Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Suadiye Alfa Hakkında

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

n/a

Arkadaşlar Merhaba,

Uzun süredir gerçekten fazla yogunluktan bir çok kez istememe rağmen ,birazda finansal sıkıntılardan geçen yıl ki kadar güzel aktiviteler gerçekleştirmedik Suadiyede.Ancak hem Mito,Hem Lancia Delta sayesinde 2009 daha keyifli olacak gibi.

Sizlerden ricam,2009 yılında ki beklentilerinizi paylaşmanız.

İlgi ve alakanıza teşekkürler.

Selamlar

murat

Birmot'un tüm personelini düzgün bir şekilde eğitmesini ve ürünler hakkında yeterli bilgiyi vermesini teminni edebilirim başlangıç olarak. "Tİ" getiriyor musunuz? sorusuna "O da ne?" gibi saçma sapan yanıtlar duymak artık sabırları taşırıyor.Bizlerden daha ilgili -bilgili olmaları hayal gibi ama en azından biraz daha bilgili olabilirler.Sonuçta bu onların işi
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

n/a

2009'daki beklenti şunlar olabilir; "sat-unut" mantığından çıkıp, sürekli müşteri anlayışına geçmeniz, Alfa Romeo 2.elini kendi kurumsal kimliğiniz altına alıp rakip firmalar gibi hizmet vermeniz, Autoexperleri ilan sahibi kısmında Birmot yazmasına rağmen sokak ağızı ifadeleri ile araç satmaya kalkan satış temsilcilerinden kurtarmanız, bu ve bunun gibi benzeri portallardaki müşterilerinizi ( ki bu kesim en sadık kitleyi oluşturuyor) krizden krize, yada stoklar yığılınca değil sürekli hatırlamanız sıralanabilir.

babi

Herşeyden önce satış personelinin iyi bir eğitimden geçmesi,markayı fiat'la bir tutmamanız ve araç değiştirmeğe gelen alfistilere sıradan muamele gösterilip bostancıda ki galerileri arayıp fiyat alıp enayi yerine koymamanız temenimdir.Sevgili adaşım yıl sonu geldiğinde değilde hergün bir yarım saatinizi ayırabilirseniz alfistilerin tüm sorunlarından haberdar olabilirsiniz.İyi çalışmalar dilerim.
Hakan Senyıl
Giulietta 1.4 TB
159 1.9 JTD SW
156 2.0 [url="//sw.ss"]SW.SS[/url]
156 1.6 TS

Dentist

Hakan arkadaşım;
Daha önce 1998 1.4 146 TS 'ım vardı,şimdi de 2006 da 0 aldığım 147 1.6 dist. kullanıyorum.
Benim diğer Alfisti arkadaşlara göre bazı avantajlarım var,şöyle ki ;
Kardeşim Tofaş'ta,Zincirlikuyu'da dış ihracat bölümünde çalışıyor,adı Kerem.
Ayrıca diş hekimi olmam sayesinde Zincirlikuyu Birmot servis müdürü Hakan,danışman Hüseyin,hasar sorumlusu Ali,motor ustaları Mehmet,Birol,elektrik ustası Metin,kaporta ustası Cengiz vs. hep benim hastalarım.
Muayenehanemde Şişli ile Çağlayan arasında olduğu için,haftada en az bir,bazen iki üç defa uğrayıp,oradaki çay servisini yapan Veysel dahil herkesle sohbet ederim.
Uzun lafın kısası beni sever ve sayarlar,itibarım yüksektir orada.
Bu tanıtım faslından sonra ben de gözlemlerimi aktarayım;
Bu marka Tofaş tarafından olması gerektiği gibi tanıtılmıyor,pazarlanmıyor,satış sonrası hizmet olması gerektiği gibi verilemiyor.Herhalde Fiat ürünlerine ağırlık verilmesi nedeniyle böyle oluyor.
İkinci el ile ilgilenen arkadaşlarınız resmen" ölmüş eşek "fiyatına işi halletmeye çalışıyorlar.
Satış ile ilgilenen personeliniz Elif hanım dışında yetersiz ve deneyimsiz.Sorulara tam yanıt veremiyorlar.
Özellikle bizim gibi Alfa ile gönül bağı kurmuş ve belli bir eğitim,kültür seviyesindeki insanlara biraz daha özenle ve ayrıcalıkla yaklaşılmayıp,oto fuarında promosyon olarak verilen Alfa logolu bir kalem bile sanki "mal bağışlamış" tavırlarla veriliyor,ve "siz daha önce almamış mıydınız "diye utanmadan hesap sorulabiliyor.
Üst yönetim herhalde bu markanın Türk insanının gözündeki değerini nasıl arttırırız diye hiç bir özel çaba harcamıyor,üstüne üstlük bizim gibi bu markaya "tutku"ile bağlı olanları, benzetmekte hata olmasın ama,adeta Baykal'ın eski ortadirek ve Alevi yurttaşlarımızı "nasılsa bunlar benden başkasına oy vermezler" diye düşünerek "çantada keklik" olarak gördüğü gibi görüyor ve yaklaşıyor ne yazık ki.
Bunları ve başkaca aklımıza gelenleri katıldığımız her platformda bıkmadan dile getiriyoruz,ama açıkçası pek te olumlu bir gelişme göremiyoruz.
Umarım ki bundan sonra herşey daha iyi olur.

Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

AlfistiKerem

Geçen akşam oradaydım.Siyah bir Mito gelmiş sonunda.İnşallah bol bol aktivitelerinizi esirgemezsiniz,sık sık da test sürüşleri olur inşallah.

Passione

quote:

Hakan arkadaşım;
Daha önce 1998 1.4 146 TS 'ım vardı,şimdi de 2006 da 0 aldığım 147 1.6 dist. kullanıyorum.
Benim diğer Alfisti arkadaşlara göre bazı avantajlarım var,şöyle ki ;
Kardeşim Tofaş'ta,Zincirlikuyu'da dış ihracat bölümünde çalışıyor,adı Kerem.
Ayrıca diş hekimi olmam sayesinde Zincirlikuyu Birmot servis müdürü Hakan,danışman Hüseyin,hasar sorumlusu Ali,motor ustaları Mehmet,Birol,elektrik ustası Metin,kaporta ustası Cengiz vs. hep benim hastalarım.
Muayenehanemde Şişli ile Çağlayan arasında olduğu için,haftada en az bir,bazen iki üç defa uğrayıp,oradaki çay servisini yapan Veysel dahil herkesle sohbet ederim.
Uzun lafın kısası beni sever ve sayarlar,itibarım yüksektir orada.
Bu tanıtım faslından sonra ben de gözlemlerimi aktarayım;
Bu marka Tofaş tarafından olması gerektiği gibi tanıtılmıyor,pazarlanmıyor,satış sonrası hizmet olması gerektiği gibi verilemiyor.Herhalde Fiat ürünlerine ağırlık verilmesi nedeniyle böyle oluyor.
İkinci el ile ilgilenen arkadaşlarınız resmen" ölmüş eşek "fiyatına işi halletmeye çalışıyorlar.
Satış ile ilgilenen personeliniz Elif hanım dışında yetersiz ve deneyimsiz.Sorulara tam yanıt veremiyorlar.
Özellikle bizim gibi Alfa ile gönül bağı kurmuş ve belli bir eğitim,kültür seviyesindeki insanlara biraz daha özenle ve ayrıcalıkla yaklaşılmayıp,oto fuarında promosyon olarak verilen Alfa logolu bir kalem bile sanki "mal bağışlamış" tavırlarla veriliyor,ve "siz daha önce almamış mıydınız "diye utanmadan hesap sorulabiliyor.
Üst yönetim herhalde bu markanın Türk insanının gözündeki değerini nasıl arttırırız diye hiç bir özel çaba harcamıyor,üstüne üstlük bizim gibi bu markaya "tutku"ile bağlı olanları, benzetmekte hata olmasın ama,adeta Baykal'ın eski ortadirek ve Alevi yurttaşlarımızı "nasılsa bunlar benden başkasına oy vermezler" diye düşünerek "çantada keklik" olarak gördüğü gibi görüyor ve yaklaşıyor ne yazık ki.
Bunları ve başkaca aklımıza gelenleri katıldığımız her platformda bıkmadan dile getiriyoruz,ama açıkçası pek te olumlu bir gelişme göremiyoruz.
Umarım ki bundan sonra herşey daha iyi olur.

Tebrikler dolu dolu bir yazı,aynen harfi harfine katılıyorum!
"centocinguantanove"

n/a

değerlendirmeler için sonsuz teşekkürler.

Borracho

bir de satış elemanlarının da belki daha iyi Alfa Romeo eğitimi almalarını, diğer markalardan farkini gercekten farketmelerini, benimsemelerini ve alfa amblemi taşıyan modellere en az buradaki insanlar kadar tutkuyla baglanmalarını dilerim.
ben hem autoshow'da hem kendi aracimi satin alis sürecimde farkettim ki satin aldigim modelle ilgili bazi bilgileri ben satis elemanina aktariyorum, ilk kez duyup sasiriyorlar... keske tam tersi olsaydi :))

cuneyt

159 TI Turkiye'ye ithal edilemez denmisti bana Suadaye'de ramazan ayi icersinde bir sali gunu. hala boyle mi dusunuluyor merak ediyorum.

Passione

Yahu o birşey mi bana 159 u almadan önce araştırma safhasında Stromboli Grey renkte 159 Türkiye'ye gelmiyor efendim denmişti!!! Bu nasıl bir komedi bu nasıl bir rezillik siz karar verin ya bıktım bu zihniyetle uğraşmaktan!
"centocinguantanove"