Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Gececiler Gündüzcüler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

XETRaM

Superbus'u falan bilmem ama metrobüsleri niye normal otobus yaptılar anlayamıyorum. Tüm gün sabit bir yolda giden bir aracı neden elektrikle götürmezler? O kadar mazot parasını vermekten bence kat kat iyidir. Hatta otobüslerin üzerine güneş enerjisi depolayan sistem bile yapılabilir. Uzağa gitmeye gerek yok bizim üniversitelerimiz bile anlaşılsa yaparlar. Parayı bir kez verirsin ama adam gibi bişi olur. Elektriği veya mazotuda ihraç edip başka devletlerin cebini doldurmazsın..

BARLAS

Ohh be, İstanbul'un trafik derdine derman olacak superbus da geliyormuş,  huh! Valla akşamları uyuyamıyordum "neden hala şu superbus'lardan haber yok, yoksa bir sorun mu var diye"

AlfistiKerem

Süperbus falan filan hepsi traş...Hiç birşey kurtaramaz İstanbul'un trafiğini.

Cem

Yine bıkmadan usanmadan nöbetlerdeyiz

admin

Siz siz olun ezbere cep telefonunun yazılımını güncellemeye kalkmayın.

İlk olarak kullandığım You are not allowed to view links. Register or Login bozulması yüzünden tüm tel. mail vs... gibi bilgilerin uçması ile şok yaşadım. Sonrasında aldığım yeni tel. win. mob. 5 ile çalışıyordu ki bilgileri pc ile senkron edip yedekleyebilirim diye düşünmüştüm. Tam numaraları falan güncellemeye başladım ki yeni bir rom sürümünün çıktığını gördüm. Keşke görmeseydim. Olayı bilgisayar mantığı ile düşünüp senkron olayını yapmadan update ediverdim ve vuruldum. Yav hadi tel. içindeki bilgileri sildin de be adi şey, benim sd kartımdakileri niye sildin, onlarda gitti. Tel. fabrika ayarlarına geri döndü. Kafayı yiyicem valla.

Benim gibi ev tel.ini bile ezbere bilmeyenler için resmen kaos.

Eklemeyei unutmuşum, bende tel. nosu olsun diyenler, isim, nik ve tel. yazıp bana mail atabilirler mi?

bektas@alfistiturkey.com
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

omeroguz

Yeni yıl kartını bu sene benim afacanları ekleyerek yaptım :)

Register or Login" border=0>

Alfadanadam

Maaşallah pek yahşiler yavrucaklar :)

KAKIRMAN

Hüseyin Bey, yeni rom güncellemeden önce wm ler için backup programları var. Mesela ben kullanıyorum. SPB BACKUP adında program. Bu programla sistemde ne var yok yedeğini alıyorsunuz. Yani bir nevi bilgisayarlarda olan imaj alma programı gibi. Daha sonra makineye istediğiniz kadar hard reset atın,rom yükleyin. Sonuçta bu programla bütün ayarlarınızı ve bilgilerinizi tekrar ilk haline getirebiliyorsunuz.
Kolay gele...
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

omeroguz

Bülentcim teşekkürler, darısı sana da diyelim. (Alfadanjunior)

Dentist

Ömer'ciğim;çocuklar maşallah canavar gibiler,allah bağışlasın,şansları güzel olsun.
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

ottoman

Ne güzel bir yeni yıl kartı bu
Allah bağışlasın çok tatlılar.

BARLAS

Bu sabah 08:15 suları, Boğaz Köprüsü üzeri; adminimiz yollarda...

admin

Bu bağlamda şu hatırlatmayı tekrar yapim.

quote:
imageshack resim yüklemelerinde bazı değişiklikler yaptı. Ekteki resimde de görüleceği üzere, en alt kısımda + Show Advanced Linking diye bir şey ekledi.

Siz resminizi yükleyip adresi kopyalama yaparken doğru satırı yani Direct Link kısmını kopyalamaya dikkat edin. Aksi taktirde resimleriniz görünmeyecektir. Bu durum son zamanlarda çok olmaya başladı.

:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

omeroguz

Bugün itibariyle yeni ruhsatımı aldım. Keşke almaz olsaydım :(

Bu kadar olur detircek türden bir rezillik örneği daha.
Bir de kocaman yazılarla yazmışlar, ruhsatlarınızı kesinlikle PVC kaplatmayın :((

Edited by - omeroguz on 05/01/2009  11:05:54

Cem

Prosedürü bezdirdi mi abi?

Dentist

Seni kızdıran nedir?
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

Sercan Keklik

ve ömer beyi çileden cıkartan gerilim dolu dakikalarr!!

Reklamlardan hemen sonra

not: abi gerilim katmak icin yazdım =)
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

omeroguz

Cem: Prosedür olarak fazla birşey yok, problem eski ruhsatını verip yeni kayıt yaptırmak için oturan kadın(kadın demeye bin şahit ister) den başlıyor ve orda bitiyor.
Kadın simsiyah pislikle dolmuş tırnaklarını portakala sokuyor çıkarıyor. Bu arada gözlerini dikmiş sırada bekleyenlere bakıyor, acaba tepki verecekler mi diye. Bu arada etrafında bulunan diğer arkadaşlarına laf atarak gayet rahat ve sakin olduğunu anlatmaya çalışan tipik bir görüntü vermeyi de ihmal etmiyor.
Sonra dakikalarca portakalla olan mücadelesi sürüyor.
Eller leş gibi, bunun bir kısmı üzerindeki kıyafete sürülme ve bir kısmı araç muayene istasyonundan verilen muayene kağıdına temizlenmek suretiyle parmaklardaki yük hafifletiliyor.
Tabi bu kağıt bende kalacak nüsha, leş gibi olmuş ve portal kokulu muayene kağıdı ile başbaşa kalıyorsunuz.
Sonra haftaya gel al deniyor. Siz geliyorsunuz ama ruhsat hala hazır değil, sonra başka bir gün tekrar geliyorsunuz ruhsatı almak için.

Sonuçta elinize İran vs ülkelerde kullanılan kağıt para kalitesinde ve büyüklüğünde bir kağıt veriyorlar bunlar sizin ruhsatınız diye.

TUV TURK araç muayene istasyonlarında çektiğimiz çile, görevlinin pislik tavırları vs derken sonuçta önünüze konan iğrenç bir kağıt kalitesine sahip ruhsat müsfettesi ile başbaşa kalıyorsunuz :)

Yeni Ruhsat, üzerinde alfa kabartmalı ruhsat kabına konacak ve mümkün mertebe ihtiyaç haricinde bakılmayacak :(

2-3 seneye kalmaz, sahteleri çabuk yapılıyor veya ehliyet şeklinde yeni ruhsat diye bir düzenleme yapıp bunları da değiştirirler mutlaka.

BARLAS

Portakal aromalı muayene kağıdı güzelmiş yaw..

Burası Afganistan mı Pakistan mı be kardeşim, ne biçim iş yapmak bu??

BARLAS

Öfff, hayırdır inşallah ama bugün bir içim sıkılıyor bir içim sıkılıyor ki anlatamam...

cuneyt

hayirlar olsun insallah Barlas abicim. Icini ferah tut sen

BARLAS

Kim acaba bu mafya kılıklı adam ??

Tabiiki, 2. Alfa'yı aldıktan sonra kendini iyiden iyiye İtalyan mafyası sanmaya başlayan Massimo, nam-ı diğer; Murat Beyciim...

Edited by - BARLAS on 06/01/2009  11:36:06

Cem

Alpacino halt etmiş, God Father işte burda

murat

Valla şapka bende daha çok Alamancı imajı yarattı ,yanında bir tüyü eksik
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

BARLAS

quote:

Valla şapka bende daha çok Alamancı imajı yarattı ,yanında bir tüyü eksik

Aynı şapkanın farklı bir renginden ben de aldım. Bundan sonra buluşmalara bu şapkalarımızla gelip gangsterlik yapacağız..