Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

1 Şubat 2009 Brunch fotoğrafları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem

Ruhani lider ,ombdusman kişilik Tolga abinin yerini doldurabileceğimi bilsem her mac lafina maydanoz olurum da , olmuyor işte malesef.

kaptan_swng61

quote:

Recep Abi kredin tükendi valla Bi daha gelirim deyip gelmezsen biz geliriz haberin olsun

Aşkolsun Muratçım her zaman beklerim..

bugra

çok çok güzel bir  buluşmaydı gerçekten,yüz yüze tanışma fırsatı bulmamızın yanısıra epeydir göremediğim abilerimi görmekte ayrı bir keyif vericiydi.Emeği geçen,katılımıyla,sohbetiyle,çektikleri fotoğraflarıyla unutulmaz bir gün geçirmemizi sağlayan herkese çok çok teşekkürler tekrardan..

Muhammed Mustafa abiye ilettim mesajını.cumartesi bende geç saatlere kadar oralardayım,görüşürüz Maslak'ta.

Edited by - bugra on 03/02/2009  17:48:07

murat

quote:

Ruhani lider ,ombdusman kişilik Tolga abinin yerini doldurabileceğimi bilsem her mac lafina maydanoz olurum da , olmuyor işte malesef.

Ahmet de  "Dursun" Seba da gelsin diyorum !!!!
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

bLaCk PeArL

Organizasyonda emeği geçen herkese özellikle de Bektaş' a çok teşekkürler. Gerçekten çok keyifliydi, en kısa zamanda tekrarlanması dileğiyle...

mutu

BUNLARDA BENDEN İÇİNDE ANKARA BULUŞMASINDAN DA Bİ RESİM VAR
Register or Login" border=0>

Edited by - mutu on 03/02/2009  22:05:08
Muhammet İNNECİ
34 AJ 1212
156 t.spark
159 jtd

omeroguz

Ruhani liderle uzun bir telefon görüşmesi yaptık.
Birazcık daha tazzikle olacak gibi :)

Çalışın, çalışın....

kotchero

Ah ah, araçsızlık ne kötüymüş gelemedim diye üzüntümden kahroldumm...

CAPTAIN

Diğer fotoğraflar nerede daha bir sürü olması lazım..

muratonsen

Hiç tanımadığım bir gruba ilk merhaba dediğimde geç kalmamıza rağmen o kadar sıcakkanlı karşılandıkki ,
satın aldığım bir arabanın bana yaşattığı hisleri fazla abartılı bulurken benden yaşca büyük insanların senelerdir aynı duyguları hissetiğini görmek ve oraya ait olma duygusu beni gurulandırdı.
Bu kadar nezih ve seçmece bir aile ortamına katılmamıza vesile olan herkese çok teşekkürler ,diğer arkadaşlarlada tanışmaya fırsat bulmak için yeni organizasyonları bekliyoruz.
Murat abiye özellikle ve Bektaş Abiye ilgileri için ayrıca teşekkür ederim.

Alfadanadam

1 haftadır istanbul'da ve internetsiz olduğum için anca girebildim siteye.

Dostlarla birlikte olmak her zamanki gibi çok keyifliydi. Gelenlerin ayaklarına sağlık. En kısa zamanda tekrar buluşabiliriz inşallah.