Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Bayramda Kim , Nerde , Ne Yapıyo =)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gok_han08

ılk olarak ben acıklım ) ;  bayramda memlekete gıdıyorum neresı dersenız artvın /arhavi =) temız hava, bol yesıllık ,sessızlık,balık,... hazır gıtmısken trabzondan alfıstı bı arkadasımızlada gorusecem taner  . baska arkadaslar varsa onlarlada ufak bı trabzon hatırası olacak. bol bol resımlerı burdan gondermeye calısacam.  herkeze ıyı bayramlar dılıyorum . karadenız tarafına gıden varsa haberım olsun ))))))

Edited by - gok_han08 on 03/12/2008  11:46:55
quiletta 1.4 170
2014 kırmızı

Onur Ozdil

ben izmirdeyim.  

- fellik fellik scudetto ön ızgara arayacağım.
- 4 adet lastik te aldımmı bişi kalmıyor ,
- pasta cila cizik giderici, deri yenileyici temizleyici fala fişmekan ne varsa alıp kapının önünde 156 ıma kendim komple bi iç dış bakım yapacağım

geri kala günlerde bi kac günlüğüne karaburun taraflarına temiz hava almaya gideceğim.

cem meric

Scudetto yanılmıyorsam ata'da var bitane satılıktı gorusun isterseniz.

thefish

bodrumdayım.. yolu düşecek olan varsa beklerim

murat

İstanbuldayım ama son bir kaç gününde imkan ve fırsat bulsam da İzmir filan kaçsam ;)
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

A.S.GÜMÜŞ

Cumartesi hareket arefe ve 1. gün eşimin ailesini Burdur da ziyaret ve kurban kesiminin ardından, 2. ve 3. günler burnumda tüten memleketime ailemin yanına İzmir'e seyahat, 4. gün sabahtan hareket Denizli, Pamukkale, karahayıt mevkiinde rezervasyonumuzu yaptırdığım otelde konaklama ve tatil, ardından pazar Antalya ya dönüş ve pazartesi işbaşı

07 DH 800

zeitgeist

5'i Cuma akşamından 14'ü Pazar öğlene kadar Ankara'dayım.
Bu arada bir Ankara buluşması olursa katılmayı çok istediğimi belirtmeden geçemeyeceğim

Edited by - zeitgeist on 03/12/2008  13:12:12

BARLAS

Ayın 6'sı ile 13'ü arasında Roma-Floransa-Venedik üçgenindeyim..

AlfistiKerem

Tam belli değil ama büyük bir ihtimalle memlekete gidecem,Bartın'a.Ama tam belli değil,yoksa İstanbul'un kahrını çekmeye devam

adnan.geyik

Barlas iyi bir secim. Ama su sıralar Venedik su altında gondoldan inmezsin artık. Floransa cok güzel bir yer.
Adnan Geyik
34 GIA 336
Tonale TI

XETRaM

Büyük ihtimal Bursaya gidiyorum. Bakalım Bursa'da ki Alfa durumu nasıl

bado

İstanbul'dayım..

Bu arada hemşerimde varmış..Artvin'e selam olsun.. İnş. yaza gitcem bnde..
Bahadır BAYRAK --- 2011 Alfa Romeo Giulietta /

BARLAS

quote:

Barlas iyi bir secim. Ama su sıralar Venedik su altında gondoldan inmezsin artık. Floransa cok güzel bir yer.

Evet Venedik'i sel almış, gerçekten gondoldan inmek mümkün olmayacak herhalde.. 3'ü de daha önce görmediğim yerler, inşallah hava çok kötü olmaz da gittiğimize değer..

Dentist

Bayramda kardeşime hem kız istemek,hem de aile arasında nişan yapmak amacıyla Mersin-Tarsus'a gidiyoruz.
Ulaşımı Adana üzerinden uçakla yapacağımız için bol bol kebap ta yemeği düşünüyorum...
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

mutu

bende konya ya gidicem nasipse ama hiç bilet bulamadım uçakla gderm sanırım

dönüşte alfamıda getircem çok özledm yaww 2 haftadır binmiyorum çıldırcam

bu arada bayram dönüşü otobanda hız denemesi yapmayı düşünyrm hiç basmadım
Muhammet İNNECİ
34 AJ 1212
156 t.spark
159 jtd

Alfadanadam

Ben bu haftasonu ile Bayram'ın 3. ve 4. günü fabrikada nöbetçi olduğum için hiçbiryere kımıldayamıyorum. Gelen olursa beklerim :)

thefish

italya mı

tolga_ozhan

Sonunda çok özlediğim memleketim İzmir'de olucam. Çok mutluyum.

Passione

Pazar günü Antalya'ya tatil amaçlı 3günlük bir gezi yapacagız aile saadeti:) Çarşamba sabahtan Denizli'ye dönüş. Geri kalan tatil günlerinide aracıma bol bol vakit ayırıcam cila,deri temizlik falan. Hatta cam cilası aldım acayip sabırsızlanıyorum kullanmak için yağmur kaydırıcı özelliğini görmek için:))
"centocinguantanove"

agucba

quote:

Ben bu haftasonu ile Bayram'ın 3. ve 4. günü fabrikada nöbetçi olduğum için hiçbiryere kımıldayamıyorum. Gelen olursa beklerim :)

1. ve 2. gün nöbeti de bana ait. : ))

///////////////

A.S.GÜMÜŞ

quote:

bende konya ya gidicem nasipse ama hiç bilet bulamadım uçakla gderm sanırım

dönüşte alfamıda getircem çok özledm yaww 2 haftadır binmiyorum çıldırcam

bu arada bayram dönüşü otobanda hız denemesi yapmayı düşünyrm hiç basmadım

Muhammet bey lütfen hız yapmayın canınızı ve alfanızı düşünün, otoban bile olsa ne olur ne olmaz normlarda kullanın sağ olun salim olun

Ve lütfen tüm Alfisti arkadaşlarım bayram dönüşü yine burada buluşalım sağ salim gidelim ve gelelim, yolda bir Alfa gördüğümüzde de mutlaka selamlayalım.

07 DH 800

omeroguz

Bayramda bende İstanbul'dayım, zaten kurban vs. 1-2 gün bayramlaşma fazla bişey kalmıyor.
Sonra bakıcaz bir çaresine.

admin

Cuma günü ne oldu, İdari tatil mi, Resmi tatil mi? Hiç takip edemedim.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

Gouki

Devlet memurları idari izinli sayılacak diyordu radyoda.

babi

quote:

Cuma günü ne oldu, İdari tatil mi, Resmi tatil mi? Hiç takip edemedim.

İdari tatil biz özeller çalışmaya devam.
Hakan Senyıl
Giulietta 1.4 TB
159 1.9 JTD SW
156 2.0 [url="//sw.ss"]SW.SS[/url]
156 1.6 TS