Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

En son seyrettiğiniz film?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

n/a

Scorpion King 2.. kötü aynı zamanda berbat ve rezalet denebilecek bi film, 26 üzerinden 1

admin

Söyledimmi hatırlayamadım, Yeni batman bence tam bir kabus. Beğenmedim ve hatta 2 defa izledim yok olmadı.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

Alfisti147

valla ben jokerli ilk batmanin tadını serinin diğer hiçbir filminde bulamamıştım:)

Alfadanadam

quote:

Söyledimmi hatırlayamadım, Yeni batman bence tam bir kabus. Beğenmedim ve hatta 2 defa izledim yok olmadı.

Bütün dünya hayran oldu, bizim Bektaş beğenmiyor. Hey Allaam :)

n/a

Yeni filmi seyretmedim ama son film "begins" bana çok başarılı gelmişti.. Hatta serinin en başarılı filmi diyebilirim, gerçek çizgi roman tadını alabilmiştim.. Hulk 1 deki gibi.. Eğer son filmde bu tadı bozmuşlar ise Dünya ahiret beğense umrumda olmaz, örnek spiderman : )

admin

Aynen tolgaya katılıyorum. Dünya beğenileri birazda şişirme oluyor. Adamlar ramboyu bile oscar adayı yapmışlardıya, söyleyecek söz bulamıyorum.

Alfadanadam

Beyler yorumlar öyle böyle değil. Benim zor beğenen kıl biraderim bile anlata anlata bitiremiyor filmi.

admin

Kıl biraderine öpücükler gönderiyorum.

Register or Login" border=0>

murat

quote:

Aynen tolgaya katılıyorum. Dünya beğenileri birazda şişirme oluyor. Adamlar ramboyu bile oscar adayı yapmışlardıya, söyleyecek söz bulamıyorum.

Rambo'ya laf yok !! Kendisi kalbimizin en hisli bölgelerinden oskarların kralını almış bir kardeşimizdir
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

admin

Yalnız geçen seneydi galiba, o derinliklerde fazla sıkılmış ve çıkıp, beyaz pamuklarına aldırmadan gene bir dünya adamı yüce amerika uğruna hacamat etmişti.

admin

You are not allowed to view links. Register or Login'e az kaldı. Seyredin bakalım ne diyeceksiniz.

ATA

Internial D' yi izledim  bu gün. İspanyolca idi üstelik Eleman AE86 ile evo VI ları geçerken 'şimdi o filmde alfa 75' olacaktı ki diye ah geçirdim =))
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

"O kadın"   Çok begendim heleki sezen aksu şarkılarını sewiyorsanız dahada bi seweceksiniz bu filmi

ottoman

bugün tv de Payback vardı gene izledim herkes en az bidefa izlemiştir zaten, Bişey dikkatimi çekti filmin son sahnesinde kullanılan araba aniden değişti mi banamı öyle geldi.
denk gelirde bidaha izlerseniz dikkat edin bakalım belkide yanılmışımdır.

ismail

Vicky Christina Barselona
Revalotionary Road

ikisinide beğenmedim. Kate winslet i severim, leonardo di caprioda olunca iyi bir filmdir dedim Revalutionary Road için ama meğer yapımcılarından biri Coheen kardeşlerdenmiş :)
Bu Coheen kardeşleri anlamıyorum vede sevmiyorum. bu sene gene geniş kadrolu Burn after Reading i yapmışlardı, adamların her filminde sonra 'eeee noldu şimdi' oluyor yorumum :) No country for old man de onların ve oscar aldı ama hala seyretmedim :)

ismail

Arkadaşlar sinema ile ilgili başka bir forumda güzel bir uygulama vardı. Uygun görürseniz burda da yapalım. evde yada sinemada film seyretmekten zevk alan arkadaşlarla seyrettiğimiz filmleri IMDB linki, kısa bir yorum ve 10 üzerinden bir puanlama yazarak belirtelim. bu akşam hangi filmi seyretsem diyenler için iyi bir referans olabilir. ben bir önceki mesajımdan devam edeyim.

Vick Christina Barcelona

You are not allowed to view links. Register or Login

Scarlett Johansson hatrına;
4/10

Revalotionary Road

You are not allowed to view links. Register or Login

4/10

Alfadanadam

Appaloosa : Eski westernleri sevenlere bu yoklukta iyi gelebilir. Ama çok şey beklemeyin derim.

The Curious Case of Benjamin Button.
Mutlaka izleyin.

City of Ember: Bence hoş bir yapım ama fikir çok orjinal gelmedi nedense.

Sportivo

haftasonu Woody Allen'un şu Barcelona barcelonayı izledim, filmdeki çapkında kırmızı bir Alfa Spider vardı, eh be dedim Alfa buraya da yazdırdın ya ismini
Alfa Romeo 156
35 AU 4494

Alfadanadam

Az önce Slumdog Millionaire'i izledim. Gerçekten de beklemediğim kadar iyi idi. Tavsiye ederim.

BARLAS

Cumartesi akşamı sinemada Issız Adam'ı izledim...

Alfadanadam

quote:

Sonra facebook'ta eski sevgililerini aradı diyolar senin için

Alfadanadam

quote:

Sonra facebook'ta eski sevgililerini aradı diyolar senin için

murat

Kahrolsun hanımların "Issız Adam ne süper bi film" tadındaki baskıları !!! Gitmedim,gitmem... Hanımların oturup ağlama seansları çektiği filmlerden sadece babam ve oğluma gittim ve bu işleri bıraktım ebedi olarak

Yaşasın Kimmeryalı Conan veya Ryan'ın peşinde siperlerden siperlere koşturan askerler Ne farkeder ki hepsi bizim için bir!! Ne felsefe yaptım ama
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

Sportivo

Issız adamı falan boşverin de "AŞMIŞ adam" nasıl olur izlemek istiyorsanız , barcelonayı izleyin derim, herifçioğlu 3 hatunu aynı anda manyağa döndürüyor
Alfa Romeo 156
35 AU 4494

daimos_ro

Dead Man's Shoes

Register or Login" border=0>

Günün birisinde hayatı askerlikle geçen Richard yaşadığı kasabaya geri döner..Filmde Richard'ın kasabaya gelmesinden sonra ki 5 gününü anlatmaktadır..Richard , spastik kardeşi  Anthony' e son derece bağlıdır.. Kasabaya gelmesinin tek bir nedeni vardır.. Kardeşi Anthony'e yapılan kötülüklerin  hesabını sormaktır..Çünkü Anthony'nin spastik olmasından dolayı , sürekli onunla uğraşan , onunla dalga geçen , ona kötü davranan insanlar vardır..Richard'ın kafasında ki tek şey intikam duygusudur.. Yapılanları hiç kimsenin yanına kar bırakmayacaktır.. bu yüzden ilk olarak kardeşine kötü davranan kişilere uyarı niteliğinde mesajlar bırakır.. Daha sonra hepsini tehdit ederek  yapılan her şeyin hesabını soracağını söyler.. Hatta kaldığı yerin adresini bile vererek istedikleri zaman ona  hesap sormak için gelebileceklerini söyler..Kişiler bunu en başta umursamazlar.. Ama Richard ne kadar ciddi olduğunu göstermek için ilk cinayetini işler.. Cesedin yanına da  "One Down"yazısını yazar.. Böylece geriye kalanlardan da intikamını alacağını gösterir.

Grupta kalan kişileri bir anda korku sarar.. Çünkü bu adamın ne kadar çılgın olduğunu görmüşlerdir.. İntikam sırası şimdi onlara gelmiştir.. Ama hiçbirisi bu adamla baş edemeyeceklerinin farkındadır.. o yüzden ona , yeni bir teklifle verdiği adrese giderler.. Ama Richard  ne kadar kadar ciddi olduğunu onlara bir kez daha gösterir.. Artık hepsi şunu çok iyi anlamışlardır.Yapmaları gereken tek şey bu adamdan kaçmaktır..Ama nereye giderlerse gitsinler Richard'ın onların peşine düşeceğini çok iyi bilmektedirler..

Kisisel Yorumum:
Son zamanlarda izledigim ve sonunda vay be dedigim filmlerden biri.Mutlaka izlenmeli ve izlettirilmeli.Sonu cok guzel.