Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Bende Kaza Yapanlar Kervanına Katıldım

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dentist

Bütün bu olup bitenler doğal olarak seni çok yormuştur,ama tekrar GTV nin sürücü koltuğuna oturup direksiyonu kavrayınca inan çektiklerini unutacaksın Tolga.
Tekrar çok geçmiş olsun...
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

beckher

Cok gecmıs olsun aynı film gibi yazmışsın heyecanla sonuna kadar okudum Allah tan sonu mutlu bitti...
alFa rOmEo 156 2001 1.6 tWiNsPaRK

babi

Ekspere en derin saygılarımı sunarım.bir o akıllı millet keriz yani
Hakan Senyıl
Giulietta 1.4 TB
159 1.9 JTD SW
156 2.0 [url="//sw.ss"]SW.SS[/url]
156 1.6 TS

Fatih_AurA

Bu adam Cem'in dediği gibi tam zındık
Tekar geçmiş olsun hem kaza için hemde kazadan sonra yaşadıklarınız için.

tolga_ozhan

Özel mesajdan istenmesi üzerine exper'in tam adı:
ÖZHAN IŞIK ENGÜN

tolga_ozhan

Çok saygı değer eksperimizi ''Sigorta Experleri Derneği''ne şikayet ettim. Tam koca sayfa bir mail ve arabanın kazalı resimleri ile kendilerine olayı en ince ayrıntısına kadar anlattım.
Sonucu sizlerlede paylaşırım.

Bu hafta sonu arabayı ziyaret etme şansım oldu. Değişecek parçalar gelmiş hafta içi. Daha en az bir haftalık iş var diyorlar ama sağ salim ilerliyor işler. Aksigorta hasarın tamamını ödedi bile. Hazır servisteyken genel bir bakımda yapıyoruz kısmetse. Malum Kocaeli'de yaşadığım için ancak hafta sonları gidiyorum. Arabayı bırakmak istemediğim içinde ustaların iki ayağı bir pabuca giriyordu. Şimdi onlarda rahat rahat yapacak herşeyi.

XETRaM

İşlerin rayına oturup iyi bir şekilde ilerlemesi sevindirici bir haber. İnş en yakında kavuşursunuz aracınıza. Şikayet edip iyi yapmışsınız inş bir sonuç verir.