Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

bu aracı tanıyan arkadaşlar

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

AR4455

arkadaşlar bu araba ankarada şaşmaz sanayide alfa servisinden satılık.
aracı almayı düşünüyorum, aracı bilen yakından inceme şansı bulan arkadaşlar varsa bilgi verirse sevinirim.
You are not allowed to view links. Register or Login

zeitgeist

Aracı satan yer hakkında söyleyeceklerim, "You are not allowed to view links. Register or Login" başlığında.

Araç hakkında bir şey diyemiyorum.

admin

araç gümrük çıkışlı olup ... tek bir civatasına kadar orjinaldir ve dokunulmamıştır ...

Benim bu satırdan anladığım; Araç 124 bine geldi ama hiç bakım yapılmadı, parça değişmedi.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

Dentist

Aracı uluslararası bir( tramer gibi )sistemde sorgulama şansı var mı acaba?
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

agucba

Acaba boyalı olabilir mi? Çünkü stepnenin olduğu boşluk yeşilimsi iken dış rengi siyah. Astar boyası desem, astara pek benzemiyor.

///////////////

murat

Ben bunu Tasiş'in sitesinde görmüştüm galibageçen ay..Orda da hasarsız görünüyordu ve 10 bin lira gibi bir rakama satılıyordu ama yanılıyor olabilirim
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

feritsahin

quote:

Acaba boyalı olabilir mi? Çünkü stepnenin olduğu boşluk yeşilimsi iken dış rengi siyah. Astar boyası desem, astara pek benzemiyor.

Benim aracım belden aşağı boyalı, ön tampondaki plastik çıtada boyanmış ve yan aynalarımda gönde rengi boyalı. Bu araçta ise çıta ve aynalar orjinal plastik renginde. Fabrika çıkışı aynalar gövde rengimidir bilmiyorum.
Bence araç göründüğü kadarıyla çok temiz. Fakat 124.000 km yol yapmış bir aracın parçasının değişmediği biraz düşündürücü geldi.

AR4455

araçta arka tampon boyası hariç boya değişen bir parça yok deniyor.
gürükten çıkınca triger alttakım fren yağ bakımları yapılmış.
dikiz aynalarıyla ön tampon çıtası boyasız orjinal,arka tamponu boyarken çıtayıda boyamışlar.
bi önceki arabamda cosmosdu stepne bölgesi gene aynı yeşil mavi bi toz boyaydı ama bakmak lazım tabi.
bilgileriniz için çok teşekkür ederim.

AR4455

Aracı satan yer hakkında söyleyeceklerim, "Ankara Alper Oto" başlığında.

Araç hakkında bir şey diyemiyorum.

ZG
06 ZRK 72
2001 156 Selespeed
sana ayıp etmişler kardeş
adamların aracını alırken biraz daha fazla incemem gerekecek...