Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Hastası Olunan diziler : )

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CAPTAIN

Battle Star Galactica
Sabırsızlıkla bekliyorum 5.sezonunu..
Lost..
Heroes..

BARLAS

Bayramda hanımla yaptığımız İtalya turundan sonra Roma'nın derin tarihi iyice ilgimizi çektiği için sipariş ettiğimiz "Roma" dizisinin tüm bölümlerine bu akşam sahip oluyorum. Şimdi de Roma'ya saracağız galiba..

ismail

konu eski imiş ama dizi meraklısı biri olarak benimde bir iki tavsiyem olacak. bu dizi işlerine 2 sene önce büyük bir hevesle başladım. tabiki Lost ile :) arkasından Heroes geldi. 24, dexter felan devam ettik. Bir süre sonra komedi dizilerine yöneldim. 20 dakika civarında ki süreleri itibariyle tam çerezlik oluyorlar. Akşam işten yorgun eve gidince, yemekten sonra çayımı alıp 1-2 bölüm seyretmek ve kahkalar atmak insanı gerçekten rahatlatıyor. Lost vari dizilerin bana çok vakit kaybettirdiğini farkettim. bir sezonu toptan haftasonu seyredip cumartesi pazarı tv başında geçiriyorsunuz :) Benim tavsiye olarak vereceğim komedi dizileri şunlar;

Friends: 10 sezon;
2007 de bitmiş dizi ama bence komedi dizileirinin kralı
How I met Your Mother; şuan 4 sezonda;
Barny diye bir tip var, öldürür adamı :)
Two and A half Man; şu an 6 sezonda;
Charlie Sheen in karakteri harika :)

Dizi arşivimide vereyim, hertürlü merak ettiğiniz konuda yardımcı olmak isterim.

Lost:4 sezon
Heroes: 3 sezon
24: 6 sezon
Prison Break: 3 sezon
Dexter: 2 sezon
Battlestar Galactica:3 sezon
Friends: 10 sezon
Two and A half Man: 5 sezon
How I met your Mother: 3 sezon
Chuck: 2 sezon
Coupling: 4 sezon

ufak bir ilave; meraklsı olduğunuz diziler le ilgili geçmiş sezonlar, yeni sezon dedikoduları, herşeyi alttaki linkte, yabancı diziler başlığı altında bulabilirsiniz. güzel bir forum. ben gazete okur gibi hergün takip ederim. sinema başığını özellikle...

You are not allowed to view links. Register or Login

Edited by - ismail on 02/01/2009  10:45:40

agucba

Benim aradığım 2 dizi var.

1. The Guardian (cnbc-e'de yanyınlanıyordu)
2. Magnum P.I.

Bu konuda kim yardımcı olabilir?

///////////////

ismail

abi bu linkte Magnumun tüm bölümlerini bulabilrsin.
yapman gereken Emule kurmak. linkleri tıkladığında otomatik Emule a download için atacaktır. Yanlız türkçe altyazıları mevcut değil. ingilizceleri var sadece.
The Guardianı bulamadım :(

You are not allowed to view links. Register or Login

8 sezon yayınlanmış Magnum, hay maşallah :)

Edited by - ismail on 02/01/2009  11:05:10

mutu

hatırla sevgliyi tek geçerim
Muhammet İNNECİ
34 AJ 1212
156 t.spark
159 jtd

Borracho

how i met your mother

dizi degil ama >
top gear
so you think you can dance

Salleen

how i met your mother derim başka bişi demem izlemeye kıyamıyorum resmen biticek diye =)

yigitsahin

walla arkadaslarım bir sinama ve dizi delisi olarak lost - heroes - nıptuck hayranıyım....bu arada anıme seven varsada AVATAR the LAST AIR BENDER ı tek gecerım olagan ustu bir final ile bitiyo...ilgilenenlere You are not allowed to view links. Register or Login adresini oneririrm baslıkta gecen hemen hemen butun diziler var ve cok basit ve hızlı bır sekılde seyredılebılıyor....saygılarımla...

yigitsahin

yaw diziport ta 4.sezon finali yok link bilenler varsa paylasalım

BARLAS

Ve dün "Rome" dizisine başladım. Gece 3'e kadar oturup ilk 4 bölümü izledim. Çok beğendim, tam benim kalemim..

CAPTAIN

Bugünden itibaren Showmax te Miami Vice başlıyor meraklılarına duyurulur..

BARLAS

Roma'nın ilk sezonunu bitirdim ve çok beğendim, keşke 2 sezonla bitmeseydi diyorum şimdiden...

n/a

Lost sezon4 bölüm5'i izledim akşam.Konu düğüm oldukça benim de bağırsaklarım düğümleniyor.Zamanda yolculuk, yer değiştiren ada vs. ile dizinin senaristlerinin insan olmadığını düşünüyorum..

Cem

Hala hiç lost izlemediğimi söylesem

ismail

oscarın habercisi sayılan Altın Küre ödülleri dağıtıldı. Dizi dalında 30 Rock ve Mad Men in adı çok sık geçenlerden....

66. Altın Küre Ödülleri tam listesi:

SİNEMA ÖDÜLLERİ
En İyi Film (drama): "Slumdog Millionaire"
En İyi Kadın Oyuncu (drama): Kate Winslet ("Revolutionary Road")
En İyi Erkek Oyuncu (drama): Mickey Rourke ("The Wrestler")
En İyi Film (müzikal ya da komedi): "Barselona, Barselona" ("Vicky Cristina Barcelona")
En İyi Kadın Oyuncu (müzikal ya da komedi): Sally Hawkins ("Happy-Go-Lucky")
En İyi Erkek Oyuncu (müzikal ya da komedi): Colin Farrell ("In Bruges")
En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu: Kate Winslet ("The Reader")
En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu: Heath Ledger ("Kara Şövalye"/"The Dark Knight")
En İyi Animasyon (müzikal ya da komedi): "Vol.İ" ("WALL·E")
Yabancı Dilde En İyi Film: "Beşir'le Vals" ("Waltz with Bashir", İsrail)
En İyi Yönetmen: Danny Boyle ("Slumdog Millionaire")
En İyi Senaryo: Simon Beaufoy ("Slumdog Millionaire")
En İyi Film Müziği: A. R. Rahman ("Slumdog Millionaire")
En İyi Şarkı: "The Wrestler" ("The Wrestler")
Cecil B. Demille Ödülü: Steven Spielberg

TELEVİZYON ÖDÜLLERİ
En İyi Dizi (drama): "Mad Men" (AMC)
En İyi Kadın Oyuncu (drama): Anna Paquin ("True Blood", HBO)
En İyi Erkek Oyuncu (drama): Gabriel Byrne ("In Treatment", HBO)
En İyi Dizi (müzikal ya da komedi): "30 Rock" (NBC)
En İyi Kadın Oyuncu (müzikal ya da komedi): Tina Fey ("30 Rock", NBC)
En İyi Erkek Oyuncu (müzikal ya da komedi): Alec Baldwin ("30 Rock", NBC)

MİNİ DİZİ YA DA TELEVİZYON FİLMİ ÖDÜLLERİ
En İyi Yapım: "John Adams" (HBO)
En İyi Kadın Oyuncu: Laura Linney ("John Adams", HBO)
En İyi Erkek Oyuncu: Paul Giamatti ("John Adams", HBO)
En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu: Laura Dern ("Recount", HBO)
En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu: Tom Wilkinson ("John Adams", HBO)

Alfadanadam

Heath Ledger'a en iyi yardımcı erkek oyuncu ödülü verenleri kınıyorum. Mickey Rourke kimmiş ki Heath Ledger'ın yanında. Adam göçüp gitmeden önce muazzam bir oyunculuk örneği göstermişti oysa ki.

Ayrıca Slumdog Millionaire'in IMDB'de Hintlilerin milli duygularıyla puanı şişirilmiş bir film olduğunu düşünüyordum. Demek ki yanılmışım. Yarın bi izliyim onu ben :)

agucba

Mickey Rouke'a bir nevi vefa yaptılar. Oscar ödülünü veremeyecekleri için bu ödül ile onurlandırdılar.

///////////////

ismail

bülent beye tamamen kaılıyorum..mickey rouke u henüz seyretmedim ve ön yargılı yorum yapmayı sevmem ama Heath Ledger ın oyunculuğu benide hayran bırakmıştı..Mickey Rouke bidiğimiz yılların Mickey si :)
oscar adayları açıklandımı bilmiyorum, bugün onada bir bakayım ama bana göre Heath Ledger ın oyunculuğu yıllardır gördüğüm en iyi oyunculuklardan bir tanesi. Osacarlarda birini alması %100.

admin

Hadi bakalım LOST eli kulağında...
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

admin

... ve başladı. Herkese bol sıyırmalı günlerr.

1 ve 2 yayınlandı, çevirileri hazırlanıyorr.

Register or Login" border=0>

Register or Login" border=0>

BARLAS

Yaw ben hala şu Lost'un 3. sezonunun ortalarında kaldım. Bayıldığım bir dizi olmasına rağmen bir türlü izleyecek vakit bulamıyorum maalesef..

ismail

bu lost zımbırtısını her hafta yayınlandıkça seyredenlerdenmisiniz yoksa benim gibi toptan sezon sonunda mı seyrediyorsunuz.

ben 3. sezonu haftalık takip etmiştim ve keyif vermemişti. sezonluk olunca özellikle vakit ayırıp, kola cips gibi nevaleleri hazırlayıp, bölümleride arka arkaya atıp, haftasonu 'Lost özel gösterim' yapmak bana daha keyifli geliyorr

Alfadanadam

LOST'un senaristleri ya insan değil ya da yüksek miktarda uyuşturucu alıp bir odaya kapanıyorlar ve senaryoyu orada yazıyorlar.
Eh yani

admin

hımmm sanırım 5. sezonun ilk iki bölümünü seyrettin.