Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

35 EBK 51 umur

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

junip

Umur boya çok iyi olmuş. güle güle kullan.
dyno değerlerinide versenize :)

burcintun

Evet Umur bekliyoruz. Ve nerede yaptırdınız? Ne kadara mal oldu? Ata nın kaç çıktı?

Pardon Burçin abi

3. Sanayi yakınlarında pro servise diye biryerde yaptırdık.

Dyno gecesi gibi bişy düzenlenmişti Ata daha iyi bilir normalde 50 tl miş o gece için 20 tl werdik biz.

Ata nın değerleri lambda sensörünün arızalı oldugu nedeniyle düşük çıktı yanlış hatırlamıyorsam 111 hp çıktı dynoda.Ata nın topiginde daha detaylı bilgisi war aslında resimler falan

burcintun

bana niye haber vermediniz neyse o pro servis bizim chip işi ile uğraşan mıydı adını unuttum? Bir de mesela araçların fabrika değerlerine göre sonuçlar nasıl? genelde tutuyor mu? çünkü dyno da kalibre çok önemli. insanı üzebilir de sevindirebilir de.

ATA

Ben değerleri kendi başlığım altına koymuştum =)

Pro servis yeni yeni palazlanan, tuning ve ralli araaçları üzerine servis veren bir yer. Çınarlı Meslek Lisesi yanında Burçin Abi. Best Servis Muzo değil.
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

alfa147black

hoşgeldin hayırlı olsun

quote:

hoşgeldin hayırlı olsun

Hoşbulduk

burcintun

quote:

Ben değerleri kendi başlığım altına koymuştum =)

Pro servis yeni yeni palazlanan, tuning ve ralli araaçları üzerine servis veren bir yer. Çınarlı Meslek Lisesi yanında Burçin Abi. Best Servis Muzo değil.

Ata eyvallah Best servis Muzo yu hatırlayamamıştım ama sen maşallah yine lep demeden anladın. uzun zamandır yoktum ya forumu gezemedim hala. bakacağım şimdi