Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

147 çift egzost

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bLaCk PeArL

Selamlar,
147 için çift egzost deneyen ya da olurunu bilen var mı?
bu tarz bişey düşünüyorum

You are not allowed to view links. Register or Login

147TI

You are not allowed to view links. Register or Login adresinde en güzel çift çıkışlıyı bulabilirsin ama getirtmek senin maharetine kalmış :)

Son susturucudan, komple sete kadar var...

n/a

Ben de düşünüyorum çift egzos çıkışını. internette araştırdım çok güzel ve şık duruyor. Topkapıda bir arkadaşım bildiği ve kendi arabasına egzos yaptırdığı yer var. oraya gidip bakıcam. gelişmelerle ilgili haber verebilirim.

- ilhan

SertackeS

You are not allowed to view links. Register or Login da 10 plakalı bir araçta gördüm. gayet şık görünüyor.
2007 GT  1.9JTD Q2
2011 Giulietta 1.6JTD Distinctive beyaz
2011 Giulietta 1.6JTD Distinctive kırmızı

Nicola Larini

ben yapmıştım..ancak eren in dediğine katılıyorum en iyisi orjinalini yaptırmak...benimki sanayi işi olmuştu ama izmir'deki ilk çift egzoslu mk2 147 idi. lakin orta vadede otomobilde performans kaybolmaya başladı ( ya da ilk günden vardı ama çıkan sesin keyfinden anlayamadım ) istersen resimlerini gönderebilirim.

bLaCk PeArL

Valla fena olmaz elinde resim olan varsa ekleyebilir

SertackeS

novitecin sitesinden..

Register or Login" border=0>

2007 GT  1.9JTD Q2
2011 Giulietta 1.6JTD Distinctive beyaz
2011 Giulietta 1.6JTD Distinctive kırmızı

Passione

Yakışmış bence
"centocinguantanove"

bLaCk PeArL

ben oval değilde yuvarlak geniş takmayı düşünüyorum, hafta sonu inşallah

ilker156

Sanayide yapilan egzosa TÜV nasil yaklasiyor? Kayit kuyut yapilmasi gerekmiyor mu?

Novitec güzel görünüyor bu arada.
Iker Dinc

AR 156 2.0 TS Selespeed MY 1999

n/a

Ben resimlerdeki gibi yaptırmayı düşünüyorum. Novitec güzel yapmış. ama ses çıkartmasını istemiyorum. Motorumun hırçın sesini hiçbirşeyin bozmasını istemem.

yaptıran arkadaşlar bilir, ben 2 egzostan da çıkış istiyorum, bunun için kazan mı deliniyor yoksa değiştiriliyor mu? Bilen veya yaptıran var mı?

teşekkürler,

- ilhan

bLaCk PeArL

aynı şekilde ben de ses istemiyorum ama sanki diğer boşluğa susturucu sığmaz gibi geliyo, şu resimdekinin alt kısmını bi görebilseydik

147TI

Sadece son susturucu tercih ederseniz o korktuğunuz apaçi sesde gelmez ben bu adamalarla uzun uzun mailleştim açıklamalar bu yönde oldu ama amacı ses ve performans olan arkadaşlar bakıyorsa komple tercih etsinler tabikide.

Yarın arabayı 40000 bakımından aldıktan sonra muayneye  götürücem sonra 2sene rahatım bakalım bende biraz kurcalayayım diyorum :) şu egzos işini...

bLaCk PeArL

2010 a kadar muayeneyi yaptırdım, kullandığım egzos biraz tıkalı gibi geliyor bana. Hazır durum böyle iken bir çırpıda çıkarıyım diyorum ben de valla

Borracho

benim 159 sportwagon resimine bakabilirsiniz..cift egzosu birmot zincirlikuyuya götürdüm ve onlar araciligi ile yaptirdim.görünüsünü begeniyorsaniz size de tavsiye ederim.

You are not allowed to view links. Register or Login

n/a

çok güzel olmuş Burak Bey, maliyeti ne oldu peki? ne işlem yapıldı? kazan değiştirildi mi?

Borracho

bu arada 159larda soyle bir durum var..sag tarafta ikinci egzos icin cikartilabiliir bir bölüm var plastik aksamin üzerinde..o bölüm cikartilarak 2. egzosun girecegi alan yaratiliyor. ancak nedendir bilinmez bu bosluk soldaki egzosun ciktigi bosluktan 3- cm daha genis...dolayisi ile, dikkatli bakinca sag egzosun yaninda belirttigim kadar gerekesiz bir bosluk gözüküyor ve simetri problemi yaratiyor..ama yapacak bisey yok... Alfa nin simetri derdi olsaydi plakalarimizda ortada olurdu zaten :)

Dentist

En az haftada bir uğrayıp muhabbet ettiğim Zincirlikuyu Birmot'ta böyle bir 147 gördüm geçenlerde;ama belki de ben çok titiz ve detaycı olduğum için işçiliği beğenmedim. Zaman zaman çift egzoslu 159 veya GT de görüyorum orada bakım amaçlı bırakılmış olanlardan,ama şimdiye kadar şöyle mükemmel işçilikle sonradan yapılmış bir örnek göremedim açıkçası.Belki de meslek gereği hep çok küçük alanlarda çalışmaktan dolayı gözüm çok hassas olduğundandır.
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

CSL

Bu hafta vakit ayırabilirsem iskender ustaya gidip çift çıkış için ne yapabilirz bakalm dicem, aracın orjinal sesini seviyorum, aracı daha gürültülü hale getirmek istemiyorum da, ayrıca garanti meselesi yüzünden susturucuyu falan değiştirmeye çok sıcak bakmıyorum ama sanırım boru ile ikinci bir çıkış eklersek garanti konusunda sorun olmaz.. Ama dediğniz gibi eğer kapak çıktığında orantısız duracaksa ben de bu sevdadan vaz geçebilirim. Genel olarak arabanın orjinalliğinin bozulmamasından yanayımdır. Ama nası olsa çıkış koymak için hazır kesilmiş bir yer varken neden orası kapakla kapalı kalsın diye de düşünüyorum. Aslında kapaklı durması gözümü rahatsız bile ediyor. Gelişme olduğunda tekrar yazıcam..

n/a

Can gelişmelerden haberimiz olsun =)

Ramazan'dan sonra ben de egsozları yaptırmayı düşünüyorum artık.

SeriousAlfaManiac

Arkadaşlar bu tarz sanayi fln işine giripte yazık etmeyin Remus ve Sebring'in örnekleri var sanıyorum çift taraflı istiyorsanız.

n/a

Remus'a sordum - 1180YTL - sadece egsoz - kurulumu için başka bir firmaya yönlendiriyor.

Sercan Keklik

145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

n/a

Sebring'in de fiyatı 640?+KDV = 1.360YTL kurulum hariç. fiyatlar çok gibi geldi bana?

n/a

Sercan, bu hangi marka?