Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

159 orjinal navigasyon teyp

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

emrazazil

arkadaşlar alfa 159'un orjinal navigasyon teyp bir türlü bulamıyorum ne diye arayacağız ne diye isteyteceğiz..yurt dışında bu teybi satan hiçmi bir firma yok...fikri olan var veya bir bilgisi yoksa gidip necvox'un güzel bir modeli var fiyatıda uygun onu alıcam..ama arabada alarm olmadığı için 1 hafta süre veriyorum kendimce çalınmasına dair...ama alfa 159 orjinali bambaşka duruyor

alfa 159 orjinal navigasyon teyp

Register or Login" border=0>

almayı düşündüğüm necvox modeli..içinde herşey var görüntü kaliteside çok You are not allowed to view links. Register or Login sportage ve sorento'da orjinal fabrikadan bu teyp'le geliyor

Register or Login" border=0>

Alfadanadam

Üstün Oto'ya danıştınız mı?

Cem

Alfa Romeo'nun navigasyon ve cep telefonu sistemlerinin ülkemizde çalışmadığını hatırlatmak isterim.Bence necvox,kenwood gibi ürünlere yönelmek daha mantıklı olur.

cem meric

Sercan'da buna benzer birşey yokmuydu ona danışın isterseniz bi.

Borracho

quote:

Alfa Romeo'nun navigasyon ve cep telefonu sistemlerinin ülkemizde çalışmadığını hatırlatmak isterim.Bence necvox,kenwood gibi ürünlere yönelmek daha mantıklı olur.

cep telefonu sistemi calisiyor... en azindan benimkinde bluetooth ile hem sesli, hem direksiyondan arama yapabiliyorum.

Cem

147 ve GT ile 166 serilerinde telekominikasyon kurumu başkanlığına gereken kayıt yapılmadığından telefon sistemi çalışmıyordu. 159'da bunun düzeltilmesine çok sevindim.

Borracho

quote:

147 ve GT ile 166 serilerinde telekominikasyon kurumu başkanlığına gereken kayıt yapılmadığından telefon sistemi çalışmıyordu. 159'da bunun düzeltilmesine çok sevindim.

evet gercekten büyük rahatlık. bluetooth sayesinde arac kullanirken telefon gelirse, ekranda numarayi görüp, direksiyondan bir tusla telefonu acabiliyorsunuz. ve görüsme sesini müzik setinin volume tuslari ile (yine direksiyondan) ayarlayabiliyorsunuz. telefon devreye girince, müzik dinliyorsaniz o da otomatikman pause'laniyor.

emrazazil

üstün otoya danıştım fiyat gerçekten uçuk...ancak yurt dışından bulunması lazım 2. el çıkma falan...necvox'u kia sıfır araçlarıyla birlikte veriyor kia sportage'de bu resimdeki model var..heralde onun navigasyonlu modelini alıcam 1.600 tl gibi bir fiyatı var..navigasyonsuz modelse 1.100 tl civarında ama alarm olmayıuşı beni korkutuyor sonradan takılan alarmlar elektrik sisteminde sorun çıakrtırsa ne yaparım onu bilmiyorum :)

Alfadanadam

quote:

quote:

evet gercekten büyük rahatlık. bluetooth sayesinde arac kullanirken telefon gelirse, ekranda numarayi görüp, direksiyondan bir tusla telefonu acabiliyorsunuz. ve görüsme sesini müzik setinin volume tuslari ile (yine direksiyondan) ayarlayabiliyorsunuz. telefon devreye girince, müzik dinliyorsaniz o da otomatikman pause'laniyor.

147-Gt-166'daki sistem farklı. GSM modülü direk ünite içinde ve sim kartınızı takmanız gerekiyor. 159'da ise Bluetooth ile ses transfer ediliyor temel olarak. Araç içindeki ünite, bluetooth arayüzü ile telefonun kendi gsm sistemini kullaıyor.

zeitgeist

quote:

alarm olmayıuşı beni korkutuyor sonradan takılan alarmlar elektrik sisteminde sorun çıakrtırsa ne yaparım onu bilmiyorum :)

alarm olacaksa da olmaycaksa da, mutlaka sigortanıza bildirin, prim farkını ödeyip kaskonuzda teminat kapsamına aldırım bence.

emrazazil

faturasıyla sigortaya bildirince karşılıyorlarmış çalınmaya karşı...artık ne yapalım alarm ve kasko ile idare edicem..büyük ihtimalde vecvox alıcam

Burak1985

orjinal navigasyon için fiyat verdilermi??

emrazazil

valla yüksek baya dediler fiyatı bende hiç irdelemedim..kenwood'un ve jvc'nin bi modelleri var özellikle JVC 2din olmasına rağmen panel ayrıabiliyor ve hırsızlığa karşı süper bir durum bu şimdi fiyat araştırması yapıyorum...hem 7inç ekran almaya karar verdim orjinali 7inç ten küçük...büyük ekran daha iyi olur dolu dolu gözükür