Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Adana'da Servis Önerisi Olan Var mı?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

xenogenesis

bayram tatilini adanada geçirmeye karar verdim.
arabanın da artık bir servise gitme zamanı geldi bunu da
hazır büyük şehir görmüşkeen halledeyim diyorum.
adanayıda aslında hiç bilmiyorum.
acaba adanada arabamı güvenle teslim edeceğim bir özel servis varmıdır.
yoksa el mahkum yetkili servise mi gidecez??

patricius13

Adana da birmot var ama ne kadar iyidirler bilmiyorum

oasis

Özel bir servis yok. Maalesef birmota gitmeniz  gerekiyor :)

xenogenesis

teşekkürler artık gidecez birmota

Onur ÖZTÜRK

adanaya kadar gitmişken 70 km. daha devam edip mersine uğrayın.hastanenin tam karşısında akdeniz alfa romeo özel servisi var yada otogarın karşısındaki büyük sanayini içinde bangiz oto(tavsiyem burasıdır sahibi serkan usta eski alfa yetkili servis ustasıydı).işçilik 10 numara kesinlikle tavsiye ederim alfanızın emin ellerde olduğunu hissedeceksiniz zaten.
                                                                                                                           Stile Italiano

n/a

quote:

adanaya kadar gitmişken 70 km. daha devam edip mersine uğrayın.hastanenin tam karşısında akdeniz alfa romeo özel servisi var yada otogarın karşısındaki büyük sanayini içinde bangiz oto(tavsiyem burasıdır sahibi serkan usta eski alfa yetkili servis ustasıydı).işçilik 10 numara kesinlikle tavsiye ederim alfanızın emin ellerde olduğunu hissedeceksiniz zaten.

hocam bu dediğin yerdeki usta hala orada mı?

Onur ÖZTÜRK

gasliba hala orada. yada orada olması lazım birkaç senedir mersine gitmedim. ama o müşteri potansiyeli varken dükkanı kapatmaz yada taşımaz diye düşünüyorum.
                                                                                                                           Stile Italiano

mmurat

Adanada alfa ustası var mı arkadaşlar lütfen yardım ediniz

Rotweiler

Brnim tanıdığım bir adet var arabayı alırken gösterdiğim, onu da tavsiye etmiyorum.(metro grossmarketin arkasındaki sanayiide)
Aracı alıp gaziantepe götürmenizi tavsiye ederim. Ya da Ankara.
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

alfaadana

You are not allowed to view links. Register or Login
Brnim tanıdığım bir adet var arabayı alırken gösterdiğim, onu da tavsiye etmiyorum.(metro grossmarketin arkasındaki sanayiide)
Aracı alıp gaziantepe götürmenizi tavsiye ederim. Ya da Ankara.
ben metro arkasındaki servise gidiyorum çok yardımları oldu hatta adanadaki çoğu alfacıda oraya gidiyor, ne gibi bir problem yaşadınız, antepte özel servis var fakat açıkçası onlarda çok yeterli değil gibi geldi bana
2011 Giulietta 1.4 170 Hp.

Rotweiler

Daha önce de yazmıştım tekrar yazayım. Özellikle orada Fatih bey aracımı alırken 200 tl ekspertiz ücreti karşılığında ne aracımı lifte çıkardı ne de boya makinesi kullandı. Allahtan şanslıydım da aracım sağlam çıktı. Lifte kaldırılmaz mı bi araç? Aracın hava filtresini bile değiştirdiklerinde  "haaa bunların alttaydı dimi" dediklerini duyunca iyice verdim notu zaten. Dediğim gibi, bunlar şahsi tecrübelerim ve gözlemlerimde kimsenin ekmeğiyle oynayacak laflar sarfetmem. Neyse onu yazıyorum. Ki ben de anne tarafından adanalıyım. Az çok tanırım adanalıyı.
|||||||||||||||

ES53

Daha önce de yazmıştım tekrar yazayım. Özellikle orada Fatih bey aracımı alırken 200 tl ekspertiz ücreti karşılığında ne aracımı lifte çıkardı ne de boya makinesi kullandı. Allahtan şanslıydım da aracım sağlam çıktı. Lifte kaldırılmaz mı bi araç? Aracın hava filtresini bile değiştirdiklerinde  "haaa bunların alttaydı dimi" dediklerini duyunca iyice verdim notu zaten. Dediğim gibi, bunlar şahsi tecrübelerim ve gözlemlerimde kimsenin ekmeğiyle oynayacak laflar sarfetmem. Neyse onu yazıyorum. Ki ben de anne tarafından adanalıyım. Az çok tanırım adanalıyı.

O gercekten garip olmus.Burda 100 hadi max 150 veriyoruz arabanin altini ustune getiriyor.istiyosa 100 alsin lifte kaldirmamak nedir

Sent from my iPhone using Tapatalk

alfaadana

cidden ilginç bir durum ufak bir sorunumuz için bıkmadan usanmadan destek verdiklerini gördüm, lpg ile revizyonu için bile yardımcı oldular yönlendirdiler, sizde neden böyle bir durum yaşanmış hatta gittiğimde en 4-5 alfa oluyor ss-manuel-159 bukadar arabaya bakım nasıl yapıyorlar ozaman bilemedim şimdi

Rotweiler

Çünkü başka servis yok. Kendileri de FIAT'dan ayrılma zaten BIRMOT kapanınca.
Öyle küçük şehirlerde dükkanın dolu olması normal zaten. Bu birşeyleri iyi yaptıkları anlamına gelmez.
|||||||||||||||

alfaadana

Çünkü başka servis yok. Kendileri de FIAT'dan ayrılma zaten BIRMOT kapanınca.
Öyle küçük şehirlerde dükkanın dolu olması normal zaten. Bu birşeyleri iyi yaptıkları anlamına gelmez.
acaba bilmedikleri içinmi böyle yaptılar yoksa ilgilenmemek adına mı acaba birmottan ayrılan ustalar nasıl hava filtresinin yerini bilmezler inanmak istemiyorum, bunları nasıl yetiştirip usta yapmışlar o halde fiat. baskı-balata için gideyim diyordum dondum kaldım ne yapacağız mersinemi gitsek acaba?

Rotweiler

Tekrarlıyorum,

Bunlar benim yaşadığım tecrübeler. Kimseye git ya da gitme diyemem. Bir Alfisti olarak yaşadıklarımı anlatmam ve uyarmam görevim.
|||||||||||||||

Veliyagan

Metro marketin ordakini ben tavsiye edebilirim bilal abi var o cok ilgili.veli yagan,osman yagan deyince yardimci olacaktir size.kuzenimin 159 dizeline 200.000 kmdir orasi bakiyor bende arac garantiden cikinca gecen bakima,onun disinda ufak tefek seyler halletmeye gittim sagolsun yardimci oldular ilgilendiler.

alfaadana

Metro marketin ordakini ben tavsiye edebilirim bilal abi var o cok ilgili.veli yagan,osman yagan deyince yardimci olacaktir size.kuzenimin 159 dizeline 200.000 kmdir orasi bakiyor bende arac garantiden cikinca gecen bakima,onun disinda ufak tefek seyler halletmeye gittim sagolsun yardimci oldular ilgilendiler.
bende tanıyorum ama arkadaş yaşadığı sorunları anlatınca çok şaşırdım inanamadım banada çok yardım ettiler allah razı olsun..teşekkür ederim..

my

Adana'da eski Fiat grubu ustalarından Bilal ve Fatih ustaların yeridir.

Ugur55

Adanalı arkadaslar merhaba.carsamba gunu nasipse oraya gelip yeni giumla samsuna donmeyi planlıyorum.fakat arac ekspertizi ve diğer işlemler için sizden destek bekliorm.musait  olanınız varsa yardımınızı isticem acıkcası.tesekkurler simdiden
2012 Giulietta 1.4 MA Distinctive Mk1
2015 Giulietta 1.6 JTDM Distinctive Mk2
2015 Giulietta 1.4 MA TCT Distinctive Mk2
,,

alfaadana

merhabalar ben adanalıyım ama k.maraştayım adanada özel adan fiat servisinde baskı balata değişimi yaptırdım bilal emlik usta var yardımcı olur fakat tavsiyem ilk başta bağımsız bir expertiz servisinde tam expertiz yaptırın sonra özel serviste ustayla bir tura çıkın aracı lifte kaldırıp mutlaka baksınlar ona göre artık kararı verirsiniz, en garantisi ise mersinde alfa ustası mehmet emin usta var eski otogar karşısında orada olur ama expertiz merkezlerinden birinde mutlaka yinede expertiz yaptırın...kolay gelsin...

ArinFırat

reklam olarak algılamayın ama, yaz tatilinde pozantıda yolda kalmıştım,çeşitli tlfon görüşmelerinden sonra adanada yönlendirildiğim alfa Romeo ustası Fatih Bey ve ekibi tarafından 159 umun kasnak, kayış, triger seti, sente ayarı, DPF ve EGR iptali gibi işlemlerimi hallettiler..işin en güzel yanı ise gerekli bütün parçaların stoklarında olmasıydı..yeni metal sanayi giriş kapısına 100 metre mesafede,bitişiğinde Rumeli restoran vardı..ayrıca Metro markete çok yakındı..Fatih Beyin tlfon numarası 05339654988 ,Diyarbakır'dan Fırat'ın selamlarını da söyleyebilirsiniz :)

Sonery1

Adana dan Selamlar. Konuyu hortlatıyor olacağım ama... Forumda ve Alfa Romeo kullanıcısı olarak yeniyim. Bir arkadaşımdan uygun fiyata 156 1.6 Distinctive alıyorum. Aracın alt takımı elektrik tesisatı lpg ayarı gibi sorunları var ve motoru da bir gözden geçmesi lazımmış. Sizden ricam Adana veya civarı servis/usta tavsiyesinde bulunmanız. Sizce bu masraflara değermi? Değerli fikirlerinizi duymak isterim. Teşekkürler.