Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

bende alfisti oldum artık :)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alfadanadam

quote:

araç distinctive donanımlı 35 iyi fiyat zaten benzinli 159 az ama ben daha 39 un altına bulamadım 159 1.9 jts...bundan sonrada başka arabaya bineceğimi zannetmem..ilerde iyi para kazanırsam idealim 159 1.8ti 200hp gerçekten çok güzeldir o alet...ankarada birtane var hemde beyaz çok ama çok şık...herkese iyi dilekleri için teşekkürler arabanın fotolarını yakında koyacağım..bir kaç işi var..plaka ve cam filmi vs..onların bitmesini bekliyorum

Bahsettiğiniz 1.8 ti aşağıdaki ise teknik özellikleri konusunda yanlışınız var. Öncelikle 1.8 TBi henüz piyasada yok, ikinci olarak bu araç 159'un ti  donanımlı versiyonu. "T" harfi Turbo'yu değil "Tourismo"yu ifade ediyor.

Register or Login" border=0>

Borracho

bir de alfisti olmadiniz..alfisti'ye (alfistalar'a) katilip bir alfista oldunuz...:)

frantic

hayırlı olsun..  kazasız belasız keyifli günler
Utku Çakmak

*MIT0 5
*147 Collezione
*156 2.0TS
*33 1.5
*156 1.6TS Dist.
*75 2.0TS

Dentist

Alfa ruhuyla yaşayanların arasına hoşgeldin.
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

Passione

quote:

159 sahipleri kızmasın ama artık bu fiyatlara 159 bulmak sevindirici. Öğrenci olduğum için 156'yı 9 sene beklemiştim. 159 şimdi daha yakın.

Kızmak değilde aslında hafif bir hüzün kapladı içimi 35'e düştüğünü görünce :P
"centocinguantanove"

emrazazil

quote:

quote:

araç distinctive donanımlı 35 iyi fiyat zaten benzinli 159 az ama ben daha 39 un altına bulamadım 159 1.9 jts...bundan sonrada başka arabaya bineceğimi zannetmem..ilerde iyi para kazanırsam idealim 159 1.8ti 200hp gerçekten çok güzeldir o alet...ankarada birtane var hemde beyaz çok ama çok şık...herkese iyi dilekleri için teşekkürler arabanın fotolarını yakında koyacağım..bir kaç işi var..plaka ve cam filmi vs..onların bitmesini bekliyorum

Bahsettiğiniz 1.8 ti aşağıdaki ise teknik özellikleri konusunda yanlışınız var. Öncelikle 1.8 TBi henüz piyasada yok, ikinci olarak bu araç 159'un ti  donanımlı versiyonu. "T" harfi Turbo'yu değil "Tourismo"yu ifade ediyor.

sevgili moderatör bana üstün otodan söyleneni yazmıştım ben hatta güzel bir para verilmiş beklenilmiş vs..ama doğrudur yanlışlık olabilir net bir bilgim yok ama araç 1.8 turbo denildi bana ondan dolayı yazdım...aslında bu araçlar 35e düşmedi benimki sadece krizin bir avantajı oldu yoksa piyasada 35 e başka varmı aynı temizlikte bilemiyorum...

Alfadanadam

You are not allowed to view links. Register or Login

SertackeS

hayırlı uğurlu olsun. çok zevk işi bir araç.

quote:

hoşgeldin. en kısa zamanda satar önce golf sonra a3 alırsın artık..

alfa159 satılıp golf alıp, golfün keyfine varınca bir daha a3e bakılırmı ki. zira yaz geldi, golf zamanı :D
2007 GT  1.9JTD Q2
2011 Giulietta 1.6JTD Distinctive beyaz
2011 Giulietta 1.6JTD Distinctive kırmızı

emrazazil

quote:

You are not allowed to view links. Register or Login

ama rengi çok güzel turbo olmasada :)...bu golf-A3 muhabbetinide çok merak ettim..hem ankara alfistiler toplanıyormu acaba buluşmalar kısmında pek göremedim güncel birşey

Alfadanadam

Evet ya, muhteşem bir kombinasyon. Rüya araç resmen :)

cem meric

10 mayısa pizza pizza organizasyonumuz var buluşmalar kısmına göz atarsanız görebilirsiniz.