Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Lastiklere nitrojen

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BARLAS

Yaw benim canavar Cerato'nun sağ ön lastiği iniyor arada bir. Dün Bayramoğlu'ndan dönmek üzereyken yine fark ettim, hemen bir benzinciye girdim, 30 bar olması gereken hava 13 bara inmiş.. Allah korusun tehlikeli birşey. Geçenlerde lastikçiye götürdüm adam lastiği söktü baktı patlak mı diye, patlak yok. Her ihtimale karşı sibobu değiştireyim dedi, değiştirdi, 2-3 haftadır iyiydi, şimdi yine hafif hafif inmeye başladı. Yakında servise götüreceğim ama neden olabilir acaba sizce?

Gouki

Aynısı benim de başıma gelmişti, jant yüzünden lastik yanağından hava kaçırdığı belli oldu. Jantı düzelttirdikten sonra da artık hiç inmiyor.

A.S.GÜMÜŞ

Arabamdaki p6000 leri değiştirmeye karar verdim ve Nokian H serisi finale kaldı, antalyadaki bayisini aradım konuşurken konu nitrojenden açıldı, nitrojen dolumu yapan makinalarla ilgili bu makinayı satmaya gelen adama patron, lastiğin içinde nitrojen oranını nasıl ölçeriz diye tek bir soru sormuş, cvp o zaman yokmuş, hala da bunun cevabı yok biz o yüzden bu işlerle uğraşmıyoruz dedi lastikçi
Ayrıca lastiğin ısınması lazım değilmidir performansın yükselmesi için, bu durumda biz neden soğuk tutmaya çalışıyoruz ben o kısmı anlamadım bu nitrojen olayında

07 DH 800

BARLAS

quote:

Aynısı benim de başıma gelmişti, jant yüzünden lastik yanağından hava kaçırdığı belli oldu. Jantı düzelttirdikten sonra da artık hiç inmiyor.

Jantta hiçbir yamukluk yokki yaw, Allah Allah..

Gouki

Barlas abi ben de jantın kare olmuştur demiyorum ki :) Benim jantımın tam iç kısmının yanağında kibrit ucu kadar bi eksiklik oluşmuş nasıl oluşmuşsa :) Ordan kaçırıyomuş kaynak yapıldıktan sonra kurtuldum bu beladan.

agucba

Jant ile lastiğin birleştiği yerden de kaçırabilir. Oraya pek dikkat etmiyor lastikçiler.

///////////////