Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

alfa 156 ya bı-xenon yardım??

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

onur06

herkese selamlar.. arkadslar aracımın orjınal farlarını degıstırerek merceklı ve bı xenon yapmaya karar verdım.. arstırmalarım sonucunda ankarada cıkmacılar dıye tabır ettıgımız yıldız sanyısını 3 gun arsınladım ve arstırmalarım sonucunda passat bı xenon mercegı ve mıtsubıshıden cıkma bı xenon beynı ve d2s ampullerı pazarlıkla aldım sımdı sızlerden rıcam su.. Ankara'da bu montajı kıvırabılecek guvenılır bır usta varmıdır? ıstanbul olsa forumlarda ınceledıgım kadarıyla mevcut ama ankarada bılemıyorum tanıdıgı boyle bı usta olan ve yarım gunde yada en fazla 1 gunde bu ısı cozumleyelebılecek ve tabı ayrıca farlar acılmısken ıclerıde sıyaha boyanacak bole bı ınsan varsa yer ustunde ve ankaradaysa bunu tanıyıp bılen bırı bana haber verırse sevınırım ...

n/a

sıte uyesı alfavela var.kargoyla yollarsanız montajı yapıp sıze gerı yollar.daha detaylı bilgiyi arkdaslar vericektir.

Edited by - Eren on 19/09/2008  19:56:05

Cem

Ankara'da yapan illa ki vardır ama daha önceki işlerini görmeden bence güvenip vermek doğru olmaz. Sitede Alfavela nicki ile bulunan İlker, bu işi gerçekten çok başarılı yapıyor. Aklıma gelen en mantıklı çözüm,farları söküp kargo ile yollamanız olacak. Hiç pişman olmazsınız benden garantisi.Gerekirse İlkerin cep telefon numarasını pm ile yollayabilirim. Bu arada You are not allowed to view links. Register or Login adresini incelerseniz hem ilkerin işlerini detaylı olarak görme imkanı olur,hemde kendiniz yapmak isterseniz fikir verir. Ben o siteden bakarak yaptım örneğin=)

Gouki

Yaparlar mı bilmiyorum ama şaşmazda 2002 stop var bir danışmanızı tavsiye ederim

SharpSnip

onurcugum turkiyeye gelir gelmez bence seninle ayni ise girisecegim.bol sans diliyorum.sitedeki arkadaslar ilker bey i tavsiye ediyorlar,eger araci  bir sure kullanmama imkanin olursa ilker bey e yaptirmak en iyisi gibi gorunuyor... ben izmirdeyim ve aracimi surekli kullanacagim icin ilker bey e yaptirma sansim yok, ama ilker bey i izmire transfer edersek hic fena olmaz :D

Sercan Keklik

bixenon 156 lara sıgmıyor ;)
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark