Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

park lambalarıyla ilgili yardım

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alfisti147

Arkadaşlar aydınlatma konusunda yardımınıza ihtiyacım var. Anahtar takılı olmadığı durumlarda parklar ve kısalar yanmıyor. Sanırım çoğu Alfalarda  bu böyle. Karanlıkta ufak tefek işler için kısa süreliğine araçtan ayrılmak zorunda kalınca güvenlik amaçlı parkları açık bırakırız. Ama bu durumda mümkün olmuyor. Belki farklı bir yöntemle yanıyordur diye sizlere danışayım dedim.

Cem

Anahtar takılı olmadığı zaman parklar yanıyor. Şu şekild etarif etmeye çalışayım, kontağın olduğu yerde alt tarafta bir plastik parçası var tırnak şeklinde. Ona bastırıp anahtarı sola çevirerek çıkardığınızda parklar yanacaktır.

Alfisti147

Zaten bilmediğim bir yöntemi mutlaka vardır diyordum. Önemli bir fonksiyon çünkü. Teşekkür ederim Cem bey...

nurcan.demir

bu yöntem 156 içinde gecerlimi acaba

Cem

Bu yöntem,alfaların neredeyse hepsinde ve tofaş-fiat grubu araçlarda geçerlidir.Diğer markalarda da benzer sistemler mevcuttur.

Edited by - Cem on 17/09/2008  23:15:14

junip

birde followmwhome var. anahtarı normal çıkartıp bir kere selektör yaptığınızda uzunlarınız 3 - 5 dakika yanık kalıyor.

ottoman

ben bu iki özelliğide bilmiyordum teşekkürler.
başka buna benzer şeyler varmı bildiğiniz

junip

en düşük fasılalı silecekler calısırken geri vitese takınca arka sileceğinde devreye girmesi

anahtarın kapı acma tuşuna basılı tutulması ile camların ve sunroofun acılması, kapatma düğmesiyle sadece sunroofun kapanması

başka bişey gelmiyo aklıma bilen varsa yazsın arkadaşlar

ottoman

Bilge bey bu anahtarın kapı acma tuşuna basılı tutulması ile camların ve sunroofun acılması olayı benim arabada olmadı. bende sunroof yok ama camlarda banamısın demedi, acaba benim arabadan sonraki modellerdemi var benim arabam 2005 model 156.dist.

t_e_m

Bahsedilen özellikler ne hikmetse 147'de var ancak 156'da yok.

ottoman

egemen bey ben aracıma cam kaldırma kiti taktırmak istiyorum nasipse antalyaya bir gelebilsem orada bu konuda hizmet verecek birilerini bulabilirm heralde. Afyonda yaptıramıyorum çünki çoğu usta arabayı gorunce bana markasını soruyo bırak içine motor, kit falan yerleştirmeyi

onr

quote:

en düşük fasılalı silecekler calısırken geri vitese takınca arka sileceğinde devreye girmesi

anahtarın kapı acma tuşuna basılı tutulması ile camların ve sunroofun acılması, kapatma düğmesiyle sadece sunroofun kapanması

başka bişey gelmiyo aklıma bilen varsa yazsın arkadaşlar

Sileceği farkettiğimiz günü hatırlıyorum da sana da söylediğimde inanmamıştın. :))