Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

izmirde kaza !!! (alfam beni kurtardı...)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

n/a

aranıza katılalı çok olmasına rağmen,işlerimin yoğunluğu nedeniyle,fazla siteye giremiyordum.aslında şu anda da böyle bir konuyla konuşmak hiç istemezdim...
evet..2 hafta önce alfamla ciddi bir kaza geçirdim.bunu sizinle paylaşma nedenim,resimleri görünce daha iyi anlayacağınızı biliyorum,arabalarımızın gerçekten çok sağlam olduğunu,bizim hayatımızı kurtarabileceğini bilin.yaklaşık 2 haftadır hastanede ciddi ameliyatlar geçirdim.bacağımdaki kırıklar,kalça kırığı,omurga zedelenmesi,dalak yırtılması falan filan...o yüzden şimdi yazabiliyorum
izmirliler bilirler,bostanlı sahilinde sağa doğru olan bir virajda,motorlu bir arkadaşın iki şeridi ortalayarak giderken,ısrarla selektör yapmama rağmen yol vermemesi..tam sollarken motoru aynama çarpmasıyla benim virajda sola kırmam...ve sonuç...
hepinize arabalarınızla kazasız ve mutlu günler...
Register or Login" border=0>

tüm alfistilere selam!!

onr

Alp çok geçmiş olsun! Neyse ki sağlığın yerinde.
Tam olarak Bostanlı'nın neresinde oldu bu kaza? Sahil yolunda iskelenin orası gibi geldi fotolardan..

speddydna

çok büyük geçmiş olsun.herşeyi bir an önce  atlatarak yaşamınıza en kısa zamanda dönersiniz umarım.

SertackeS

büyük geçmiş olsun. oturduğumuz yerden bunu söylemek kolay ama acıyı çeken anlıyor. umarım hiç bir problem olmadan normal hayata dönersin.
2007 GT  1.9JTD Q2
2011 Giulietta 1.6JTD Distinctive beyaz
2011 Giulietta 1.6JTD Distinctive kırmızı

frantic

Çok geçmiş olsun 156nın halini görünce gerçekten çok üzüldüm . En kısa zamanda tam olarak sağlıgınıza kavuşmanız dileğiyle... Tekrar geçmiş olsun...
Utku Çakmak

*MIT0 5
*147 Collezione
*156 2.0TS
*33 1.5
*156 1.6TS Dist.
*75 2.0TS

A.S.GÜMÜŞ

Çok büyük geçmiş olsun, allah kimseye göstermesin, verilmiş sadakanız varmış

07 DH 800

alfss

cok gecmiş olsun.
Current garage
2003 166 3.0 V6 s.tronic
2006 Brera 3.2 v6 q4

alfisti

çok üzüldüm, geçmiş olsun...
Ulvi Toprak Tire/İzmir
1998 145 1.4 TS ( 2004 de satıldı)
2004 147 1.6 TS Distinctive (2011 de satıldı)
2009 159 JTDM Distinctive Plus QTronic (2023 de satıldı)
2023 Tonale MHEV Veloce

n/a

:( Geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun...

Yalın

Çok büyük geçmiş olsun , aracı görünce sağ çıktığınıza şükürler ediyorum. Allah korumuş gerçekten.  Allah bir daha yaşatmasın. İstatistiksel olarak en tehlikeli kaza tipi bu. Alfa 156 iyi bir performans sergilemiş. Tekrar tekrar geçmiş olsun.

n/a

büyük geçmiş olsun,verilmiş sadakanız varmış

Cem

Büyük geçmiş olsun,allah sevenlerinize bağışlamış sizi. Ben ısrarla yazılan"aşırı hız ve dikkatsizlik" konusuna takıldım. Anlattığınıza göre olayda kabahatiniz yok görünüyor ama gazete haberine bakılırsa trafik canavarı yerine koymuşlar.

alfa146

çok geçmiş olsun

tughan

Çok çok geçmiş olsun... :(
Tuğhan.
156 Selespeed

Calibra

çok geçmiş olsun. araç hakikaten inanılmaz bir hal almış... verilmiş sadakanız varmış..

geçmiş olsun ve acil şifalar.
2007-2013 Alfa Romeo 147 1.6 Distinctive MK2

alfonyus

Allah kimseye kaza bela vermesin. geçmiş olsun arkadaşım.

alfistihrn

Geçmiş olsun.

n/a

arkadaşlar duyarlılığınızdan dolayı, çok teşekkür ediyorum hepinize..
alfamdan ölmeden,yada kalıcı bir sakatlıkla çıkmamış olmak beni mutlu ediyor ama alfamı alalı 8 ay olmuştu ve şu anda alfamı kaybetmiş olmak,beni gerçekten çok üzüyor..çoğu kişi bundan sonra alfaya binemezsin herhalde diyor.ama benim için,bundan sonrada alacağım yine alfa romeo olacak.yanlış bir tercih yapmadığımı gördüm...

n/a

quote:

Alp çok geçmiş olsun! Neyse ki sağlığın yerinde.
Tam olarak Bostanlı'nın neresinde oldu bu kaza? Sahil yolunda iskelenin orası gibi geldi fotolardan..

teşekkür ederim onur.bostanlı sahilinin en sonundaki,sağa doğru olan viraj.barınağın orada oldu kaza.

n/a

quote:

Büyük geçmiş olsun,allah sevenlerinize bağışlamış sizi. Ben ısrarla yazılan"aşırı hız ve dikkatsizlik" konusuna takıldım. Anlattığınıza göre olayda kabahatiniz yok görünüyor ama gazete haberine bakılırsa trafik canavarı yerine koymuşlar.

cem  çok teşekkür ederim..internetten haberleri görünce aynı şeye bende You are not allowed to view links. Register or Login sinirlendim.haberi yapan bütün basın yayın kuruluşlarına kınama mesajı çektim.henüz sadece birkaçı cevap verdi.izmir yeni asır gazetesinden bir arkadaşımın bana dediği şey ''cumartesi gecesi,bostanlıdasın.yaşın You are not allowed to view links. Register or Login altında spor araba...''. dua et alkollü falan da yazmadılar dedi..biraz hak verdim.türkiyede sorusuz sualsiz,damgayı yapıştırırız.ama bu yazılanların peşini bırakmıyorum.motorun beni taciz ettiğini görenlerde var.onlarla irtibata geçiyorum.
benim tek hatam o *******, yol vermediğinde arkasına takılıp gidebilirdim belki.ama motordan dönüp dönüp bakması,z çizerek yol vermemesi sinirlendirdi.emin olun bu sadece beni değil hepinizi sinirlendirirdi...

n/a

cok buyuk gecmıs olsun alp gercekten cok uzuldum neysekı sana cok buyuk bırsey olmamıs Allah korusun bundan sonrada

KAKIRMAN

Geçmiş olsun, en önemlisi can sağlığı...
Bu arada kusur olayına da değinmek istiyorum. Maalesef kazalarda hep sürücü kusurlu oluyor ne hikmetse. Hele hele kronik hale gelen (nerdeyse deyim olmuş) şu cümleye artık fena halde taktım kafayı:'aşırı hız ve dikkatsizlik'...
Hiç yolların kabahati yok(düşünün otobanda 100-120 arasında seyrediyorsunuz, karşınıza Van Gölü'ne yakın bir su birikintisi çıkıyor).
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

goodoldtimes

Çok üzüldüm. Geçmiş olsun. Önemli olan size kalıcı bişey olmaması.

beckher

Arkadaşım çook geçmiş olsun, Allah sizi sevenlerinize bağışlamış...Seyir halindeyken herşeye rağmen sabırlı olmayı bilmek gerekiyor...Allah acil şifalar versin..
alFa rOmEo 156 2001 1.6 tWiNsPaRK

patricius13

Cok gecmis olsun