Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

alfa 166 aracıma müzik sistem yardım

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alfss

arkadaslar ipodu veya harici diski kullanabileceğim bir sistem bilen varmı benim arastırmalarıma göre var fakat İstanbulda nerde bulurum veya farklı fikirleri olan varsa sevinirim.Çünkü ses kalitesi çok başarılı fakat orjinal cd changer cok hassas müzik keyfi diye birşey kalmadı.
Current garage
2003 166 3.0 V6 s.tronic
2006 Brera 3.2 v6 q4

XETRaM

You are not allowed to view links. Register or Login Sadece müzik düşünüyorsanız piyasada USB bağlanabilen bir sürü teyp mevcut.. Media Markt yada Eminönü Doğubank gibi yerlerde bulabilirsiniz..

tolga_ozhan

Aracın orjinalliği bozulmadan Usb'den Mp3 çalmak istiyorsanız. Piyasadaki en ucuz teypden bile az para vermek istiyorsanız.
Cd changer çıkışına bu cihazı takıyorsunuz.
You are not allowed to view links. Register or Login

alfss

yalnız 166 lardaki ics systemi siemens üretimi bir cihazdır diğer alfalardan farklı olarak.o yüzden uyum sağlamaz.
Current garage
2003 166 3.0 V6 s.tronic
2006 Brera 3.2 v6 q4

tolga_ozhan

Birde şunu vereyim o zaman.
Benim gösterdiğim cihazla benzer özellikler taşıyor. İletişime geçerseniz belki siemens içinde üretiyorlardır. Yada uyumlu hale getirebilirler bir şekilde.
Sonuçta sizde bir adet cd changer çıkışı var ve bu adamlarında ihtiyacı olan tek şey bu çıkış. Teyp markası farklı olsada çıkış ve girişlerin mantığı aynıdır diye düşünüyorum.

alfss

benim aradığım budur tesekkürler
Current garage
2003 166 3.0 V6 s.tronic
2006 Brera 3.2 v6 q4

tolga_ozhan

quote:

benim aradığım budur tesekkürler

Sizin 166'ya uyumlumuymuş bu adamların cihazı sordunuz mu?

alfss

maalesef uyumlu değil benim alfaya baska cözüm bulucam artık.
Current garage
2003 166 3.0 V6 s.tronic
2006 Brera 3.2 v6 q4