Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

"ALFA MILANO" Hayırlı olsun...

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bado

Register or Login" border=0>

Hayal kırıklığı..  
Bahadır BAYRAK --- 2011 Alfa Romeo Giulietta /

ismail

yo yo yo

alfistihrn

Bu olsa olsa Grande Mito'dur.

alfa147black

ne beklerken ne yapmışlar. 147 güzel bundan..

omuslu

Edited by - omuslu on 05/07/2009  13:28:08

marauderjingo

fiat bravo olmuş

junip

evet ya fiat bravo olmu gerçektende.

alfistihrn

Yay şart.

Alfati

:/ Dış hatları Fiat Bravo olmus iç ön göüs BMW 1 serisinin çizgileirne benziyo falan karısk bişey olmus sankıı ...

agucba

Bu resimler Balocco Alfa Romeo Kulüpleri'ne gösterilmiş geçen hafta. Gerçi Milano'nun (?) 2010 İlkbaharı'nda resmi tanıtımının yapılacağını göz önünde bulundurusak belki bir kaç değişiklik yapılabilir diye ümit ediyoruz. Ancak Balocco'nun bildirdiğine göre resimlerdeki Alfa son ve kesin halini almış durumda.

Bu resimlerin gayrı resmi olarak yayınlanmasına izin verilmesi belki de tepkileri ölçmek içindir.

Yine de bekleyelim görelim.

Not: İlk paragraftaki yorum You are not allowed to view links. Register or Login'ten derlenmiştir.

///////////////

Nicolai

Çok da kötü olmamış bence çok olumsuz bakmamak lazım zamanla gözümüz alışıcak bir de:D

t_e_m

Resmi lansmana çok uzun süre var ancak pek de değişime uğrayacak gibi görünmüyor tamamen bitmiş gibi araç.
Profilden çok şişman, önden görünüm de aynen şişman, Leon-Delta-Bravo tarzında, bu bombeli ve şişman kaput belki de Euro-ncap puanları için yapıldı malum yaya güvenliği vs.

159 hakikaten son hırçın ve agresif tasarımlı alfa olacak görünüşe göre, tasarım resmen bombeli, şişman ve oval bir anlayışa kayıyor.

t_e_m

Kokpit tasarımı da Bmw Z4-Z8, Fiat 500 karışımı olmuş sanki.

agucba

Resmi çeken kişi, aslında yeni modelin pek de "fotojenik" olmadığını belirtmiş. Yani gerçekte çok daha güzel duruyormuş (göreceli bir kavram tabi ki). Ve bu tabiki bitmemiş hali. Ayrıca Delta'nın gerçek hali ile resimlerden çok daha güzel göründüğünü varsayarsak, yeni modelin de daha farklı görüneceğini düşünebiliriz. Kaldı ki yeni modelin rengi de çok kötü olduğundan, karoserinin kıvrımlarını ve diğer ayrıntıları görememizi engellemekte.

Ancak arka tasarımın fazla Astra kokuyor olması beni biraz rahatsız etti.

Ön tasarım içinde şöyle bir resim koyabilriz mesela;

Tamponun yapısı bana biraz M5'i hatırlattı. Farları 599 ve Corsa karışımı olmuş gibi... :)

///////////////

goodoldtimes

Allahtan üçgeni düzgün çizebilmişler.

AlfistiKerem

Resmen katliam olmuş...

cem meric

Bence biraz daha makyaj gibi bişey olabilir ama genede o kadar kötü değil bence eh yaniiii.

bado

olmadı bu ya... bravo alfa'ya..
Bahadır BAYRAK --- 2011 Alfa Romeo Giulietta /

A.S.GÜMÜŞ

Fiat Alfa yı kendine benzetmiş, birşeye benzemez, kişiliksiz, basit tasarımlar..

07 DH 800

Nicola Larini

en azından doblo radyo/cd player yok artık...ben beğendim doğrusu TB motorda koyarlarsa gayet keyifli olur. artık unique (benzersiz) tasarımlar beklemek çok muhtemel değil malesef..neyseki scudettomuz duruyor.

mutu

güzel bi tasarım ama alfanın kendi sitilinden uzaklaşıyor olması üzücü...
Muhammet İNNECİ
34 AJ 1212
156 t.spark
159 jtd

murat

Valla hayalkırklığı tam olarak bu olmalı..O scudetto neyin nesidir be arkadaş...Hadi Punto Bravo ögelerini bi kenara bıraktım (ki sinyal kolları koparttı beni) bari adam gibi bi scdetto yapın.O oyuğun içinde bana mezara girmiş Alfa çağrışımı yaptı. Sanırım çıktığında oha dedirtecek Alfa olayı 159 ile kapandı artık....Ama Serkanın dediği gibi başka renkler altında bilahare görmeli diyorum armanın hatrına
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

takgun

Bence de guzel olmamıs. 147 sonrada 159 daki kesin ön farlardan niye vazgeçtiler ki anlamıyorum. Hadi mito küçük sınıf bir otomobil, yuvarlak çizgileri var ve kabul edilebilir (ki benim mitonun dışarıdan bakıldığında en sevmediğim yeri biraz eblek gibi bakan ön farları) ama C sınıfındaki bir araçta bu kadar yuvarlak far tasarımı bence güzel durmamış. Ama içini begendim. Hadi hayırlısı bakalım ama 147 ler daha güzeldi gibi. Aynı şeyi aslında yeni mazda 3 ler içinde düşünüyorum, eski hali çok daha güzeldi. Sanırım 2000-2005 yıllarındaki araçlar daha bir çekici ve güzeldi, araç tasarımları giderek değişiyor, eskileri daha çok arayacak gibiyiz, hayırlısı.

Fatihob

görmez olaydım:)
..

krm

Ben begendim. Uzun zamandır beklenilen, çizimleri gelen yuvarlak hatlı araba daha keskinleşmiş hoş olmuş. Arka farlar çok hoş ama yeni nesil vw lere benziyor malesef. Yandan 147 görüntüsü bir nebze korunmuş, ama brera gibi biraz hantal görüntü olmuş arka camlar daraldığı için.

Her halükarda hayırlı olsun, bence daha düzgün fotolar gelince iyice içimiz ısınacak.