Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Gececiler Gündüzcüler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Jakomo

Sanayiii + 1... Ksa bir süreliğine de olsa gelcem bende !!!!
Sabır, boyun eğmek değil, mücadele etmektir !!!!

1996 145 1,7 16V
2001 156 SWSS Mk1,5
1994 164 V6 TB
1999 156 2,5 V6 
2003 156 SS MK 1,5
2004 156 SWSS Mk2
2007 GT
1996 BMW E36 320i Coupe M-technik
1999 166 V6 TB
1997 145 QV
2004 156 SWSS
2010 MiTo 1,4 TB

Dentist

Bu da geçer...
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

Dentist

Herkese sevdikleriyle beraber sağlıklı ve mutlu bayramlar diliyorum...
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

marauderjingo

bu akşam eve dönerken merterden sefaköye kadar 34 ALF 01 plakalı bakımsız bir 33 eşlik etti bana. takip edip plakarını çalasım geldi.

Cem

Boluya her gidişimde bir macera yaşıyorum,bu sefer de 3 araç konvoy halinde giderken düzce dolaylarında aşırı yağmurda sol sileceğim fırladı gitti=) Bir köprü altına sığınıp  sağ silecekle sol sileceği değiştirdim yoksa halim dumandı o yağmurda.Bu arada aklınızda olsun küçük yerlerde benzin istasyonlarında silecek vs gibi şeyler bulma imkanınız %0. Sanayide dükkan açtırıp silecek aldım da kurtuldum.
Şükür kazasız belasız geldik.

agucba

Beyaz Alfa'nın galiba Bolu'ya bir antipatisi var.

///////////////

Cem

Beyaz alfa boluyu seviyor da,niyeyse bolu alfa'mı sevemedi gitti

marauderjingo

You are not allowed to view links. Register or Login'a üyelik için email atmıştım geçenlerde. bugün üyeliğimi kabul etmişler. profil bilgilerinde yerel klübünü de seçebiliyosun, bizim forumu da klüp olarak algılarsak listede göremedim. kıbrısın bile klübü var listede, biz neden yokuz acaba?

admin

Arkadaşlar sizden bir ricam olacak. Bir kısmınız biliyordur, iş ortamı olarak sürekli ordan buraya savrulan bir kişiliğe büründüm bu aralar. Şu anda da içinde olduğum yerde bir alışveriş sitesi projesi var. Site You are not allowed to view links. Register or Login adında. Epey bir süre test çalışması yapıldı ve geçtiğim günlerde açıldı. Henüz tam olarak oturmadı halıyle, halen daha düzeltme ve geliştirme çalışmaları yapılıyor.

Bu bağlamda sizden ricam; bunlardan birine girip alışveriş yapacak gibi, bu siteye girerek karıştırmanız, ürünleri sıralamanız, incelemeniz...vs...vs...

Varsa eleştirilerinizi, size göre sitenin eksiklerini ya da olmasını istediğiniz ayrıntıları, You are not allowed to view links. Register or Login adresine bildirirseniz sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.

Dipnot olarak, lütfen bunu reklam olarak algılamayın, oradan birşeyler almanız beni ya da arkadaşlarımı maddi olarak etkilemeyecektir. Herhangi bir çıkarım yoktur bu işten. Sonra yanlış anlaşılmasın.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

Alfadanadam

Hayırlı olsun öncelikle.

Şu anda şirketten bağlandığım için yazacaklarımın bazılarının sebebi buradaki server olabilir. Eğer öyleyse o kısımları geçersin :)

Sitenin anasayfa fon rengi ucuz sitelere benziyor. Renkler canlı değil. Vitrine konmuş olan ürünler herkese hitap etmiyor. Özellikle yeni açılmış bir alışveris sitesinde öncelikle bol bol harc-ı alem ürün olmalı. 50-60 tane spot ürün seçilerek cüzi de olsa Türkiye'deki en ucuz fiyat sağlanmalı.
Bir ürün incelenirken remi büyüt dendiğinde ayrı bir sekmede açılıyor. Çok sekme ile çalışan biri için kullanışlı olmayabilir. Gene bir ürün incelenirken .... TL'den başlayan taksitlerle diyor ama ödeme planını, kaç taksit olduğunu hangi ödeme alternatiflerini ve hangi karta ne avantaj olduğunu belirtir bir yer yok.
Üye giriş-üye ol- sepetiniz sekmesi orjinal olsun diye ta sayfanın altına konmuş, bence kullanışlı değil. Her seviyeden müşteri olacağı düşünülmeli. Farklı olunmak isteniyorsa bari sol tarafa alınabilir ama sayfanın altına değil.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar.

admin

Sa?olas?n bilocan.:) Bak?yoruz siteye giren, inceleyen var ama ele?tiri yok. Çekinmeyin yav, yaz?n bi?iler arkada?lar, bekliyoruz valla ele?tirilerinizi.

Sercan Keklik

bektaş abi ben pek hata göremedim epey kurcaladım :) sepeti 55 adet ürün falan yaptım hatta  :)
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

AlfistiKerem

Cemcim Bolu'da yaşadığın talihsizlik üzerine geçmiş olsun.Bende bayramda Bartın'daydım.Bedevilik buldu beni hemde tam bayram sabahı namazına gidiyorduk dedemle,arabayı park ettim caminin önüne.Birde baktımki buharlar yükseliyor kaputtan.Açtım bir baktım ki ufak olan radyatör hortumu clipsin yanından toplu iğne deliği kadar kaçırıyor.Heh dedim ayvayı yedik.Neyse biraz kurcaladım suyu kesmeyi başardım.Namazdan gelince baktım suyu eksiltmiş baya ama kaçırma kesilmişti.Tekrar biraz daha su koyup yakında olan itfaiyeye gittim.Allahtan tanıdık ve arabadan anlayan bir itfaiye memuru abim var,ilk önce o an o geldi aklıma.Yoksa o saatte kimi bulacaz birde Bartın gibi yerde.Sağolsun onunda yardımıyla hortumun ucunu kestik,tekrar clipsini sıktım sıkıca.Suyunu da koydum,radyatör tapasından da havasını aldık.Allaha şükür dertten kurtuldum şimdilik.En kısa zamanda bütün hortumları değiştirecem.Bedevi bahtsızlık bulaştı mı bırakmıyor.Birde dün Bartın'dan dönerken otobandan feci bir trafiğe tutuldum.Saat tam akşam 5'te İzmit McDonalds'ın ordan Dilovası'na kadar dur kalkla tam 3 saat 20 dakkikada geldim.10 km dur kalk 1 km yol açıldı.Tam bir kabustu,yol kenarında cinnet geçirenler,tuvaleti gelenler,arabası hararet yapanlar vs... Kabus kabus...

Cem

O Mc donalds'tan başlayıp dilovası'na kadarki yoğun trafiği çok iyi biliyorum,bende yaşadım o kabusu.Giderken 2 buçuk  saatte vardığımız boludan dönüşümüz 4 saat sürdü.İzmitten eski yola kaçtık ama nafile,orda da ışıklara yakalandık.

murat

Bir arkadaşım o trafikte cinnet geçiirmek üzereyken gölcük üzerinden yalovaya gidip arabalı vapurla pendik'e geçmiş ,helal olsun dedim
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

agucba

Öyle bir durumda İzmit'in içinden geçebilirsiniz. En az 1 saat kazanabiliyorsunuz. İzmit'in içinden ile kast ettiğim, E-5 değil, şehir içi. Ve sonra da TEM'e girmeden E-5'ten devam. Gerçi orası da yoğun oluyor, ancak hiç değilse TEM gibi durarak gidilmiyor ve trafiğin akıcılığı oluyor.

Hatta, doğrudan Adapazarı'ndan E-5 üzerinden gelmek en mantıklısı. Yol hem çift şeritli hem de oldukça düzgün. Sadece Köseköy - İzmit arasında bir tıkanıklık söz konusu olur, onu da Brisa'dan hemen sonra Emlak Konutları istikametine saparak aşabilirsiniz.

///////////////

BARLAS

quote:

Arkadaşlar sizden bir ricam olacak. Bir kısmınız biliyordur, iş ortamı olarak sürekli ordan buraya savrulan bir kişiliğe büründüm bu aralar. Şu anda da içinde olduğum yerde bir alışveriş sitesi projesi var. Site You are not allowed to view links. Register or Login adında. Epey bir süre test çalışması yapıldı ve geçtiğim günlerde açıldı. Henüz tam olarak oturmadı halıyle, halen daha düzeltme ve geliştirme çalışmaları yapılıyor.

Bu bağlamda sizden ricam; bunlardan birine girip alışveriş yapacak gibi, bu siteye girerek karıştırmanız, ürünleri sıralamanız, incelemeniz...vs...vs...

Varsa eleştirilerinizi, size göre sitenin eksiklerini ya da olmasını istediğiniz ayrıntıları, You are not allowed to view links. Register or Login adresine bildirirseniz sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.

Dipnot olarak, lütfen bunu reklam olarak algılamayın, oradan birşeyler almanız beni ya da arkadaşlarımı maddi olarak etkilemeyecektir. Herhangi bir çıkarım yoktur bu işten. Sonra yanlış anlaşılmasın.

Bektaşcım hayırlı olsun.. Ben siteye girdiğimde ana sayfada büyük bir boş beyaz alan görüyorum kategorilerin yanında, sayfa ve ana sayfada sergilenen ürünler, promosyonlar vs daha aşağıya indiğinde görüntülenebiliyor. Bir de bence ana sayfada solda yer alan kategorilerde kullanılan font, karakter, renk vb özellikler hiç dikkat çekmiyor. Hani nette bir sayfaya girmek istersin de aslında öyle bir adres yoktur da "bu adres satılıktır" gibi otomatik bir sayfa açılır ya, o görüntüde kategoriler bölümü.. Umarım anlatabilmişimdir.. :)

admin

Anladım Barlas, sağolasın. :))

AlfistiKerem

Murat abi aslında aklımdan geçmedi değil hani...İzmitten Yalova yapacaktım oradan Pendik'e feribota binecektim ama sonra düşündüm Yalovaya kadar da sıra vardır diye.Aslında çok mantıklı bir fikir.Orada dur kalk yapmaktansa Yalovaya kadar çoktan gidilir.

omeroguz

Cem geçmiş olsun. Aynı trafikte kalmışız :(

Birader önde ben arkada zaman zaman cinnet durumları.
Ama sonunda sabah 9'da başlayan bayram dönüşüm, gece 2 civarında sona erdi.
Yolculuğun en keyifli kısmı ise, senelerdir direksiyonunda olduğum Alfamın arkadan ne kadar güzel gözüktüğünü doya doya seyretmek oldu.

Borracho

tasarim ile ilgili birkac yorum yapacagim. umarim katkim olur.

ben beyaz zemini seviyorum ve tercih ediyorum daha temiz ve rahat algilaniyor o konuda bir problem yok alisveris sitesinde. en üst tarafta kullanilan ucuk mavi cubuk ta alttakiler gibi degradeli olsa ve hafif boyut kazandirilmis hava orada da yaratilsa tasarim dili olarak daha bir bütünlük saglanacak gibi...

ürünlerin üzerinde numaralandirma yapilmis ve rengi ince siyah bu haliyle gereksiz duruyor. ya renkli olsun derim, kirmizi-turuncu filan ya da hic olmasin zira varligi yoklugu bu haliyle belli degil, bir leke gibi duruyor.

ana menüde ise üzerine geldigimiz bolümü alt cizgi ile ayirt etmissiniz. beyaz zemin ve minimalist yaklasim güzel ama, burada da sanki gözüm renk degisimi ile bir farkindalik aradi. yine turuncu veya kirmizi  (amblemdeki gibi) bir renk  uygun olur diye düsünüyorum.

genel olarak. benzer  ürünlerin icerisine yerlestirildigi ince cerceve de beni rahatsiz etti tasarim olarak. ya cercevesiz olsun ya da sol üst kösesine ücgen bir ok konulsun renkli (ana sayfada cubugun icinde kullanildigi gibi), ya da cerceve de yine renkli olsun derim nacizane...

son not: logonun yerlesimi, kullanimi bende iddiasiz bir site izlenimi birakti. biraz daha kendine güvenen "ben burdayim, bu yarisin icerisindeyim" diyen bir tavri olursa uzun dönem daha kalici bir alisveris sitesi markasi yaratilmis olur...

bu kücük detaylar disinda elinize saglik.
bircok konu (ürün büyütme, sayfa atlamadan cok ürün görme vs.) iyi halledilmis.

Edited by - Borracho on 24/09/2009  12:17:57

admin

Türk insanının otomobil zevkiİ

2009 ?un İlk 8 Ayında En Çok Satanlar.

Hyundai Accent     : 21.048
Renault Symbol     : 13.581
Megane Sedan       : 13.505
Toyota Corolla     : 9.655
Ford Focus Sedan : 7.626
Hyundai Getz       : 7.493
Fiat Albea         : 7.118
Fiat Linea         : 5.858
Ford Fiesta        : 5.360
Opel Corsa         : 5.345

murat

Çok şükür bugünü de gördüm ...

You are not allowed to view links. Register or Login
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

admin

Şimdi U2 diyince aklıma geldi. Afişlerini görmüşsünüzdür, Pink Floyd Türkiye'de diye. Azımsanamayacak kadar büyük bir dinleyici kitlesi gerçekten Pink Floydun geleceğini sanıyormuşya ilk duyduğumda koptum.

Aslında gelen The Spirit Of Pink Floyd adında, bu adı kullanmaya hak kazanmış ve gene bu grubun parçalarıyla şov yapan bir grup.

cuneyt

Eee o zaman Turk seyircisi  " Bono " beklerken "Tahvil, cek, senet " falan gelmesin Turkiye'ye