Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa romeo almak için ikna yolu arıyorum :)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

A.S.GÜMÜŞ

Resimlerinde iyi görünüyor, in dash müzik sistemide var
You are not allowed to view links. Register or Login

07 DH 800

cuneyt

156 in icinde cok uyudum valla. ama serkan abinin dedigi gibi sol daha iyi sagdan. Direksiyon farki disinda sol koltuk daha cok yatiyor.

Topicle uyumlu olsun diye eklemek istedim :

Alfa almaya ikna olmak istiyorsaniz TR disina cikin. Su an Moskovadayim 2 gunde 10 yilda TR'de gormedigim kadar Alfa gordum. Super bi duygu yaa :)))

Dentist

İnsan Moskova'ya gider de sokakta Alfalara mı bakar ya Cüneyt'im ?
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

SharpSnip

Ben ingilterede 4 ay da 3 tane brera 2 tanede 159 gördüm başkada alfa göremedim,birde spider görmüştüm.Her ülkede farklı talep görüyor.Bu arada arabada uyuyacaksanız klimayı açmayın , insanın dilini damağını kurutuyor bi acayip oluyor insan kendine zor geliyor

omeroguz

quote:

Su an Moskovadayim 2 gunde 10 yilda TR'de gormedigim kadar Alfa gordum. Super bi duygu yaa :)))

Cüneyt geçen sene ordaydım 1 tane 156 gördüm, demek ki ya yanlış yere bakıyordum, yada yanlış yerdeydim :)

ismail

fransızlar bu konuda milliyetçi olduklarından sokaklar fransız markaları ile dolu ama bilin bakalım en çok görülen ikinci marka ne :))

bu arada haftaya almayada olacağım fuar için, arada bir gün BMW ve Porche fabrika gezisi var. sanmıyorum ama inşallah fotoya izin verirler.

cuneyt

Alıntı Yap
Alıntı YapSu an Moskovadayim 2 gunde 10 yilda TR'de gormedigim kadar Alfa gordum. Super bi duygu yaa :)))

Cüneyt geçen sene ordaydım 1 tane 156 gördüm, demek ki ya yanlış yere bakıyordum, yada yanlış yerdeydim :)

:))
yok be abi cok fazla vardi sirf bizim fuar alaninda otoparkta 20 den fazla saydim.

giantrim

Ankara'dan İstanbul'a geldim Sadece Alfa 147 almak için, 3 gündür gurbette araç ararken, acaba alsam mı diye düşünen biri bence Alfa almamalı... Ya da bunu okuyunca ikna olmalı bence :haydi:

awanger33

Farklı olduğunuza inanıyorsanız birazda hırçın kullanıyorsanız ne ikna edilmeye nede ikna olmaya ihtiyacınız yok hocam
Elazığda yaşıyorum 147 kullanıyorum ve milletin bakışlarını çook seviyorum :D

( Reklam için değil link aracı görün istedim ) satılık fakat gene alfa alınacağı kesin :D

Edit: İleti sayısı 50'nin altında olan üyelerin mesajlarında ilan adresi bulunamaz.

kaan_ist