Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

21 Haziran resimleri...

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Borracho

yau ne güzel hep birlikte toplandık, sohbet ettik, arabalari inceledik, yemek yedik, icimize oksijen cektik...

mesele bu degil miydi zaten?
bektas daha once de yazdigim gibi cok tesekkürler. bu gibi organizasyonlarin sorumlulugun alirsin, tasin altina elini sokarsin sonra birileri elestirir ve alinirsin. anliyorum ama alinma, o piknige katilan cok kisi iyi vakit gecirdiler.

Edited by - Borracho on 23/06/2009  18:40:50

Borracho

quote:

quote:

Taner in eleştirisi biraz ağır olmuş gibi ama sanırım o da farkındadır...

Abi sana saygım ve sevgim sonsuz, bunu zaten hissetmişsindir.
O mesajı gece yazdım farkında olmadan dozajı yüksek olmuş sanırım.

Sadece burda yol iz bilmeyen ve bazı arkadaşları tanıyıp çoğunu forumdan nikleriyle biliyorum. O ortamda bi kaynaşma göremedim, Önceden benim bildiğim herkese hitap eden her çeşitten müzik çalınmıştı, sadece kolbastı değildi.
Konvoya biraz açıklık getireyim; ben istanbulu bilmiyorum, yola çıkmaya bile çekiniyorum istanbulda konvoyda öndeki aracı yetişeceğim, aman kaybetmiyim diye bir sürü riske girdim, 4 defa neredeyse kazıklama fren yaptım. Biz giderken eğlenmeyemi gidiyorduk yoksa nasıl hız yapar, nasıl sollama yapar, nasıl makas atarız, kim ne kadar şöför, bunumu anlamaya çalışıyorduk. Bu sebepten dolayı konvoyda yaşadıklarım beni rahatsız etti.
Dikkat ederseniz kimseye tek bir şekilde atıfta bulunmadım, sadece piknik organizasyonundaki rahatsızlıklarımı yazdım. Tabi bunlar benim görüşüm, sizler farklı düşünebilirsiniz.

konvoyla ilgili>> ben on grupta oldugum icin o tip sollama , hiz yapma gibi durumlarin farkina varamadim. tek sira gittigimizi rada araya baska marka otomobiller girdiginde onlardan kurtulmak icin ara sira onlarin önüne gectigimizi biliyorum. bununu disinda ben ve benim onümdeki herkes trafik kurallarina ve trafik isaretlerine uyarak gitti. ben de ilk yazdiginda tam tersi cok yavas gittik diye elestirdigini zannetmistim, meger tam tersiymis.

admin

Yok Burak öyle değil, artık alıncak yaşı geçtik. :) ee antropoz döneminide atlattık sayılır, gerisi hikaye zaten.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

Cem

Bence de piknikten olağan üstü bir beklentimiz olmamalı, en başta sevdiğimiz abilerimizi kardeşlerimizi gördük, yedik içtik doyasıya,keyifli bir hafta sonu geçirdik ve bunları 25 TL gibi bir paraya yaptık.

Münferit olarak böyle bir şey yapmaya kalksak o paraya imkanı yok bence.
Herkesin beklentisi farklıdır hak veriyorum, ama eldeki imkanlar buydu ve yapılabileceklerin en güzeli yapıldı.
Geçen senelerde Aroc'un daha üst düzey yardımıyla müzik sistemi kurulmuştu,çeşitl, hediyeler dağıtılmıştı,oyunlar oynanmıştı,ancak bu kriz ortamında ,ücretlerin yarısını bile üstlenmeleri büyük nezakettir. Geçen senelere göre daha durgun olduğu konusuna katılıyorum ama pikniğe hareketi tek başına Admin veremez, üyelerin katılımı gerekir,üst düzey bir katılım olsaydı her şey daha farklı olabilirdi.
Bu pikniğin her sene düzenlenmesi gerektiğini düşünüyorum ben nacizane.
Katılan katılmayan tüm üyelerimize kendi adıma teşekkür ediyorum.

alfistahakan

Pikniğe katılamadım ama böyle güzel bir grubun üyesi olmak çok güzel bir duygu.Ayrıca beğeniler beğenilmez herkesin  fikrini söylediği güzel bir oluşum bu.Emeği geçen herkese bende teşekkür ederim.
Hakan
Forever Alfa

n/a

quote:

quote:
...o fasıl bizden önce oraya rezervasyon yaptırmış olan bir kurumun çalışma arkadaşlarına veda için düzenledikleri organizasyonun parçası olarak geldi, "aynı ortamda bulunmak zorunda mıydık" benzeri soruların muhatabı işletmeci olabilir ancak...

Bu cümle direkt benle ilgili olduğundan cevaplama gereği duyuyorum, yanlış anlaşılma olmaması için. Ben 2 ay kadar önce rezerv. olayını yaptığımda ortada başka bir grup yoktu. Daha sonra duyuruyu yapmamın ardından Hakan abinin arayıp olayı izah etmesiyle aramıza katılmışlardır.

İşletmeciden kasıt mekanın sahibidir, öncelikle buna bir açıklık getireyim yanlış anlaşılma olmaması açısından.İşletmeci böyle bir grubu Alfistilerden izole edebilecek bir alana sahipti ama sanırım insanların beraber oturma yönünde talepleri oldu.Bu konuda bir sıkıntı varsa önceden konuşulmalıydı.Benim bildiğim, grup bizim tarihi kesinleştirmemizden önce mekan sahibi ile anlaşmıştır.

Kaldı ki bir önceki mesajımda dediğim gibi birçok alfistinin geleceğim diyip gelmemesinin bedelinin daha ağır çıkmasına bir ölçüde engel olmuştur bu grup..

Destek için teşekkür bekleyenler gereksiz yere eleştirilip küstürüldükleri için bu sözleri ben sarfetmek zorunda kalıyorum.Yoksa kimseyi savunmak bana düşmez, zira ismim Alfistiturkey piknik listesindedir ve gelerek sözümü tutmuşumdur..

babi

Açıklama:

Diğer grup adına  aşağıdaki maddeler ile konuya açıklık getirmek istiyorum.
1.öncelikle, mayıs  başında belli üyelerin hep beraber giitiği mekanda bektaş tarafından alfisti pikniği konuşulurken, eşim de daha sonraki kendi organizasyonları için ahmet beyle tanışarak görüşüyor ve 2 -3 gün içinde tarih ve sayı bildireceğini mekan sahibi ahmet beye iletiyor ( bektaş,mekan sahibi ahmet bey, eşim)
2.daha sonra alfisti pikniğin mayıs sonu yapılması kararına göre mekan sahibi alfistiye mayıs sonu olarak tarih veriyor.( ifade : ahmet bey)
3.bu arada eşim mekan sahibi ahmet bey ile konuşarak 21 haziran tarihine gün alıyor.
4.alfistiturkey piknik tarihini değiştirip 21 haziran yapıyor,ahmet bey onlarla görüşerek mayısı başkasına satıyor,eşimi arayıp sizce bir mahsuru varmı  aynı gün olacak piknik tarihi diye soruyor,eşim de : bence mahsuru yok onlarca da mahsuru yoksa niye olmasın hepsini tanıyoruz , o da bizim  pikniğimiz ayrıca , bizim arkadaşlarımızda allaha şükür her ortamı bilir ve uyar çünkü kendileri alfistilere uyacak türde  insanlardır diyor.
5.bektaş tarih yayınladığında ben siteye zaten orda bizim bir organizasyonumuz olduğunu yazdım, ayrıca bektaşı telefonla arayarak bir mahsuru olup olmadığını sordum.(eşimin 4. madde sonunda söylediği kelimeleri ) bektaş'a aktardım, o da bana, bir mahsuru olmadığını beyan etti, hatta o listeye ben yanıma 30 kişi yazdım. Eşim de mahsuru olmadığına sevindim iki taraftaki sevdiklerimizle beraber olacağız diyerek sevindi.
6.yanımda yazan 30 kişinin daha sonra silindiğini görünce aradım bir terslik mi var diye sordum  çünkü diğer gruba haber vercektim, o da bana abi sizin sayınız bende  yazılı, buradan sildik dedi.

7.Piknik günü veda ettikleri arkadaşlarına espri olsun diye  ahmet bey ile görüşerek çalgıcı getirttiler ve bedelini kendileri ödediler ve grubun en ucunda kendilerine yer hazırlattılar ve sınırlarından diğer tarafa dahi geçmediler.

Öncelikle müzikten dolayı verdiğimiz rahatsızlık için özür dileriz, (özellikle trabzondan gelen taner kardeşimden) ancak eşimle birlikte bunu yazma sebebimiz,  sabahtan beri cevap vereceğini beklediğim arkadaşımın bunların hiçbirinden haberdar olmadığı tavrıyla verdiği cevaptı.
burada dile getiremeyip grubumuzdan herhangi bir sebeple rahatsız olan varsa, bu vesile ile onlardan da özür dileriz.Ayrıca grubumuzun yanında olan ve bu güzel günümüzü destekleyen kardeşlerimize ve arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.
Sevgilerimizle...
Hakan Senyıl
Giulietta 1.4 TB
159 1.9 JTD SW
156 2.0 [url="//sw.ss"]SW.SS[/url]
156 1.6 TS

Borracho

quote:

Açıklama:

Diğer grup adına  aşağıdaki maddeler ile konuya açıklık getirmek istiyorum.
1.öncelikle, mayıs  başında belli üyelerin hep beraber giitiği mekanda bektaş tarafından alfisti pikniği konuşulurken, eşim de daha sonraki kendi organizasyonları için ahmet beyle tanışarak görüşüyor ve 2 -3 gün içinde tarih ve sayı bildireceğini mekan sahibi ahmet beye iletiyor ( bektaş,mekan sahibi ahmet bey, eşim)
2.daha sonra alfisti pikniğin mayıs sonu yapılması kararına göre mekan sahibi alfistiye mayıs sonu olarak tarih veriyor.( ifade : ahmet bey)
3.bu arada eşim mekan sahibi ahmet bey ile konuşarak 21 haziran tarihine gün alıyor.
4.alfistiturkey piknik tarihini değiştirip 21 haziran yapıyor,ahmet bey onlarla görüşerek mayısı başkasına satıyor,eşimi arayıp sizce bir mahsuru varmı  aynı gün olacak piknik tarihi diye soruyor,eşim de : bence mahsuru yok onlarca da mahsuru yoksa niye olmasın hepsini tanıyoruz , o da bizim  pikniğimiz ayrıca , bizim arkadaşlarımızda allaha şükür her ortamı bilir ve uyar çünkü kendileri alfistilere uyacak türde  insanlardır diyor.
5.bektaş tarih yayınladığında ben siteye zaten orda bizim bir organizasyonumuz olduğunu yazdım, ayrıca bektaşı telefonla arayarak bir mahsuru olup olmadığını sordum.(eşimin 4. madde sonunda söylediği kelimeleri ) bektaş'a aktardım, o da bana, bir mahsuru olmadığını beyan etti, hatta o listeye ben yanıma 30 kişi yazdım. Eşim de mahsuru olmadığına sevindim iki taraftaki sevdiklerimizle beraber olacağız diyerek sevindi.
6.yanımda yazan 30 kişinin daha sonra silindiğini görünce aradım bir terslik mi var diye sordum  çünkü diğer gruba haber vercektim, o da bana abi sizin sayınız bende  yazılı, buradan sildik dedi.

7.Piknik günü veda ettikleri arkadaşlarına espri olsun diye  ahmet bey ile görüşerek çalgıcı getirttiler ve bedelini kendileri ödediler ve grubun en ucunda kendilerine yer hazırlattılar ve sınırlarından diğer tarafa dahi geçmediler.

Öncelikle müzikten dolayı verdiğimiz rahatsızlık için özür dileriz, (özellikle trabzondan gelen taner kardeşimden) ancak eşimle birlikte bunu yazma sebebimiz,  sabahtan beri cevap vereceğini beklediğim arkadaşımın bunların hiçbirinden haberdar olmadığı tavrıyla verdiği cevaptı.
burada dile getiremeyip grubumuzdan herhangi bir sebeple rahatsız olan varsa, bu vesile ile onlardan da özür dileriz.Ayrıca grubumuzun yanında olan ve bu güzel günümüzü destekleyen kardeşlerimize ve arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.
Sevgilerimizle...

kimsede oyle bir rahatsizlik olustugunu düsünmüyorum..hosgeldiler, bizimle o günü birlikte paylasmis oldular...caninizi sikmayin...onemli olan bulusmakti..geresi fasa fiso... bu kadar aciklama yapmaya bile gerek yoktu inan...

KAKIRMAN

Konu Başlığı : 21 Haziran Resimleri
İçerik : Resimler
Giriş, gelişme, sonuç bölümleri karışmış vaziyette
Herkesin kendine göre haklı nedenleri olacaktır, olmalı da... Eleştirilerin dozunu kaçırmamak temennisiyle...

Register or Login" border=0>

Önemli olan çocukların eğlenmesi.

Edited by - KAKIRMAN on 23/06/2009  21:31:19
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

murat

Bence de ortada ismini yazdırıp gelmeyenler dışışnda bi sorun yok.Aytaç Ablamızın misafirleri başımızın üstüne..Ayrıca organizasyon ekibi üstün gayret sarfetti ,Tofaş da destek verdi sağolsun.Yani problem yok.Münferit bazı sıkıntılar oluyo bazen, mesela 2 sene önce benim hanımı karfurun önünde unutmam gibi. Ben hiç şikayet ettim mi?
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

Cem

quote:
mesela 2 sene önce benim hanımı karfurun önünde unutmam gibi.

O meselede kast varmıydı abi,şurda biz bizeyken açıklasan diyorum?

Jakomo

Yavaşşşşşş yerler yaşşşşşşşşşşşş
Sabır, boyun eğmek değil, mücadele etmektir !!!!

1996 145 1,7 16V
2001 156 SWSS Mk1,5
1994 164 V6 TB
1999 156 2,5 V6 
2003 156 SS MK 1,5
2004 156 SWSS Mk2
2007 GT
1996 BMW E36 320i Coupe M-technik
1999 166 V6 TB
1997 145 QV
2004 156 SWSS
2010 MiTo 1,4 TB

emrazazil

çok güzel görünüyor resimlerden,güzel eğlenmişsiniz,bazı sorunlar olur ama onlarda aşılır ve daha iyi organizasyonlar yapılır...olmazsa birdahaki pikniğe ankaraya bekleriz farklılık olur sizin için :):)....zaten çok az kişiyis lütfen küslük ve kırgınlık olmasın organizasyonlar bitmesin gelecektim falan gelemedim çünkü üniversitede af sınavı vardı ders çalışmam lazımdı,ama istanbula tatile gelince toplanırsanız tanışırız inşallah,başka resimleride bekliyoruz...

frantic

fotograflardan güzel bir gün olmuşa benziyor. zaten okadar alfa nın birarada oldugu bir ortam organizasyon kötü bile olsa bence güzeldir keşke işim olmasaydıda gelebilseydim ama mağlum üniversite , son sınıf ,sınavlar falan olunca evde kalmak zorundaydım. insallah organizasyonlar bitmezde katılabilirim.
Gelememe rağmen böyle bir organizasyonla uğraştığı için başta adminimiz olmak üzere emeği geçen herkese kendi adıma teşekkür ederim.

Buarada Sercan , bugun siyah 75 - 34 BAR 20 (Sabahattin Usta) ile konuşuyorduk Sercan beni hep çağırırdı çağırmadı busene haberim yoktu dedi bozulmuş sanırım sana (Alfisti den Sercan arabasında güzel tesisat var falan diyince sen olduğunu düşündüm heralde yanılmamışımdır)
Utku Çakmak

*MIT0 5
*147 Collezione
*156 2.0TS
*33 1.5
*156 1.6TS Dist.
*75 2.0TS

murat

Açık etme , beni mi vurdurtucan hanıma Cem
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

agucba

quote:
Konvoya biraz açıklık getireyim; ben istanbulu bilmiyorum, yola çıkmaya bile çekiniyorum istanbulda konvoyda öndeki aracı yetişeceğim, aman kaybetmiyim diye bir sürü riske girdim, 4 defa neredeyse kazıklama fren yaptım. Biz giderken eğlenmeyemi gidiyorduk yoksa nasıl hız yapar, nasıl sollama yapar, nasıl makas atarız, kim ne kadar şöför, bunumu anlamaya çalışıyorduk. Bu sebepten dolayı konvoyda yaşadıklarım beni rahatsız etti.

Taner bey, konvoyun en başında ben vardım ve hızım da 80 km/s civarında idi. Aynalardan sadece bir kaç Alfa'yı kontrol edebilme şansım olduğu için devamlı olarak konvoyun arkasında olan Bülent ile de telefonda konuşuyordum. En sağ şeritte, kamyonların olması sebebi ile gitmedim. Eğer 80 km/s sizin için yüksek bir sürat ise yapabilecek bir şeyim yok.

///////////////

Alfadanadam

Evet, Serkan'ın dediği gibi ben en arkadan takip ettim konvoyu. Sadece bir kere bende alfa olmasa da alfa konvoyununun tamamını bir göreyim diyerek tüm konvoyu solladım duble yolda. Zaten sonrasında da sağa çekip tekrar en arkaya geçip konvoyu takip ettim. Yol boyunca da Serkan'la defalarca telefonlaştık konvoyda problem olmasın diye. Her yeşil ışık sonrası Serkan aradı beni arkada kalan, yeşilde geçemeyen var mı diye.
Konvoyla ilgili eleştirilere katılamıyorum bu sebeple...

Sercan Keklik

quote:

Buarada Sercan , bugun siyah 75 - 34 BAR 20 (Sabahattin Usta) ile konuşuyorduk Sercan beni hep çağırırdı çağırmadı busene haberim yoktu dedi bozulmuş sanırım sana (Alfisti den Sercan arabasında güzel tesisat var falan diyince sen olduğunu düşündüm heralde yanılmamışımdır)

amann amannn :) ben bızzat giderek yanına cagırdım kendısını.. ama benim gelme ihtimalimin düşük oldugunu belirttim. Bugun ugrarım yanına boynumu büke büke :)
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

admin

Bu cümle direkt benle ilgili olduğundan cevaplama gereği duyuyorum, yanlış anlaşılma olmaması için. Ben 2 ay kadar önce rezerv. olayını yaptığımda ortada başka bir grup yoktu. Daha sonra duyuruyu yapmamın ardından Hakan abinin arayıp olayı izah etmesiyle aramıza katılmışlardır.

Dünden beri yazıp yazmama konusunda bir türlü karar veremedim, defalarca yazdım vazgeçtim.

Bu ifade de, benim rezerv aldığım zaman bu grubun ne zaman yapacağı belli değildi ya da en azından bana böyle yansıtıldı. O gün Aytaç abla ile ahmetle konuşurken kesin tarih vermemişti ve haziran başı gibi olabileceğini ifade etmişti Aytaç abla. Bende haziran sonu gibi bir ifade kullanmıştım o gün ki o zamanki tarih mayıs ortasını geçmişti, haziran başına yetiştiremeyiz demiştik piknik olayını.

Ben kesin tarihi siteye yazdıktan sonra da yukarıda da dediğim gibi seninle konuştuk zaten. Sen arayana kadar benim bu grubun ne zaman ne yapacağı ile bir bilgim olmadığı gibi, çoktan yapılmıştır diye düşünüyordum ki tarih haziran sonuydu.

Ha tabi Cemalle sen konu içinde bişeyler ayarladık, getirdik getiricez gibi şeyler konuşmuştunuz ki sanırım bunlar bu grubun faaliyetleri içinmiş, açıklama olmadan bunu bilmeme de imkan yok tahmin edersinki. Onların ne olduğunu şimdi anlayabiliyorum ancak.

Diğer taraftan bu grup gelmiş gitmiş benim için bir sakıncası olmadığını ama problem olmaması açısından ayrı bir noktada biraraya gelinebileceğini de söylemiştim ki görülüyorki oda oldu.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

babi

Bektaş kardeşim,

Birazcık tarihler karıştı galiba Biz dar grupla pikniğe gittiğimizde 19 Nisan Pazardı. Ahmet beyin ifadesiyle, öncelikle alfisti pikniği için mayıs sonunun düşünüldüğü, ancak daha sonra katılım ve gelen istek nedeniyle tarihin değiştirildiği ve hatta ahmet beyin arayarak tamam di mi mayıs sonunu başka bir gruba satıcam dediğini ve sizin de (diğer grup tarih belirledikten sonra) pikniği 21 hazirana aldığınızı ve onun da dönüp Aytaç ablana (ki, aytaç ablan tarihini mayıs başında belirlemişti)  bakın aynı zamana denk geliyor mahsuru var mı dediğini ve bunun üzerine tarihte antad kalındığını ve senin değindiğin biçimde de sakınca olmadığının bildirilmesi üzerine pikniğin gerçekleştiği hepimizce bilinmektedir.

Keşke bu kadar sakınca yaratacağı tahmin edilip bize iletilseydi de, biz de ahmet bey ile 21 Haziran olarak teyit ettiğimiz tarihimizi değiştirseydik. Mühim olan büyük bir grubun huzurlu piknik yapması yoksa 40 kişi her şekilde organize edilirdi. Çünkü onlar zaten Gebze Organize Sanayi Bölgesi yılda en az 500 kişilik birçok üst düzey organizasyona imza atıyorlar 40 kişi ne ki Neyse bir daha olmaz kimse de üzülmez.

Sonuç olarak; iki grupça da bir sakınca olmadığında anlaşma sağlanarak bu pikniğin gerçekleşmiş olmasından dolayı, önce sana, mekân çalışanlarına ve katkısı olan herkese tekrar teşekkür ediyoruz. Mühim olan kimin kime katıldığı değil, hoş bir seda bırakabilmek.

Sevgilerimizle?

Hakan Senyıl
Giulietta 1.4 TB
159 1.9 JTD SW
156 2.0 [url="//sw.ss"]SW.SS[/url]
156 1.6 TS

BARLAS

Tühh be, nasıl da yanınızda olmak istiyordum ama bu seneki çok kötü güne denk geldi. Bir sonrakine artık inşallah... :(

Jakomo

Haydeeeeeeeeeeeeeee geçti bolun pazarı barlas kardeşiiiiiim !!!!! Sen USG nin etrafında dolaşmaya devam et

1996 145 1,7 16V
2001 156 SWSS Mk1,5
1994 164 V6 TB
1999 156 2,5 V6 
2003 156 SS MK 1,5
2004 156 SWSS Mk2
2007 GT
1999 166 V6 TB
1997 145 QV
2004 156 SWSS
2010 MiTo 1,4 TB

alfa146

quote:

quote:

Taner bey, konvoyun en başında ben vardım ve hızım da 80 km/s civarında idi. Aynalardan sadece bir kaç Alfa'yı kontrol edebilme şansım olduğu için devamlı olarak konvoyun arkasında olan Bülent ile de telefonda konuşuyordum. En sağ şeritte, kamyonların olması sebebi ile gitmedim. Eğer 80 km/s sizin için yüksek bir sürat ise yapabilecek bir şeyim yok.

Siz kontrol etmeye çalışmış olabilirsiniz ama o kadar uzun bi konvoyu 80km. hızla götüremezsiniz ve ani hızlanma ve ani durma yapamazsınız, heleki arkayı hesap etmeden sollama dahi yapamazsınız. tabi sizler bunları biliyorsunuzdur ancak konvoyun uzunluğu için 2 kişinin yeterli olamayacağıda aşikar.
Bana 80km. çok fazla geldiği için 2 defa motor patlattım.
Burda kim ne kadar şöför onu tartışmayacağım.
Siz sevdiklerinizle birlikte 280km. ile gidersiniz.

kızılırmak

quote:

Ayrıca bu piknik site adına, benim adıma yapılmış son organizasyondu, buda ayrı olay.

Üzücü bir durum oysaki geneleneksel hale gelmişti alfisti pikniği, yetkililer umarım bu kararı birdaha değerlendiri...

Edited by - kızılırmak on 24/06/2009  23:26:24

Jakomo

quote:

quote:

Ayrıca bu piknik site adına, benim adıma yapılmış son organizasyondu, buda ayrı olay.

Üzücü bir durum oysaki geneleneksel hale gelmişti alfisti pikniği

İlginçtirki 2 gündür özellikle bu konuda kiiiimse bişi dememekte....

Edited by - Jakomo on 25/06/2009  00:04:20

1996 145 1,7 16V
2001 156 SWSS Mk1,5
1994 164 V6 TB
1999 156 2,5 V6 
2003 156 SS MK 1,5
2004 156 SWSS Mk2
2007 GT
1999 166 V6 TB
1997 145 QV
2004 156 SWSS
2010 MiTo 1,4 TB