Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Hastası Olunan diziler : )

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

n/a

<p>TV'de takip ettiğim ve tavsiye edebileceğim diziler : ) Aslında bende genelde TV'de başlayıp emuleden sezon sezon indiriyorum : )</p>
<p>Lost<br/>
24<br/>
Smallville<br/>
Nip/Tuck<br/>
Carnivale<br/>
Battlestar Galactica<br/>
The 4400<br/>
Joey</p>

Onur

abi bana nip/tuck DVD si yaparmısın şu sapkın doktoru izlemek istiyorum ama vakit olmadı hiç :)

joey süper bende çok seviyorum bu arada Rome yeni başladı oda fena değil. ama en iyisi kesinlikle Las Vegas :) hayat o be walla :)

n/a

Niptuck sezon 1 dvdsi yaparım onurum hepsi mevcut.. Kalanları tamamlıcam zamanla..

Rome'u ben pek sevmedim.. Sebebide HBO Carnivale dizisini pahalı diyerekten ortada kesti ve daha pahalı Rome dizisine başladı.. Ordan bir kıl olmuşluğum var diziye seyretmiyorum : )

Las Vegas 'da tuttuğum dizilerdendir ama hastası değilim : )

Onur

HBO Carnivale izlemiyordum ama Rome bütün sene okudum ve şimdi dizisi başladı ondan baya sardı beni :) vizesinden çaktım ama dizisinden ögrenmeyi deniyorum :)

bide beni türk dizileri sarmıyor hepsi bir garip geliyor ondan cnbc yi tutuyorum bu konuda.

n/a

cnbce o konuda süper gerçekten.. Ama Digiturk'un Dizimax ve Comedy max kanallarıda gayet iyidir.. Bir çok kalite diziyi arka arkaya yayınlarlar.. Örnek olarak Friends, Alias, Lost, Grounded For Life, Fraiser, Numb3ers ilk aklıma gelenler..

Alfadanadam

yaw tv izlemeye izlemeye büsbütün kopmuşuz mevzulardan..dediklerinizin nerdeyse %70'ini hiç duymadım desem yeridir....

Adminim sen en iyisi bana da bir iki DVD yapıver sevabına da açığı kapatalım.. :)

n/a

Yapalımda sonra bağımlısı olma kardeş.. Bu dizileri yazıyosak haybeden yazmıyoz yani harbi hastalık bunlar : )

alfisti

The X-Files, Married With Children
Ulvi Toprak Tire/İzmir
1998 145 1.4 TS ( 2004 de satıldı)
2004 147 1.6 TS Distinctive (2011 de satıldı)
2009 159 JTDM Distinctive Plus QTronic (2023 de satıldı)
2023 Tonale MHEV Veloce

master

Yahu ne zaman ki Carnivale isimli dizide keçi sakallı bir hanım teyzeyle bir beyefendinin münasebetini gördüm , o gün bugündür tiksinirim o diziden.

Lost'un adını duyuyorum ama henüz seyredebilmiş değilim.

The OC de fena değil , gerçi onda biraz Dawson's Creek havası sezdim ama :) Smallville de çok güzel.

The X-Files ayrı zaten.

Benim asıl beğendiğim One Tree Hill ancak yakalayamıyorum o mereti..

Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

Tufan

Kurtlar vadisi der geçerim.

Tufan

Ya bu arada Atlantis diye bir dizi varmış, bir korsan dvd'ci abimizde bulup ilk 2 bölümünü izledim. Takıntılı olduğum birkaç konuyu birleştiriyor. Bu diziyi bilen gören varsa insaniyet namına diyorum.Register or Login" alt=""/>

n/a

Stargate Atlantis mi ?

Tufan

evvet

Onur

neyle ilgili bir dizi?? lime wire dan arattım baya buldu her bölüm 700 mb  sezon 2 deler baya olmuş başlayalı heralde

Tufan

stargate diye bir film vardı ya, onun devamı niteliğinde. bu sefer kapılardan biri araştırma ekibini atlantise çıkarıyor ama geri dönüş yoılları saldırgan uzaylılar tarafından tıkalı...böylece olaylar gelişiyor.

ben de emule'da aratınca birçok bölüm buldum ama sırayla gitmek lazım. o yüzden diziyi seyretmiş birisi var mıdır dediydim.

Onur

emule yi o yüzden kullanmıyorum limwire dan bi bak abi çünkü orda s01 e01 (sezon 1 bölüm 1) falan gidio bulabiliosun başını sonunu..

n/a

Eskilere bakarken gördümde onura bir niptuck dvdsi yapacakmışım : ))

Onurcum pazar günü gelirken getiriyim istersen : ) Ha birde harmandalı var bak çektim duruyor : )

n/a

Malcolm in the middle hoşuma gidiyor bayağı. :)

Eskiden de magnum ve a takımı izlerdik tabii ki :)

n/a

Ya ben eskiden de "a takımını" filan hiç sevmezdim.. Hiç gerçekçi gelmezdi bana. Çocukken bile reailst düşünürmüşüm demekki : )

"" Birbirilerine atarlardı makineli tüfekleri:
- Baracus, kap!
- Aha aldım. Ne yapacam?
- Öyle sağa sola ateş et... ""

Tufan

aha o zaman sen mcgyver'ı çok severdin kesin. herşey kitabına uygundu:)

n/a

McGyver büyüdü stargate'te Albay Jack O'nell olarak aşrı dünyaları fethediyor artık : )

Onur

quote:

Eskilere bakarken gördümde onura bir niptuck dvdsi yapacakmışım : ))

Onurcum pazar günü gelirken getiriyim istersen : ) Ha birde harmandalı var bak çektim duruyor : )

evet abi yıllardır alcam ben onları senden :)

Tufan

quote:

McGyver büyüdü stargate'te Albay Jack O'nell olarak aşrı dünyaları fethediyor artık : )

mcgyver benim kahramanımdı, kahramanlar asla ölmez, değişmez. bir de "sonunu düşünen kahraman olamaz".

Onur

mcgyver benimde kahramanımdı, 2 limon,1 kilo portakal,2 metre telefon kablosu birkaçta demir parça ile atom bombası yapabilen dahi bir bilim ve aksiyon adamıdır kendisi

krm

coupling vardı bir zamanlar onu tek geçerim..