Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Cıp cıp klima suyu

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mutu

Böyle bir sorun kırk yıl dşünsem aklıma gelmez gecen hafta istanbul dan konyaya giderken yaklaşık 7 saat felan sürekli klima açık kaldı baktım birde ne göreyim ayaklarımın altında hafif bi ıslaklık ve sonrasında su baskını mübarek resmen cıp cıp su oldu nasıl böyle bişey oldu anlamış değilim üstelik soğuk su konyaya gdene kadar ayaklarım ağrıdı...

şimdi bu neyin nesidir nası hal olur
Muhammet İNNECİ
34 AJ 1212
156 t.spark
159 jtd

burcintun

Klimadan çıkan suyun tahliyesi ya tıkalı ya da hortumu parçalanmış veya ek yerinden çıkıp içeriye yöneliyor olabilir. Serviste baktırsan iyi olur. Çünkü içeride hortumun nereden geçtiğini bilmiyorsan elleme. Bizimkiler şanzumanın olduğu bir yerden tahliye edip yere akıtıyor.

Sportivo

Aynı sorun bende de vardı, klima suyu paspası ıslatıyordu. Muhtemelen tahliye kanallarındaki bir tıkanıklıktan kaynaklı. Benim araba geçen yaz sonuna doğru bu problemi yaşarken ilginçtir aradan bir kış geçti, kendi kendine halloldu, şu an hiç yapmıyor.
Alfa Romeo 156
35 AU 4494

mutu

şimdi servise gitsem bi ton masraf cıkartmalarından korkuyorum en iyisi beklemek kendi kendine belki düzelir..
Muhammet İNNECİ
34 AJ 1212
156 t.spark
159 jtd

ismail

Dün ilk defa bu sorun benimde başıma geldi. Hatta önce yeni başlıkları okuyayım sonra forumu aratırım diye düşünürken bu başlığı gördüm.

Dün tatilden eve dönerken nerdeyse yol boyunca klima açık kaldı. Yanımda oturan arkadaş, ayağına su damladığını söyledi. O şekilde geldim. Sabah baktım, torpido gözünün altına gelen kısımda paspası biraz ıslanmış.

Bugün yolda klimayı ara ara açıp kapattım ve kontrol ettim. Bir sorun yok gibi.

Bende bir süre beklemeyi düşünüyorum. Sorun tekrarlar ve devam ederse artık servis yolu görünür.