Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

159 Sportwagon /Yeniden Merhaba

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Borracho

herkese merhaba,
aslinda yeniden bir merhaba bu. 2 sene önce cok sevdigim Alfa 147'im ile vedalaşmış ve Alfa'ya bir senelik bir ara vermiştim. Ekim'de ilk kez baba olacağımdan, kullandığım son Coupe otomobili yine spor ruhunu kaybetmemiş bir aile arabası ile değiştirmeye karar verdim. Her sokakta artık onlarca gördügümüz Audi A4'ler ya da BMW 3 serisi yerine tabiki basvurdugum adres Alfa Romeo oldu. Siyah deri koltuklu, Siyah 159 Sportwagon ile tekrar Alfista'ların arasına dönüş yaptım. İnanın çok mutluyum. Sanki ait olduğum yere geri donmüş bir hissim var. Dogrusunu soylemek gerekirse bana otomobilleri sevdirende daha ortaokul caginda Alfa olmustu. İtalyan Lisesi'nde okuyordum ve bir gün babam nerden bulduysa Alf Romeo tarihini anlatan ve üzerine stickerların yapıştırıldığı bir kitapçık getirdi. İlk tasarım (su an yaptigim iş) aşkım da Alfa Romeo Spider oldu. Yeni aracımı daha 1 aydır kullanıyorum dolayisi ile forumun ilgili koselerinde tecrübelerimi sizinle paylasmaya devam edecegim. Bu arada caddelerde henüz bir tane daha sportwagon görmedim. türkiyede kec tane oldugu konusunda bir merakim var. cevaplayan olursa comk sevinirim. 1 haftadir AVOC Italia'nin da forumunda üyeyim.onlarda bu konuyu merak etmekteler.herkese tekrar yeniden merhaba! Burak

Nicola Larini

Hoşgeldiniz.. Bende de 147 3P var ve sanırım seneye benimde bir sportwagon vaktim gelecek :)

alfistahakan

Hoşgeldiniz.Aracınız hayırlı olsun.
Hakan
Forever Alfa

Sercan Keklik

hoşgeldiniz.
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

cuneyt

hosgeldiniz kazasiz belasiz kullanmaniz dilegiyle.

bu arada dun sanki minubus caddesinde gordum bi tane. siyahti belki sizinki belki ikincisi :)

tughan

Hoşgeldiniz... SW niz hayırlı olsun, kazasız belasız günlerde...
Tuğhan.
156 Selespeed

frantic

Hoşgeldiniz. Alfanız hayırlı olsun. SW lar gerçekten hem aile arabası hemde spor bir araba olması nedeniyle özellikle alfa tutkunu erkekler için aile yaşantısına geçilince ilk seçenek gibi gözüküyor 156 olsun 159 olsun SW modelini çıkardığı için alfa yı birkere daha kutluyorum bu konu aracılığıyla. Ben de henüz trafikte SW görmedim resimlerinide paylaşırsanız sevinirim Kazasız,belasız,trafik magandasız , mutlu ve alfalı günler dileğiyle...
Utku Çakmak

*MIT0 5
*147 Collezione
*156 2.0TS
*33 1.5
*156 1.6TS Dist.
*75 2.0TS

Cem

Hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız kullanın.BEnim de hayallerimi sport wagon süslüyor=)

Borracho

bu arada takip ettigim bir italyan otomobil dergisi var , "automobilismo" diye...son sayisindaki sp;ortwagon reklaminda isim sadece 159 Sport olarak geciyor. bundan sonra bu sekilde de isimlendirebilirler diye süphelendim...

geg8183

Hayırlı uğurlu olsun 159'unuz.159 larımız gitgide artıyor ne mutlu...Her daim keyifle iyi günlerde kullanın aracınızı

patricius13

Hoşgelidiniz hayırlı olsun kazasız belasız kullanın

alfistihrn

Hoş geldiniz.

Alfadanadam

Aramıza hoşgeldiniz

goodoldtimes

Hayırlı olsun.

Ben de hiç 159 sportwagon görmedim.

babi

Hoşgeldiniz keyifli sürüşler.
Hakan Senyıl
Giulietta 1.4 TB
159 1.9 JTD SW
156 2.0 [url="//sw.ss"]SW.SS[/url]
156 1.6 TS

alfa146

Hoşgeldiniz, hayırlı olsun.

ATA

Gülegüle kullanın...
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

bado

hoşgeldiniz kazasız sorunsuz kullanmanız dileğiyle..aracınız çok güzel bi model.
Bahadır BAYRAK --- 2011 Alfa Romeo Giulietta /

Alfisti147

Ben bir filmde görmüştüm. Çok şık bir Alfa:) Hayırlı olsun kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim...

Cem

Görme şansı yakalayamayanlar için yardımcı olalım:
Register or Login" border=0>

Borracho

hmm gördügünüz film, ferzan özpetek'in Saturno Contro'su olmasın? :)

ben ilk o filmde görmüstüm ve coooook begenmistim sportwagon'u..rengi stromboli grisiydi diye hatirliyorum.

alfistahakan

Hem sport hem wagon.Daha ne olsun.Çift eksozda güzel You are not allowed to view links. Register or Login demeli.Allah isteyenlere de nasip etsin.Banadaaaa..
Hakan
Forever Alfa

cuneyt

Bunlarda 159 ti sportwagon

Borracho

evet benimki ic siyah deri , dis siyah oldugu icin ti'i andiriyor. tabi jant ve yan aynalar farkli..ama bence gövde rengi ayna daha iyi, siyah arac gümüs ayna biraz modifiyeci isi gibi durmus..direksiyon ve siyah alüminyum kaplama icin ise tek kelime ile mükemmel diyebilirim...

AlfistiKerem

Aramıza hoşgeldiniz,kazasız belasız kullanmak dileğiyle.