorum.
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

omeroguz

quote:

Arkadaşlar ben bi hayin olarakAlfama LPG taktırdım.

Örnek olarak 10 ytl 60 km gidiyorum.

İnanmayacaksınız benzinle performans acısından 200 kmden sonra farkı anlıyorsunuz.

Yorumlarınızı bekliyorum lütfen...

Eğer LPG sisteminizde bir problem yoksa 200 km öncesi veya sonrası performans olarak birşey farketmediğini görmeniz gerekir. Bende 1.6 aracımla tam dolu olarak (2 çocuklu bir ailenin alabileceği fazla eşyayı hesaba katın diye özellikle belirtiyorum) 220'ye kadar çıktım ve devam etsem gitmem demiyordu. Bir süreliğine deneme amaçlı otobanda bastım. Normalde ailem varken yapmadığım bişey ama bir kere nasıl olduysa yaptım.

patricius13

teşekkürler verdiğiniz bilgi için :)

zaferisgoren

Tesadufen, varyatoru iptal edip LPG taktıran 147'li birisiyle tanıstım.

Arabanın hicbir tadının kalmadıgı yanında; LPG icin yaptıgı masrafın  da  maddi olarak karsılıgını henuz alamadıgını. Bilmem kac km daha kullanırsa, yaptıgı masrafı cıkaracagını ve bunun da ona eziyet geldigini soyledi.

-Tekrar benzine gec varyatoru taktırıp- dedim,
-Zaten birsuru masraf yaptım, tadım kacti, satıp kurtulcam - dedi..

Bilginize..

Sportivo

Varyatoru nasıl iptal ettirmiş?
Alfa Romeo 156
35 AU 4494

Cem

İptal edilen, katalizör diye tabir edilen katalitik konvertör olmalı bence.

patricius13

varyatör iptali ile lpg dönüşümünün ne alakası var anlamadım?

omeroguz

quote:

Tesadufen, varyatoru iptal edip LPG taktıran 147'li birisiyle tanıstım.

Arabanın hicbir tadının kalmadıgı yanında; LPG icin yaptıgı masrafın  da  maddi olarak karsılıgını henuz alamadıgını. Bilmem kac km daha kullanırsa, yaptıgı masrafı cıkaracagını ve bunun da ona eziyet geldigini soyledi.

-Tekrar benzine gec varyatoru taktırıp- dedim,
-Zaten birsuru masraf yaptım, tadım kacti, satıp kurtulcam - dedi..

Bilginize..

Tam CMyılmaz hadisesi, iyi malzeme çıkar. Komedinin önde gideni diyeceğim ama bu tip hıyarlar yüzünden olay çığrından çıkıp Alfa ne hallere düşüyor. Sonra imajı kurtar kurtarabilirsen. :((

Dentist

İfade yetersizliği var sanırım.
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

goodoldtimes

Avrupa'da bile benzin masrafından illallah gelmiş insanlara, lpgye geçmek hiç de ayıp karşılanmıyor hatta tavsiye ediliyorken dünyanın en pahalı benzinini kullandığımız halde bize ne oluyor anlamadım.

Ben de arabama lpg dönüşümü yaptırıcam, hatta keşke 2.0 yerine 2.5 v6 alsaydım diye pişman olur gibiyim.