Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Ön camı kasko değiştirecek nelere dikkat etmeliyim

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

admin

Allianz sigortanın bildiğim kadarı ile birmotlarla anlaşması var, onlarda da orjinal vardır.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

takgun

quote:

Allianz sigortanın bildiğim kadarı ile birmotlarla anlaşması var, onlarda da orjinal vardır.

Sadece cam hasarı olduğunda allianz doğrudan anlaşmalı cam servislerine yönlendiriyor. Birmot ta gittiğimde sıkıntı olacaktır ama yinede bir birmot u servisini arayarak sorayım olmazsa.

Alfadanadam

Anlaşmalı yerler dışında değiştirirseniz hasarsızlığınızı kaybedersiniz. Emin olmadan değiştirtmeyin,zarara uğramayın.

Onur Ozdil

arkadaşlar benim camı değil ama ön cam fitillerini değiştirmek istiyorum.  kaskodan faydalanabilirmiyim ki ?

autoking de hasarsızlığı bozmadan ücretsiz senede bir adet cam değiştirme hakkım var.

fitillerde boşluklar var ve canımı sıkıyor. yada kendim değiştirmeye kalksam ne kadara mal olur acaba ?

takgun

Cumartesi sabahtan Bostanci Sanayide doraglass a on cami degisttirdim. Degisim ve kurumasi sonrasi araci alamam neredeyse 3,5 saat surdu. Tabii orjinal cam bulamadiklari icin kendi uretimleri camlardan taktilar. Sonrasinda Onur ustaya ugradim, camin on goguse cok baski yaptigini guzel montaj yapilmadigini soyledi. %95 yazin sicagi gorunce ses yapar dedi ama hadi bakalim hayirlisi.