Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

ne düsündünüz, ne aldiniz?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cuneyt

Hepimiz araba almayi isterken Alfa almisiz. Sukredelim bol bol.

admin

Yanlız aramızda çok çok az kişinin gerçek Alfası var diyerek tekere bi çomak sokim.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

cuneyt

Kotu caktin bize adminim.

Jakomo

quote:

Şunu bir test edemedik ya Cemal'im

İstediğin zmn abim....
Sabır, boyun eğmek değil, mücadele etmektir !!!!

1996 145 1,7 16V
2001 156 SWSS Mk1,5
1994 164 V6 TB
1999 156 2,5 V6 
2003 156 SS MK 1,5
2004 156 SWSS Mk2
2007 GT
1996 BMW E36 320i Coupe M-technik
1999 166 V6 TB
1997 145 QV
2004 156 SWSS
2010 MiTo 1,4 TB

admin

Admin bu çakar mı çakar allama.

cuneyt

Standart uye sustu

Dentist

Şimdi bizimkiler "çakma" Alfa mı oluyor ?
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

admin

Bu konuda kısa bir anı aktarim.

Bir kısmınız Kayhanı tanır, bir dönem piskopat bir alfistiydi. Onun başına geliyor olay.

Avrupada yaşayan Perçin adında bir büyüğümüz ki adını duyanınız vardır mutlaka, manyak bir Alfistidir oda. TR'ye gelecek ve Kayhanlara uğrayacak. Kayhan acayip heyecanlı, banada anlattı geleceğini, adam çığrından çıkmış vaziyette. Bülentin 156'sı o zamanlar Kayhanda daha. Birkaç gün öncesinden başlıyor yıkamaya, cilaya falan. Gelecek göstericem bana fikirler verecek, yönlendirecek, bilgi verecek, muhabbet edicez Alfalar üzerine...

Perçin'in geleceği gün son kez yıkayıp cilalıyor ki diskleri balataları bile özel temizleyicileriyle silip parlatıyor, o derece yani. Sonrada çekiyor örtüsünü ve beklemeye başlıyor.

Perçin geliyor, Kayhan acayip heyecanlı bir ses tonuyla abi bak benimde Alfam bu diyerek 156'nın örtüsünü kenardan kaldırmaya başlıyorki daha farlar bile tam ortaya çıkmamışken, Perçinin eller cepte şöyle yandan bir bakarak tampona doğru bir tekme atıyor ve "hıh bu muydu Alfam var dediğin, bu Alfa değilki Fiat" diyor ve arkasına bile bakmadan direk babanın yanına gidiyor.

Kayhan tam dumur vaziyette kalakalıyor. Kayhan bunu anlattıkça gülmekten yerlerde sürünüyorum. Kahrolmuştu.

Şimdi bu kişinin söylediklerine bakarak kim ben Alfa kullanıyorum diyebilir?

Borracho

o zaman ferrari de fiat mi oluyor?

valla ben alfa kullaniyorum, heleki bazi kronik sorunlarini azaltmis bir alfa kullanmaktan da ciddi sekilde memnunum diyerek obür uctan bir comak ittirivereyim...

master

Abimin rahmetli 106'yı kullanırken GTV'ye takmıştım kafayı, 4 tanesini alma aşamasına gelip ucundan dönünce o işte bir hayırsızlık olduğuna kanaat getirip vazgeçmiştik. Ondan sonra 147 veya 156 bakarken yalan yok Toyota Corolla T-Sport, Renault Clio RS, Peugeot 106 GTI, Volvo S40 T4 gibi araçlara da bakmıştık. En son Allah doğru yoldan şaşırtmadı da kuğu gibi bembeyaz ve tertemiz 156'yı almıştık. Önceki kullanıcısından Allah razı olsun mis gibi araçtı.
Ondan sonra mutlu mesut yaşar, başka araç düşünmezken de Ferhat Bey'in GTV'sini görünce şeytan dürtmüştü, o eski aşk canlanmıştı ve almıştık.

GTV pert olup 156'yı da araç ihtiyacı kalmayınca yatmasın diye sattıktan sonra şu aralar Alfa'sızım. Yine yalan yok eğer olur da ilerde araç alacak olursam Alfa listede olmasına rağmen diğer markalardan da oldukça listeye giren seçenekler var. Ama zamanında Corolla bakıp da Alfa alan bir insan olduğum gerçeği var bir yanda da :)

Ne olursa olsun, Allah nasip eder, para da verirse, illa ki tekrar Alfa kullanacağım.
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

Burak1985

Valla ben 2. elde bile istediğim kombinasyonu buldum ve çok mutluyum ama 2-3 ay aradım bekledim ama bulduğum kombinasyonda 159 da yaygındı zaten dış siyah içi bej

admin

quote:

o zaman ferrari de fiat mi oluyor?

valla ben alfa kullaniyorum, heleki bazi kronik sorunlarini azaltmis bir alfa kullanmaktan da ciddi sekilde memnunum diyerek obür uctan bir comak ittirivereyim...

Evet oda azbuçuk fiat.  Hatta hatırlarsan, şimdi adını hatırlamadığım bir modeline direkt fiatın bir modelinin içini komple yerleştirmişler ve ferrari diye satmışlardı.

evet evet hıyar acıdır ve hatta bazı dolmalık biberler bile acıdır. diyerek çomağı iade edeyim.

Dentist

Yani şimdi biz de "Ferrari"kullanıyoruz diye sevinebiliriz bu hesapla...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1750 Tbi-Ti

Borracho

evet evet yeni alfalarin hepsi ferrari !!!

cuneyt

159 sedanlar ALFA sportwagonlar FIAT diye duydum ben diyip comak konusunu abartayim bende

isaac

Ötv indirimi doneminde zincirlikuyu birmottan istedigim renk- motor- deri koltuk -spor paket vs. ozellikleri kendim secip siparişi verdim tam bir ay sonra araba elimde oldu. sadece sunroof veremiyorlardı oda fabrika ile alakalı bir durumdan kaynaklanıyordu.

Borracho

quote:

159 sedanlar ALFA sportwagonlar FIAT diye duydum ben diyip comak konusunu abartayim bende

cüneyt sen fiat croma ile karıştırmışsın sportwagon'u :)) bu arada bu modeli getirseymis keske fiat türkiye'ye.

You are not allowed to view links. Register or Login

ATA

Fiesta bakmaya gittim, focus'a pazarlık yaptım. Birden bire focusu sallayıp 146lara bakmaya başladım. Bi baktım 156ya kaparo vermişiz =)))))
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

Dentist

Ne o öyle "kararsız Kasım "gibi...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1750 Tbi-Ti