Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Bakalım Kısmet ;)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Darkness

Arkadaşar selam,

Gecenin bu saati 00:26 da neden böyle bir işe kalkıştın diye sormayın, hemen ben soruyorum... Aracımı satılık ilanı verdim aradaki farkı vermeye değmez mi?

You are not allowed to view links. Register or Login

You are not allowed to view links. Register or Login

Benimkisi iş ciddiye biner satılır filan, derhal oracıkta Özge Beyi arayıp aracını satmaması için rezerv ettirecem 1 günde halletmem lazım
Ne aradığını bilmeyen, ne bulduğunu anlayamaz...

alfa147black

kendi aracınız daha asil duruyor bence. neden değiştirmek istiyorsunuz anlamadım

tolga_ozhan

Özge Bey'in aracı o fiyattan bir seneyi aşkın siredir satılamıyor. Sizin akıbetde aynı olacak büyük ihtimalle. Çünkü orjial momo ve kilometre hariç 10 bin tl daha ucuza benzerleri bulunuyor.  
Ayrıca bence değmez, takın 17 jant, bitti gitti. Hatta gri renk daha güzel bence.

Darkness

Arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Benimkisi tamamen 5-10 dakikada aklıma gelen birşeydi. Aracımı daha alalı 2 ay olmadı biliyorsunuz.

Ben şöyle bir hesap yaptım;
1- Km olarak kaybım yok (Ama diyeceksiniz ki çok büyük bir artında yok-duyar gibiyim)

2- Araçta Sunroof var (Kendi aracıma sonradana kesinlikle yaptırmam, daha önce sunrooflu araç kullandım keyifli bir olgu)

3- Dediğiniz gibi 17" jant ve lastik var. aynı Jant ve lastiklerin bana maliyeti 750-1000 lira civarı olur 2 el filan olursa ki 2. ele pek sıcak bakmam lastik ve jant konusunda

4- Orjinal Xenon ve Mercek far var.

5- renk olayına takılmıyorum aslında bende Gri rengi seviyorum.

Bunların hepsini toplayınca aradaki farkı vermeye değmez mi diye soracaktım akşam ama çok geç olmuştu

agucba

Sizin aracınız ile Özge bey'in aracı kıyaslanamaz bence. Her ne kadar aynı model olsalar da Özge bey'in aracı sizinkinden bir gömlek üstün. Tabi bu benim fikrim. Mutlaka farklı düşünceler olacaktır.

///////////////

Darkness

Serkan Bey, bir gömlek üstün olduğuna bende katılıyorum, ama aradaki fiyat farkını vermeğe değermi onu kestiremedim...

Şimdi dikkat ettim en ucuz 2003 ilanı benimkisi olmuş. Ama bu fiyatlara dahi satılacağını hiç sanmıyorum bizim araçların. Piyasasını biraz yükseltmiş oluyoruz o kadar

Bu hafta sonu o aracı görmeye gidip hem SS alacak arkadaşım için pazarlık yapabilirim, hem de o almazsa benim içinde fikir oluşmuş olur.

Aslında hiç şart değil sadece bir taş attıyorum, bakalım kuşu denk gelecek mi?

agucba

Hüsamettin bey, yanlış anlamayın sakın. Sizin aracınız da çok diri ve güzel. Sizinkisine iyi denmiyorsa, bunda art niyet vardır. Piyasasını arttırmak istiyorsanız, sorun yok, aslında çok da iyi bir tutum : ))
Sizin Alfa'nızı aldığınız rakam ile diğer SS'in sahibinin istediği rakam arasında oldukça büyük fark var. Her ne kadar Özge bey'in Alfa'sı oldukça iyi görünüyor olsa da, aradaki farka değer mi, ona alıcıların karar vermesi gerekir herhalde.

///////////////

Darkness

Eyvallah teşekkür ederim;

Ama yanlış bir anlaşılma var. Ya da ben kendimi yanlış ifade ettim. Kusura bakmayın,

Ben şunu demek istedim.

Ben kendi aracımı satıp Özge Beyin aracını almak istiyorum. Yoksa iki aracı almak isteyen 3. bir şahıs gözüyle olayı değerlendirmek derdinde değilim. Aman onu almasınlar aradaki farka değmez gelip benimkini alsınlar gibi bir durum yok yani aman yanlış anlaşılmayalım.

Ben derim ki benimkisini ilanda verdiğim rakama vereyim, üzerine ekleyip Özge Beyden aracı alayım. Sonrada direk müzeye Yoksa onun aracını çok beyeniyorum.

Sanırım şimdi oldu, yanlış anlaşılma olduysa özür tekrar

agucba

Merak etmeyin, sorun yok. Sadece 3. şahıs gözü ile bakmıştım. Umarım istediğiniz alışverişi gerçekleştirebilirsiniz.

///////////////

ATA

Ben olsam değiştirmezdim =)
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

admin

3 kuruş fazla olsun kırmızı olsun diyerek, ateşe benzin dökim...
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

Darkness

Hüseyin abi harlıyorum az kaldı

İlanımda yayına girmiş. Dakka 1 favori 3 sayaç 32

murat

Valla sizin araç daha güzel bi hale gelir yerinde müdahalelerle
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

Darkness

Teşekkür ederim Ata cım ve Murat Abi, o müdahaleleri yapıcam biraz düzlüye çıkmam lazım. Ortak fikirlerle güzel bişeyler çıkarırız inşallah...

Ama yiğidi öldür hakkını da yeme (kırmızı da güzel görünüyor)

Favori 3 sayaç da 43 oldu bu arada

Edited by - Darkness on 13/05/2009  11:05:04

ATA

Ben Mk1'de gri rengi hiç bir renge değişmem.

Register or Login" border=0>
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

Darkness

ATA maşallah çok tatlı duruyor araban, bu arda YAY var galiba dimi 17" den mi öyle görünüyor tam anlayamadım...

ersinguller

bu atanın değil bildiğim kadarıyla..

atanın 156, ender bulunan beyazlardan.. :)

Dentist

quote:

3 kuruş fazla olsun kırmızı olsun diyerek, ateşe benzin dökim...

Adı üstünde : Alfa rosso...
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

ATA

Evet Ersin'in de dediği gibi o resimdeki 156 benim değil ama o resimdekinde 17" jant, -40mm spor yay ve GTA farları bulunuyor ve bence çok leziz gözüküyor
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

Sportivo

Bence bu kırmızı 156 alınmaz, ilandaki diğer alınmak istenilen arabalara bakın. Böyle muhteşem görünen bir 156 bırakılıp Megane Dizel'e göz kırpılıyorsa ben bir sakatlık ararım bu işte. Yanılmıyorsam bu 156 başka bir ilan ile 2 seneden beri satılık, hatta ben de tav olup almaya niyetlenip aramıştım en son 25.000'e veriyorsanız alacağım demiştim ama düşmemişti. Ben de fiyat nedeniyle vazgeçmiştim.
Alfa Romeo 156
35 AU 4494

tolga_ozhan

Bende ikinci el jant ve lastik taraftarı birisi değilim. Fakat şunu belirteyim diğelim iki arabayı değiştirdiniz. Kırmızı SS'in jant ve lastikleride sıfır değilki ikinci el. Ha başka birisinin arabasının jantlarını size takmışsınız ha direkt arabaları değiştirmişsiniz. Yine araçta aynı jant ve lastik olmuş olmuyormu.
Ben zamanında 156 kullanırken şöyle bir ilan vardı. Bu beyefendi sadece arabasının jant ve lastiklerini satıyordu. Ben aramıştım standart jant ve lastiklere dönmek istediğini söylemişti. 17'' konforsuz geliyormuş. Benimkilerle takası kabul etti. Sonra fiyatı konuşmaya başlamıştık, neredeyse sıfırının fiyatını benden istiyordu. Ben neden sizinkini alayım, hemde benimkileri vererek, gider bayiden alırım demiştim. Bir daha da konuşmadık kendisiyle. Yani jant ve lastik fiyatıda arabasının fiyatı gibi çok fazlaydı. Aşırı tok satıcın yani. Aşıkda olsam bu arabalara günümüz şartlarında bu parayı vermezdim ben. Çünkü Ata'nın ve Murat'ın söylediği gibi ufak eklemeler ile daha güzel bir araç yaraymak sizin elinizde. Çünkü sizinki gri

Darkness

Yorumlarınızı çok dikkatle okuyorum arkadaşlar,

Sadece Jant konusunda şunu söyliyeyim 2. el jant için aslında dediklerinize katılıyorum Tolga Bey fakat; aracın üzerinde olamayan, kullanılmayan jant ve lastiklerden bahsetmiştim ben. Acaba vatandaş onu neden çıkardı ıskartaya ayırdı ve satıyor. Düzeltme mi var. Tamirimi var gibisinden. Bilmem anlatabildim mi...

Onur Ozdil

sizin aracınız bence gayet güzel.

bence aradaki fark vermeye değmez.

alfalar hassas arabalar. öyle durup dururken alıp satmaya gelmez.

Darkness

Arkadaşlar olay bitmiştir. Alfama binmeye devam ediyorum.

İlanı kaldırdım.  Oy birliği ile verilen karara saygı duymak düşer bana.

İtiraf ediyorum Griye binmek de benim de daha çok hoşuma gidiyor. Sunroof ve Xenon farkı için düşünmüştüm...

Artık Rabbim; Beyaz, bordo deri koltuklu, Sunrooflu, tiptronik 159 um için ilan vermeği nasip etsin inşallah.

Bay Bay alıcılar

admin

Hayırlısı...
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.